EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nametii se formeaza in Vaslui. Un drum judetean, blocat de zapada viscolita

publicat 2024-01-08 10:30:12 (Mediafax)
Nametii se formeaza in Vaslui. Un drum judetean, blocat de zapada viscolita Este vorba de DJ 244A, care, la iesirea din Rosiesti catre Vutcani, este blocat de zapada viscolita, vantul sufland cu o viteza de 80 km/h. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 684. Ploaie de rachete asupra Ucrainei / Cele doua lumi ale Rusiei / La Kremlin, femeile protesteaza pentru ca nu li se intorc sotii de pe front: au pus flori rosii la mormantul soldatului necunoscut / La resedinta sa, Putin sarbatoreste Craciunul ortodox alaturi de familiile soldatilor cazuti / Poet ucrainean cazut pe front

publicat 2024-01-08 10:30:12 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 684. Ploaie de rachete asupra Ucrainei / Cele doua lumi ale Rusiei / La Kremlin, femeile protesteaza pentru ca nu li se intorc sotii de pe front: au pus flori rosii la mormantul soldatului necunoscut / La resedinta sa, Putin sarbatoreste Craciunul ortodox alaturi de familiile soldatilor cazuti / Poet ucrainean cazut pe front Kiev: doi raniti la Zaporojie Rusia a lovit o zona rezidentiala din Zaporizhzhia in timpul atacului masiv cu rachete de dimineata asupra Ucrainei, lasand cel putin doua persoane ranite, un barbat si o femeie. Acest lucru a fost raportat de guvernatorul regional Yurii Malasko. Cinci explozii au fost auzite in Zaporizhzhia in jurul orei 7.00., ora locala, cu rachete care au lovit zone deschise si din apropierea cladirilor rezidentiale, a scris Malasko pe Telegram. Salvatorii lucreaza in zona... ...continuare.

Doi pescari din Constanta, cautati cu scafandri dupa ce au disparut pe lacul Siutghiol

publicat 2024-01-08 10:30:11 (Libertatea)
Doi pescari din Constanta, cautati cu scafandri dupa ce au disparut pe lacul Siutghiol Scafandri din Constanta au intervenit pe lacul Siutghiol intre Ovidiu si Palazu, dupa ce mai multi martori au gasit o barca si plase de pescuit, insa nici urma de pescari, potrivit unui comunicat de luni al ISU Dobrogea, noteaza News.ro. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU „Dobrogea”, Ana Maria Stoica, pompierii au fost solicitati sa […] ...continuare.

Detalii nestiute despre Dana Rogoz din perioada Abracadabra. Ce era nevoita actrita sa faca. "Veneau sa se imprumute la mine"

publicat 2024-01-08 10:30:11 (Libertatea)
Detalii nestiute despre Dana Rogoz din perioada Abracadabra. Ce era nevoita actrita sa faca. Veneau sa se imprumute la mine Dana Rogoz, in varsta de 38 de ani, a castigat primii bani la varsta de 8 ani, pe vremea cand interpreta personajul Abramburica, din trupa actorului Marian Ralea. Show-ul Abracadabra a avut un mare succes, debutand la TVR, iar apoi mutandu-se la Pro TV. Dana Rogoz a povestit cum a reusit sa castige primii bani […] ...continuare.

Budinca de orez cu mere caramelizate

publicat 2024-01-08 10:30:11 (Jurnalul-National)
Budinca de orez cu mere caramelizate Servita calduta sau chiar rece, o budinca de orez cu mere caramelizate este intotdeauna un desert potrivit pentru toti ai casei. Va lasam mai jos reteta, poate va tenteaza! ...continuare.

Vaslui: Drum judetean, blocat de zapada viscolita

publicat 2024-01-08 10:30:11 (Jurnalul-National)
Vaslui: Drum judetean, blocat de zapada viscolita Un drum judetean din Vaslui este blocat luni dimineata de zapada viscolita, a anuntat Consiliul Judetean. ...continuare.

Gorghiu: Peste 1.000 de fugari au fost adusi in tara, in 2023. Blocarea fenomenului, o prioritate strategica

publicat 2024-01-08 10:30:02 (Adevarul)
Gorghiu: Peste 1.000 de fugari au fost adusi in tara, in 2023. Blocarea fenomenului, o prioritate strategica Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a prezentat, luni, un prim bilant privind persoanele private de libertate care au fugit din Romania, dar au fost prinse si aduse in tara in 2023. Potrivit ministrului, blocarea fenomenului fugarilor va fi o prioritate strategica pentru 2024. ...continuare.

Pilonul II de pensii private a avut un randament record de 17,9% in 2023. "Randamentul confirma o data in plus formula castigatoare pe termen mediu si lung pe care o ofera fondurile de pensii private"

publicat 2024-01-08 10:15:19 (Ziarul-Financiar)
Pilonul II de pensii private a avut un randament record de 17,9% in 2023. Randamentul confirma o data in plus formula castigatoare pe termen mediu si lung pe care o ofera fondurile de pensii private Cele sapte fonduri de pensii private Pilon II din Romania, la care 8 milioane de salariati contribuie cu o parte din venitul brut lunar pentru administrarea privata a economiilor de batranete, au inregistrat un randament mediu de 17,9% in 2023, cea mai buna performanta anuala din intreg istoricul sistemului si cu peste 10 puncte procentuale peste rata inflatiei estimate pentru 2023. ...continuare.

Bianca Dragusanu recunoaste ca a exagerat cu interventiile estetice: "Eram obisnuita cu o forma gigantica, urata a buzelor"

publicat 2024-01-08 10:15:12 (Libertatea)
Bianca Dragusanu recunoaste ca a exagerat cu interventiile estetice: Eram obisnuita cu o forma gigantica, urata a buzelor Bianca Dragusanu recunoaste ca a exagerat cu acidul hialuronic, motiv pentru care a decis sa isi topeasca tot ce isi injectase in buze. Iubita lui Gabi Badalau are in plan alte interventii estetice, insa marturiseste ca de data aceasta nu va mai exagera. Recent, Bianca Dragusanu a fost la medicul estetician care a convins-o sa […] ...continuare.

Autostrazi blocate in toata Germania de fermierii care au venit sa protesteze cu tractoarele: "Nu musca niciodata mana care te hraneste"

publicat 2024-01-08 10:15:12 (Libertatea)
Autostrazi blocate in toata Germania de fermierii care au venit sa protesteze cu tractoarele: Nu musca niciodata mana care te hraneste Fermierii germani protesteaza luni, 8 ianuarie, in toata tara impotriva reducerii subventiilor din partea guvernului federal, in ceea ce presa germana a numit „cea mai mare greva postbelica”. 50 de tractoare sunt deja la Poarta Brandenburg, dupa ce oamenii s-au adunat inca din timpul noptii, relateaza Bild si Tagesspiegel. Fiecare a doua iesire de pe A7 […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.