EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Miklos Rosta, pivotul lui Dinamo: "L-am ascultat pe Xavi, el stie cum sa scoata ce e mai bun din jucatorii sai"

publicat 2024-01-08 16:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Miklos Rosta, pivotul lui Dinamo: L-am ascultat pe Xavi, el stie cum sa scoata ce e mai bun din jucatorii sai Miklos Rosta, 24 de ani, pivotul campioanei Romaniei, va participa pentru a treia oara in cariera la o editie a Campionatului European. Jucatorul maghiar si-a crescut sansele de convocare la nationala dupa ce a intrat sub comanda lui Xavier PascualPoate ca a parut o mutare surprinzatoare atunci cand Miklos Rosta, 24 de ani, a decis sa plece de la Pick Szeged si sa accepte oferta venita de la Dinamo Bucuresti. ... ...continuare.

De-a rasu' plansu'! Doi soti au ramas cu datorii, dupa ce cainele lor a mancat un plic cu bani

publicat 2024-01-08 16:15:04 (Click)
De-a rasu' plansu'! Doi soti au ramas cu datorii, dupa ce cainele lor a mancat un plic cu bani Cu toti am auzit celebra scuza "cainele mi-a mancat tema" si, cu siguranta, nimeni nu a fost crezut folosind aceasta fraza. Insa, urmeaza o poveste cat se poate de adevarata cu un caine care a mancat....4.000 de dolari! Cecil, un catel in varsta de 7 ani, din Pennsylvania, si-a bagat stapanii in dat ...continuare.

Cele mai mari 7 sali de jocuri din Europa

publicat 2024-01-08 16:15:03 (Antena3)
Cele mai mari 7 sali de jocuri din Europa Luxul si opulenta vor fi mereu atribute principale si criterii de referinta daca vorbim despre cazinouri mari de pe continentul european, insa mai este un criteriu interesant in functie de care se intocmesc topurile si anume dimensiunea unui casino. ...continuare.

O tanara din Sibiu a ajuns dupa gratii pentru ca a luat un plic cu bani uitat intr-o farmacie

publicat 2024-01-08 16:15:02 (Adevarul)
O tanara din Sibiu a ajuns dupa gratii pentru ca a luat un plic cu bani uitat intr-o farmacie O tanara de 22 de ani a fost prinsa de politisti, dupa ce a furat un plic cu bani, uitat de o femeie intr-o farmacie din Fagaras. ...continuare.

Rusii ingheata de frig, fara caldura si apa calda. Oamenii se plang ca temperatura in apartamente a scazut la -10°C VIDEO

publicat 2024-01-08 16:15:02 (Adevarul)
Rusii ingheata de frig, fara caldura si apa calda. Oamenii se plang ca temperatura in apartamente a scazut la -10°C VIDEO In timp ce Vladimir Putin cheltuie miliarde de dolari pentru razboiul din Ucraina, oamenii din regiunea Moscova au ramas fara incalzire sau apa calda, inghetand in propriile case, in timp ce afara la temperaturile au scazut pana la -30°C. ...continuare.

Primaria Ploiesti, buna de plata dupa ce a ratat mai multe proiecte cu fonduri europene. Ce suma are de returnat

publicat 2024-01-08 16:15:02 (Adevarul)
Primaria Ploiesti, buna de plata dupa ce a ratat mai multe proiecte cu fonduri europene. Ce suma are de returnat Primaria din Ploiesti trebuie sa returneze la ADR Sud Muntenia 4,3 milioane de lei pentru ca a ratat mai multe proiecte cu fonduri europene. Administratia locala a renuntat, la finalul anului trecut, la implementarea a 20 de proiecte cu finantare europeana. ...continuare.

Ucrainenii au distrus podul de langa Mariupol care urma sa asigure o legatura directa a teritoriilor ocupate cu Rusia

publicat 2024-01-08 16:15:02 (Adevarul)
Ucrainenii au distrus podul de langa Mariupol care urma sa asigure o legatura directa a teritoriilor ocupate cu Rusia Fortele ucrainene au distrus o noua conexiune logistica ruseasca cheie in adancul teritoriului controlat de Moscova, langa Mariupol, ceea ce ar putea fi o lovitura pentru capacitatea Rusiei de a transporta resurse catre si dinspre sudul Ucrainei, relateaza Newsweek si New Voice of Ukraine. ...continuare.

Problemele nu se mai termina pentru Evergrande: Un director de top al diviziei de masini electrice a fost arestat de autoritatile chineze. Actiunile companiei au scazut cu 23% pe bursa din Hong Kong

publicat 2024-01-08 16:00:16 (Ziarul-Financiar)
Problemele nu se mai termina pentru Evergrande: Un director de top al diviziei de masini electrice a fost arestat de autoritatile chineze. Actiunile companiei au scazut cu 23% pe bursa din Hong Kong Autor: Valeriu Danila Actiunile diviziei de masini electrice a Evergrande, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari chinezi, s-au prabusit cu peste 23% luni dupa ce compania a dezvaluit ca un director de-al sau a fost arestat, titreaza CNBC. ...continuare.

Meci in doi pentru coroana industriei EV: Lupta pentru pozitia de lider global al industriei vehiculelor electrice va fi purtata in urmatorii ani de Tesla si producatorul chinez BYD

publicat 2024-01-08 16:00:16 (Ziarul-Financiar)
Meci in doi pentru coroana industriei EV: Lupta pentru pozitia de lider global al industriei vehiculelor electrice va fi purtata in urmatorii ani de Tesla si producatorul chinez BYD Autor: Andrei Serbanescu Lupta pentru pozitia de lider in vanzarile de vehicule electrice va fi purtata in continuare de Tesla Inc. si BYD Co., cele doua companii ramanand cu mult in fata Volkswagen AG, potrivit Bloomberg Intelligence. ...continuare.

Banca Transilvania a intrat in 2023 in clubul celor 15 companii din Romania cu peste 10.000 de angajati, in timp ce valoarea brandului a crescut cu 25%, la 494 milioane euro

publicat 2024-01-08 16:00:16 (Ziarul-Financiar)
Banca Transilvania a intrat in 2023 in clubul celor 15 companii din Romania cu peste 10.000 de angajati, in timp ce valoarea brandului a crescut cu 25%, la 494 milioane euro Autor: Roxana Rosu Banca Transilvania a intrat in 2023 in clubul celor 15 companii cu minim 10.000 de angajati, in timp ce valoarea brandului a crescut cu 25%, la 494 milioane euro, ocupand locul patru in topul celor mai valoroase marci romanesti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.