EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Impresarul lui Radu Dragusin, cel mai scump jucator roman din istorie: "A fost o decizie foarte grea"

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Impresarul lui Radu Dragusin, cel mai scump jucator roman din istorie: A fost o decizie foarte grea Radu Dragusin a trecut de controlul medical la Tottenham si va semna, in aceasta dimineata contractul cu echipa londoneza. Dragusin va deveni, astfel, cel mai scump jucator roman din istorie. ...continuare.

Sofer roman, trimis in judecata pentru ca arunca cu pietre in masinile care veneau din sens opus pe autostrada. Este judecat pentru zece tentative de omor, in Germania

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Sofer roman, trimis in judecata pentru ca arunca cu pietre in masinile care veneau din sens opus pe autostrada. Este judecat pentru zece tentative de omor, in Germania Un sofer roman de camion va trebui sa raspunda pentru zece capete de acuzare de tentativa de omor in fata tribunalului regional din Augsburg, Germania. ...continuare.

Romanii pun bani deoparte pentru pensie | Numar record de inscrieri la Pilonul III

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Romanii pun bani deoparte pentru pensie | Numar record de inscrieri la Pilonul III Circa 83.000 de romani au inceput in 2023 sa economiseasca pentru varsta retragerii prin fondurile de pensii private facultative (Pilonul III), un record pentru numarul de clienti nou-atrasi in sistem intr-un singur an incepand cu 2008, reflectand nivelul ridicat de incredere a populatiei in pensiile private. ...continuare.

Marcel Ciolacu, anunturi importante la inceput de an: "Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala"

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Marcel Ciolacu, anunturi importante la inceput de an: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala Premierul Marcel Ciolacu a facut mai multe anunturi importante in cadrul sedintei de Guvern, precum deblocarea angajarilor pentru aproape 8.000 de posturi din sanatate si asistenta sociala. ...continuare.

Grigore Moisil: "Daca vreti sa ajungeti istorici, invatati matematica, daca vreti sa ajungeti medici, invatati matematica"

publicat 2024-01-11 11:30:05 (Antena3)
Grigore Moisil: Daca vreti sa ajungeti istorici, invatati matematica, daca vreti sa ajungeti medici, invatati matematica Ziua nationala a matematicii, informaticii si stiintelor naturii coincide cu ziua de nastere a academicianului Grigore Moisil, adica 10 ianuarie. Personalitate plurivalenta, Grigore Moisil si-a pus amprenta asupra dezvoltarii matematicii romanesti si care a fost cel mai important pionier al informaticii in Romania. ...continuare.

Nu stii ce generator electric sa cumperi pentru locuinta proprie? Iata cum te poti asigura ca modelul ales va fi eficient

publicat 2024-01-11 11:30:05 (Antena3)
Nu stii ce generator electric sa cumperi pentru locuinta proprie? Iata cum te poti asigura ca modelul ales va fi eficient Cu totii am experimentat cel putin o data in viata situatii in care furnizarea de energie electrica a fost intrerupta, fie din cauza unor defectiuni la retea, fie din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. ...continuare.

Beyond Business School dezvaluie numele celor 23 de lideri care se alatura sesiunilor CEO Talks din cadrul programului de EMBA

publicat 2024-01-11 11:30:05 (Antena3)
Beyond Business School dezvaluie numele celor 23 de lideri care se alatura sesiunilor CEO Talks din cadrul programului de EMBA Bucuresti, joi, 11 ianuarie 2024: Beyond Business School, o companie fondata de antreprenorul in serie Grégoire Vigroux, creatoarea de comunitati Andra Ghibutiu si profesorul adjunct Nicolas Boitout, anunta lista finala a liderilor din mediul de afaceri care se vor alatura, in calitate de speakeri, la programul rapid de Executive Master of Business Administration (EMBA), desfasurat in weekend-uri. ...continuare.

Simbolurile Uniunii Europene si semnificatia lor. Drapelul si Imnul, create intre 1950-1960

publicat 2024-01-11 11:30:05 (Antena3)
Simbolurile Uniunii Europene si semnificatia lor. Drapelul si Imnul, create intre 1950-1960 Drapelul si Imnul european sau sigla Uniunii Europene au fost create de Consiliul Europei intre 1950 si 1960, si adoptate ulterior de Uniunea Europeana. Aflam mai multe informatii chiar acum din rubrica Be EU INFO, realizata de Sabina Iosub. ...continuare.

Veolia Romania Solutii Integrate va continua operarea sistemelor de apa si canalizare de pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti in urmatorii cinci ani

publicat 2024-01-11 11:15:04 (Antena3)
Veolia Romania Solutii Integrate va continua operarea sistemelor de apa si canalizare de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti in urmatorii cinci ani Veolia Romania Solutii Integrate (VRSI), companie membra a Veolia Romania si furnizor de servicii de exploatare, intretinere si management a sistemelor de apa, canalizare si energie termica, va asigura operarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare de pe platforma Aeroportului International "Henri Coanda" Bucuresti, pentru o perioada de inca cinci ani, ca urmare a castigarii licitatiei organizate de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), pentru aceste servicii.  ...continuare.

Topul tarilor din Europa cu cea mai buna viteza de incarcare a paginilor de internet. Locul pe care se afla Romania

publicat 2024-01-11 11:15:04 (Antena3)
Topul tarilor din Europa cu cea mai buna viteza de incarcare a paginilor de internet. Locul pe care se afla Romania Anumite tari din Europa sunt fruntase atunci cand vine vorba despre viteza de incarcare a paginilor de internet. Un clasament realizat recent ne arata ce loc ocupa Romania la acest capitol. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.