EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ONG, solicitare catre Parlament pentru a interzice publicitatea pentru jocurile de noroc

publicat 2024-02-14 13:00:23 (Mediafax)
ONG, solicitare catre Parlament pentru a interzice publicitatea pentru jocurile de noroc Expunerea continua a copiilor si tinerilor la mesaje de promovare a jocurilor de noroc le poate afecta sanatatea mentala si dezvoltarea cognitiva. De aceea, Organizatia Salvati Copiii propune introducerea in proiectul de Lege privind publicitatea jocurilor de noroc (PL-x nr. 135/2023) a unui articol care solicita in mod explicit interdictia totala a oricarei forme de publicitate: inclusiv online, audiovizuala, in presa scrisa, in serviciile cinematografice ori prin serviciile de telefonie,... ...continuare.

Noua mineri turci disparuti dupa o alunecare de teren cu cianura VIDEO

publicat 2024-02-14 11:15:15 (Puterea)
Noua mineri turci disparuti dupa o alunecare de teren cu cianura VIDEO Cel putin noua persoane sunt prinse intr-o mina de aur, plina cu cianura, din provincia Erzincan, din nord-vestul Turciei. Noua muncitori minieri au disparut marti dupa ce o alunecare de teren a lovit o mina de aur, plina cu cianura, deschisa in districtul Ilic din provincia Erzincan din Turcia. Sute de lucratori de salvare sunt […]The post Noua mineri turci disparuti dupa o alunecare de teren cu cianura VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cazul Alexandrei, fetita de 9 ani, ucisa in bataie de mama. Matusa si unchiul, retinuti VIDEO

publicat 2024-02-14 10:45:05 (Adevarul)
Cazul Alexandrei, fetita de 9 ani, ucisa in bataie de mama. Matusa si unchiul, retinuti VIDEO Cazul fetitei de 9 ani din Galati, ucisa in bataie de mama, ia amploare. Matusa si unchiul copilei au fost retinuti sub acuzatiile de complicitate la omor calificat si complicitate la rele tratamente aplicate minorului. ...continuare.

Un mort si cinci raniti in urma unor impuscaturi la metroul din New York. Politia il cauta pe barbatul care a deschis focul

publicat 2024-02-13 08:30:15 (Libertatea)
Un mort si cinci raniti in urma unor impuscaturi la metroul din New York. Politia il cauta pe barbatul care a deschis focul Un barbat in varsta de 34 de ani a fost ucis si alte cinci persoane, inclusiv doi adolescenti, au fost ranite in impuscaturile care au avut loc la statia de metrou Mount Eden Avenue din Bronx, New York, luni, 12 februarie, la o ora de varf. Politia il cauta pe cel care a deschis focul, […] ...continuare.

INS: Numarul persoanelor decedate in decembrie 2023, aproape dublu decat cel al nascutilor-vii

publicat 2024-02-13 08:15:27 (Income-Magazine)
INS: Numarul persoanelor decedate in decembrie 2023, aproape dublu decat cel al nascutilor-vii Sporul natural in Romania s-a mentinut negativ (-10.486) in luna decembrie 2023, numarul persoanelor decedate fiind aproape dublu decat cel al nascutilor-vii, potrivit datelor publicate lui de Institutul National de Statistica (INS). In ultima luna din 2023, s-au nascut 11.431 de copii, in scadere cu 539 (-4,5%) fata de noiembrie 2023. Numarul deceselor inregistrate in […] ...continuare.

Alte pastile si fiole dopante, in valoare de un milion de euro, au fost gasite in Constanta

publicat 2024-02-12 11:15:10 (Mediafax)
Alte pastile si fiole dopante, in valoare de un milion de euro, au fost gasite in Constanta "In urma celor 36 de perchezitii efectuare, la data de 10 februarie a.c., de catre politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economico - Financiare din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au fost continuate cercetarile in cadrul dosarului penal. Astfel, ieri, 11 februarie, politistii au efectuat o alta perchezitie domiciliara, in comuna Valu lui Traian, la locuinta unei... ...continuare.

O femeie a deschis focul in interiorul unei biserici cunoscute din SUA

publicat 2024-02-12 10:45:11 (Mediafax)
O femeie a deschis focul in interiorul unei biserici cunoscute din SUA O femeie care purta o haina lunga a deschis focul in interiorul bisericii Lakewood din Texas. Incidentul a avut loc duminica, inainte de slujba. Initial femeia a spus ca are o bomba in geanta, dar informatia nu a fost confirmata, potrivit Sky News. ...continuare.

Tragedie rutiera in Salaj

publicat 2024-02-12 10:45:10 (Jurnalul-National)
Tragedie rutiera in Salaj Un barbat de 53 de ani a murit, luni dimineata, dupa un impact frontal intre doua masini intre localitatile Crasna si Varsolt, din judetul Salaj. Unul dintre soferi a patruns pe contrasens. ...continuare.

Creste numarul imbolnavirilor de gripa. Topul oraselor cu cele mai multe cazuri

publicat 2024-02-09 13:15:03 (Adevarul)
Creste numarul imbolnavirilor de gripa. Topul oraselor cu cele mai multe cazuri In saptamana 29 ianuarie - 4 februarie, incidenta infectiilor respiratorii a depasit nivelul mediu calculat pentru ultimele sezoane. Activitatea gripala a continuat cu o intensitate inalta si o raspandire geografica extinsa la nivelul intregii tari - transmite INS. ...continuare.

Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri

publicat 2024-02-09 13:00:04 (Adevarul)
Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atentionare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.