EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce rol joaca sexul in mentinerea unei relatii sanatoase?

publicat 2024-01-16 14:15:14 (Jurnalul-National)
Ce rol joaca sexul in mentinerea unei relatii sanatoase? In societatea contemporana, institutia casatoriei se confrunta cu provocari, unii punand sub semnul intrebarii semnificatia sa, in timp ce altii se arunca cu capul inainte in relatii conduse de atractia fizica instantanee. Cu toate acestea, un aspect critic adesea trecut cu vederea este importanta de a trai simplu impreuna, cultivand pacea, armonia si seninatatea. In loc sa se concentreze asupra certurilor triviale, cuplurile sunt incurajate sa se axeze pe experientele comune, comunicare si... ...continuare.

Spectacol de teatru, dedicat poetului Mihai Eminescu, difuzat pe TVR Cultural

publicat 2024-01-16 14:15:14 (Jurnalul-National)
Spectacol de teatru, dedicat poetului Mihai Eminescu, difuzat pe TVR Cultural Publicul de TV, dar si din mediul online, a avut astazi, 15 ianuarie, de Ziua Nationala a Culturii, ocazia sa urmareasca spectacolul de teatru omagial "Eminescu, ziditorul limbii romane". Piesa de teatru, scrisa de Ruxandra Balasu si produsa de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a fost difuzata dimineata de la ora 11.00 pe canalul de Youtube al fundatiei si seara, pe postul de televiziune TVR Cultural cu incepere de la 17.40. ...continuare.

O jumatate de milion de romani nu au acces la servicii medicale de baza

publicat 2024-01-16 14:15:14 (Jurnalul-National)
O jumatate de milion de romani nu au acces la servicii medicale de baza Situatie disperata pentru peste 500.000 de romani, care nu beneficiaza de asistenta medicala si servicii medicale de baza, deoarece Ministerul Sanatatii nu elaboreaza normele de aplicare pentru legea asistentei medicale mobile. ...continuare.

Elon Musk preseaza Consiliul de Administratie al Tesla pentru un nou pachet salarial masiv

publicat 2024-01-16 14:15:13 (Income-Magazine)
Elon Musk preseaza Consiliul de Administratie al Tesla pentru un nou pachet salarial masiv Elon Musk se bazeaza pe Consiliul de Administratie al Tesla pentru a obtine un nou pachet salarial masiv, dupa ce a vandut o parte semnificativa din participatia sa in companie pentru a achizitiona Twitter, transmite Bloomberg. In una dintre cele cateva postari pe acest subiect, Musk a scris ca, daca nu va obtine aproximativ 25% […] ...continuare.

Aproximativ 30% dintre directorii generali de companii din Romania anticipeaza o scadere a afacerilor

publicat 2024-01-16 14:15:12 (Income-Magazine)
Aproximativ 30% dintre directorii generali de companii din Romania anticipeaza o scadere a afacerilor Aproximativ 30% dintre directorii generali de companii din Romania anticipeaza o scadere a afacerilor pe care le conduc, iar 37% prevad crestere, fata de 52% in 2023, potrivit sondajului global PwC CEO Survey 2024. Totodata, in Romania, perceptia directorilor de companii privind economia nationala s-a ameliorat comparativ cu anul trecut. Astfel, 37% dintre acestia prevad […] ...continuare.

Hagi si-a vandut titularul cotat la 1,2 milioane pentru numai 50.000 de euro!

publicat 2024-01-16 14:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi si-a vandut titularul cotat la 1,2 milioane pentru numai 50.000 de euro! Apollon Limassol, locul 7 in prima liga a Ciprului, a anuntat, marti, ca a ajuns la un acord cu Andrei Artean (30 de ani), mijlocasul defensiv campion cu Farul Constanta in sezonul trecut.Artean este asteptat zilele urmatoare in Cipru pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul pentru care si-a dat acordul la finalul negocierilor. Astfel, plecarea de la Farul la Apollon ramane doar o simpla formalitate. ... ...continuare.

Urmatoarea destinatie a lui Mourinho! » Luat peste picior din nou de Ryanair Italia: "Ultimul apel pentru Jose"

publicat 2024-01-16 14:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Urmatoarea destinatie a lui Mourinho! » Luat peste picior din nou de Ryanair Italia: Ultimul apel pentru Jose Jose Mourinho, 61 de ani pe 26 ianuarie, a fost concediat marti dimineata de AS Roma, o decizie radicala care ii deschide calea pentru a fi selectionerul Braziliei.Cand Jose Mourinho a venit la Roma, in vara lui 2021, dupa experienta esuata la Tottenham, compania aeriana Ryanair l-a ironizat pe marele antrenor portughez. ... ...continuare.

Cum sa-ti dai seama ca te multumesti cu 'firimituri' de la partener. Invata sa identifici fenomenul de 'breadcrumbing' in relatie

publicat 2024-01-16 14:15:07 (Click)
Cum sa-ti dai seama ca te multumesti cu 'firimituri' de la partener. Invata sa identifici fenomenul de 'breadcrumbing' in relatie In era tehnologiei si comunicarii rapide, termenul de "breadcrumbing" a devenit tot mai prezent in vocabularul relatiilor moderne. ...continuare.

George Burcea, in ipostaze intime alaturi de o femeie superba. S-au tinut de mana si s-au fotografiat alaturi de fetitele actorului

publicat 2024-01-16 14:15:07 (Click)
George Burcea, in ipostaze intime alaturi de o femeie superba. S-au tinut de mana si s-au fotografiat alaturi de fetitele actorului George Burcea, apreciatul actor si tata a doua fetite, a starnit curiozitatea fanilor cu recentele imagini aparute pe o retea de socializare care-l surprind pe acesta in ipostaze intime alaturi de o femeie deosebit de atragatoare. ...continuare.

Fiica lui Ionita de la Clejani, luata cu ambulanta si dusa de urgenta la spital: "Am avut intepaturi mari la inima"

publicat 2024-01-16 14:15:07 (Click)
Fiica lui Ionita de la Clejani, luata cu ambulanta si dusa de urgenta la spital: Am avut intepaturi mari la inima Ramona Manole (32 de ani), fiica "nelegitima" a lui Ionita de la Clejani, a ajuns de urgenta la spital. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.