EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




E oficial! Se pot scoate banii de pe cardurile de energie. Noile conditii stabilite de Guvernul Romaniei

publicat 2024-01-25 20:15:05 (Antena3)
E oficial! Se pot scoate banii de pe cardurile de energie. Noile conditii stabilite de Guvernul Romaniei Guvernul Romaniei a adoptat o ordonanta care ii vizeaza beneficiarii sprijinului pentru incalzire. ...continuare.

Mihai Tudose, despre protestele agricultorilor: "Sunt intemeiate" | Printre revendicari sunt si multe "soparle"

publicat 2024-01-25 20:15:04 (Antena3)
Mihai Tudose, despre protestele agricultorilor: Sunt intemeiate | Printre revendicari sunt si multe soparle Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat la Antena 3 CNN ca protestele fermierilor si transportatorilor sunt indreptatite. "S-au acumulat nemultumiri", spune el. ...continuare.

Cat ajuta vitamina C si mierea la raceala? Ce functioneaza si ce nu, de fapt, cand esti bolnav: "Va denatura proteinele"

publicat 2024-01-25 20:15:02 (Adevarul)
Cat ajuta vitamina C si mierea la raceala? Ce functioneaza si ce nu, de fapt, cand esti bolnav: Va denatura proteinele Exista o serie de remedii despre care se spune ca te scapa de o raceala sacaitoare, printre care vitamina C, zinc, echinacea, miere, insa ele chiar functioneaza? Un medic explica ce face bine si ce nu atunci cand ne confruntam cu o viroza. ...continuare.

Filmul genial de pe Netflix. Este plin de suspans, e pe locul trei la nivel global si se bucura de un success rasunator

publicat 2024-01-25 20:00:05 (Click)
Filmul genial de pe Netflix. Este plin de suspans, e pe locul trei la nivel global si se bucura de un success rasunator Filmul genial de pe Netflix. Este plin de suspans si se bucura de un success rasunator . ...continuare.

Federatia Columna - SCOR a notificat Guvernul cu privire la declansarea unei grevei generale

publicat 2024-01-25 20:00:04 (Bursa)
Federatia Columna - SCOR a notificat Guvernul cu privire la declansarea unei grevei generale Sindicalistii din administratia publica locala la nivel de comune si orase din cadrul Federatiei Columna - SCOR au depus joi, la Palatul Victoria, o notificare prin care anunta Guvernul ca vor declansa greva generala, principala lor revendicare fiind aplicarea integrala a Legii salarizarii pentru personalul din domeniu. ...continuare.

Mihai Tudose, despre aderarea Romaniei la Schengen: "Este un pahar plin pe jumatate"

publicat 2024-01-25 20:00:04 (Antena3)
Mihai Tudose, despre aderarea Romaniei la Schengen: Este un pahar plin pe jumatate Mihai Tudose a fost prezent in emisiunea In fata natiunii de la Antena 3 CNN unde a vorbit despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen. ...continuare.

NVIDIA anunta disponibilitatea si pretul pentru noile GeForce RTX 4070 Ti SUPER

publicat 2024-01-25 20:00:03 (Adevarul)
NVIDIA anunta disponibilitatea si pretul pentru noile GeForce RTX 4070 Ti SUPER NVIDIA anunta disponibilitatea locala a placilor video GeForce RTX 4070 Ti SUPER alaturi de un nou driver Game Ready, cu suport pentru o noua functie, RTX Video HDR. ...continuare.

Un fost agent KGB acuzat de asasinarea unui disident rus ii ameninta pe contestatarii lui Putin: "Vor muri precum cainii"

publicat 2024-01-25 20:00:02 (Adevarul)
Un fost agent KGB acuzat de asasinarea unui disident rus ii ameninta pe contestatarii lui Putin: Vor muri precum cainii Criticii Rusiei lui Putin "fie vor suferi de alcoolism, fie vor disparea fara urma", a amenintat fostul agent KGB Andrei Lugovoi, care a devenit deputat din partea Partidului Liberal Democrat, o formatiune ultranationalista din Rusia. ...continuare.

Un DJ britanic a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer

publicat 2024-01-25 19:45:15 (Jurnalul-National)
Un DJ britanic a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer Un DJ din Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pentru ca a urinat pe un pacient cu cancer. Incidentul a avut loc in timpul Craciunului, iar sentinta a fost anuntata joi, potrivit Sky News. ...continuare.

Cum vede legenda Stelei derby-ul Dinamo - Rapid: "Meciul asta va fi altfel"

publicat 2024-01-25 19:45:11 (Gazeta-Sporturilor)
Cum vede legenda Stelei derby-ul Dinamo - Rapid: Meciul asta va fi altfel Gabi Balint (61 de ani), legenda Stelei, crede ca meciul Dinamo - Rapid va fi unul echilibrat.Dinamo - Rapid are loc pe Arena Nationala, sambata de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1Chiar daca in meciul tur Rapid s-a impus fara drept de apel, scor 4-0, iar in Superliga cele doua echipe se afla la o distata de 20 de puncte, Gabi Balint crede ca Dinamo se va prezenta altfel in acest meci, iar diferenta ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.