EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Printesa Kate, spitalizata la Londra pentru o interventie chirurgicala abdominala "programata". Ce i-au recomandat medicii

publicat 2024-01-17 19:30:02 (Adevarul)
Printesa Kate, spitalizata la Londra pentru o interventie chirurgicala abdominala programata. Ce i-au recomandat medicii Printesa de Wales a suferit o interventie chirurgicala, care s-a incheiat cu succes. Operatia ar fi fost una programata, potrivit unui anunt al Palatului Kensington. Ea ar urma sa ramana sub supraveghere medicala timp de 10-14 zile. ...continuare.

Bursa de la Bucuresti se aliniaza trendului extern si scade miercuri cu 1,4%: Toti indicii, pe minus. Nicio crestere pentru emitentii din BET. Hidroelectrica si TeraPlast coboara cu peste 2,5%

publicat 2024-01-17 19:15:17 (Ziarul-Financiar)
Bursa de la Bucuresti se aliniaza trendului extern si scade miercuri cu 1,4%: Toti indicii, pe minus. Nicio crestere pentru emitentii din BET. Hidroelectrica si TeraPlast coboara cu peste 2,5% Autor: Eduard Ivanovici Indicele BET, de referinta pentru Bursa de Valori Bucuresti, s-a depreciat pentru a doua zi la rand, inregistrand un declin de 1,38% miercuri, la 15.563,6 puncte, in contextul unui peisaj rosu la nivelul continentului. ...continuare.

Managerul Iris Pharm, o retea de peste 60 de farmacii din Buzau: "Nu ma astept la cresteri in 2024, puterea de cumparare nu a crescut"

publicat 2024-01-17 19:15:17 (Ziarul-Financiar)
Managerul Iris Pharm, o retea de peste 60 de farmacii din Buzau: Nu ma astept la cresteri in 2024, puterea de cumparare nu a crescut Paul Negoita, managerul farmaciilor Iris Pharm din Buzau: Cred ca viitorul este al farmaciilor mici, care sa raspunda clar nevoilor pacientilor. ...continuare.

Producatorul de articole din portelan Apulum, unul dintre furnizorii locali ai IKEA, cauta 50 de oameni pentru fabrica din Alba Iulia

publicat 2024-01-17 19:15:17 (Ziarul-Financiar)
Producatorul de articole din portelan Apulum, unul dintre furnizorii locali ai IKEA, cauta 50 de oameni pentru fabrica din Alba Iulia Producatorul de articole din portelan Apulum, unul dintre furnizorii IKEA, are disponibile in prezent 50 de locuri de munca pentru fabrica din Alba Iulia, cele mai multe joburi fiind pentru incarcator/descarcator (40), dar si pentru instalatori, electricieni si lacatusi, potrivit infomatiilor disponibile pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Alba. ...continuare.

Bursa. Dezvoltatorul imobiliar Impact semneaza sase contracte in valoare totala de peste 40 de milioane de euro cu RCTI Company, firma unde detine 51% din capital

publicat 2024-01-17 19:15:17 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Dezvoltatorul imobiliar Impact semneaza sase contracte in valoare totala de peste 40 de milioane de euro cu RCTI Company, firma unde detine 51% din capital Autor: Eduard Ivanovici Impact Developer & Contactor (simbol bursier IMP), primul dezvoltator imobiliar listat pe piata de capital romaneasca, a anuntat semnarea a sase contracte cu firma RCTI Company din Brasov, in cadrul careia controleaza 51% din capitalul social. Grupul a devenit actionat majoritar al RCTI in 2022, dupa achizitionarea unui pachet de actiuni de 14,4 milioane de lei. ...continuare.

Transportatorul rutier de marfa Trans SESE angajeaza 130 de soferi de autocamion pentru transport rutier de marfuri

publicat 2024-01-17 19:15:17 (Ziarul-Financiar)
Transportatorul rutier de marfa Trans SESE angajeaza 130 de soferi de autocamion pentru transport rutier de marfuri Transportatorul rutier de marfa Trans SESE, cu sediul in Cluj-Napoca, subsidiara locala a grupului spaniol SESE, are disponibile in prezent 130 de locuri de munca pentru conducatori auto pentru transport rutier de marfuri, potrivit AJOFM (Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca) Cluj. ...continuare.

Filmul evenimentelor, a 8-a zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor. Situatie neschimbata, in ciuda negocierilor

publicat 2024-01-17 19:15:11 (ProTV)
Filmul evenimentelor, a 8-a zi de proteste ale fermierilor si transportatorilor. Situatie neschimbata, in ciuda negocierilor A trecut o saptamâna de când unii fermieri si transportatori, nemultumiti de politicile Guvernului, blocheaza mai multe drumuri sau puncte de frontiera. ...continuare.

Un roman, pentru prima data in juriul prestigiosului concurs Vendome de la New York

publicat 2024-01-17 19:15:10 (Mediafax)
Un roman, pentru prima data in juriul prestigiosului concurs Vendome de la New York In aceasta saptamana are loc la New York prestigiosul concurs Vendome. ...continuare.

Experti de la Finante, Ministerele Muncii si Sanatatii analizeaza revendicarile din sistemul de sanatate

publicat 2024-01-17 19:15:10 (Mediafax)
Experti de la Finante, Ministerele Muncii si Sanatatii analizeaza revendicarile din sistemul de sanatate Prim-ministrul Marcel Ciolacu si ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, au raspuns, miercuri, invitatiei de a participa la Consiliul National al Federatiei Sanitas. In cadrul intalnirii s-a discutat despre revendicarile personalului din sistemul de sanatate. ...continuare.

Norvegia invinsa dupa 24 de ani, la startul rundei principale de la europeanul de handbal masculin

publicat 2024-01-17 19:15:10 (Mediafax)
Norvegia invinsa dupa 24 de ani, la startul rundei principale de la europeanul de handbal masculin Echipa lui Paulo Pereira a oferit una dintre cele mai bune prestatii de pana acum si a reusit sa castige impotriva Norvegiei pentru prima data dupa 24 de ani, ultima data fiind la EHF EURO 2000, jucat in Croatia. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.