EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




eToro: 65% dintre investitorii tineri si-au crescut alocarea de numerar in portofoliile lor in ultimele sase luni

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Bursa)
eToro: 65% dintre investitorii tineri si-au crescut alocarea de numerar in portofoliile lor in ultimele sase luni Investitorii mai tineri sunt de doua ori mai predispusi decat generatia parintilor lor sa-si mareasca alocarea in active lichide in ultimele sase luni, cum ar fi conturile de economii, potrivit datelor din cel mai recent sondaj Retail Investor Beat (RIB) al platformei de tranzactionare si investitii eToro. ...continuare.

Situatie nemaiintalnita la Baia Mare. Doua femei au adunat tone de gunoaie in propriul apartament

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Antena3)
Situatie nemaiintalnita la Baia Mare. Doua femei au adunat tone de gunoaie in propriul apartament Cateva tone de deseuri au fost scoase miercuri din apartamentul unor femei din Baia Mare, a anuntat Prefectura Maramures. ...continuare.

Cazare in centre sociale sau hrana si imbracaminte pentru oamenii fara adapost din Capitala

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Antena3)
Cazare in centre sociale sau hrana si imbracaminte pentru oamenii fara adapost din Capitala Primaria Bucuresti precizeaza ca 159 de persoane fara adapost sunt cazate in momentul de fata in centrele sale sociale. ...continuare.

Ce ingerezi de fapt cand bei o sticla cu apa. Iata ce patrunde in organismul tau printr-un gest simplu

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Antena-1)
Ce ingerezi de fapt cand bei o sticla cu apa. Iata ce patrunde in organismul tau printr-un gest simplu Apa imbuteliata contine mii de particule nanoplastice atat de mici incat pot invada celulele organismului, potrivit unui studiu. Iata detaliile care ne pot fi de ajutor cand vrem sa ne protejam sanatatea. ...continuare.

A avut loc prima operatie de schimbare de sex din Iasi. Cine este pacientul si care au fost pasii

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Antena-1)
A avut loc prima operatie de schimbare de sex din Iasi. Cine este pacientul si care au fost pasii Medicii de la un spital privat din Iasi au incheiat cu succes o interventie chirurgicala de schimbare de sex. ...continuare.

(P) Prin ce schimbari va trece expunerea la raft a produselor in 2024?

publicat 2024-01-10 16:45:03 (Antena-1)
(P) Prin ce schimbari va trece expunerea la raft a produselor in 2024? La momentul finalului de an, expunerea la raft a produselor in magazine se bazeaza pe o combinatie de strategii traditionale si digitale, impuse de schimbarile din comportamentul consumatorilor. ...continuare.

Dosarul care vizeaza conducerea AUR, privind coruperea alegatorului, preluat de Parchetul General SURSE

publicat 2024-01-10 16:45:02 (Adevarul)
Dosarul care vizeaza conducerea AUR, privind coruperea alegatorului, preluat de Parchetul General SURSE Parchetul General a preluat dosarul care vizeaza mai multi membri din conducerea AUR privind posibile fapte de corupere a alegatorului, potrivit unor surse judiciare. Formatiunea politica este vizata de un dosar in rem deschis de procurorii din Ialomita. ...continuare.

Dragusin, sub lupa lui Mircea Lucescu: verdictul antrenorului dupa transferul lui Radu la Tottenham

publicat 2024-01-10 16:45:02 (Adevarul)
Dragusin, sub lupa lui Mircea Lucescu: verdictul antrenorului dupa transferul lui Radu la Tottenham Internationalul roman de 21 de ani are sansa de a evolua in cel mai tare campionat din lume. ...continuare.

Gest extrem al unei femei din Iasi, pentru a-si salva copilul din flacari: l-a invelit intr-o patura si l-a aruncat de la etaj

publicat 2024-01-10 16:45:02 (Adevarul)
Gest extrem al unei femei din Iasi, pentru a-si salva copilul din flacari: l-a invelit intr-o patura si l-a aruncat de la etaj O femeie din Iasi a recurs la un gest extrem in momentul in care si-a dat seama ca locuinta ei a fost cuprinsa de flacari. Aceasta si-a invelit copilul intr-o plapuma si l-a aruncat pe geam, dupa care a sarit si ea. ...continuare.

Benvenuti: Vedem o temperare sau chiar o usoara scadere a pietei anul acesta, dar vom incerca sa ne mentinem la nivelul din 2023

publicat 2024-01-10 16:30:20 (Ziarul-Financiar)
Benvenuti: Vedem o temperare sau chiar o usoara scadere a pietei anul acesta, dar vom incerca sa ne mentinem la nivelul din 2023 Retailerul de incaltaminte Benvenuti, controlat de antreprenorul local Dan Pavel, estimeaza pentru acest an o temperare sau chiar o usoara scadere a pietei in comparatie cu 2023, din cauza cresterilor de preturi, atat la utilitati cat si la materii prime, ceea ce a dus implicit la majorarea preturilor la raft pentru orice produs. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.