EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Victor Ponta, victorie in instanta in procesul cu Marian Vanghele

publicat 2024-01-17 16:15:18 (Puterea)
Cererea formulata de Victor Ponta pentru executarea silita a lui Marian Vanghelie a fost admisa de catre Judecatoria Sectorului 2. Astfel, fostul primar al Sectorului 5 a fost obligat sa plateasca fostului premier 10.000 de euro cu titlu de daune morale, in urma unui proces incheiat in 2022. "Admite cererea de incuviintare a executarii silite […]The post Victor Ponta, victorie in instanta in procesul cu Marian Vanghele appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un barbat din Brasov, arestat dupa ce ar fi lovit o persoana cu un obiect taietor intr-un restaurant

publicat 2024-01-17 16:15:17 (ProTV)
Un barbat din Brasov, arestat dupa ce ar fi lovit o persoana cu un obiect taietor intr-un restaurant Un barbat, de 43 de ani, a ajuns în arest dupa un scandal ce s-a petrecut la un restaurant din Codlea, în urma caruia o alta persoana a fost ranita, cu un obiect cu tais, pe care agresorul l-ar fi avut asupra sa.   ...continuare.

Incendiul de la Ferma Dacilor. Primarul comunei Gura Vadului, fostul edil si o angajata au fost audiati

publicat 2024-01-17 16:15:17 (ProTV)
Incendiul de la Ferma Dacilor. Primarul comunei Gura Vadului, fostul edil si o angajata au fost audiati Primarul comunei Gura Vadului, Marius Nicolae Sora, fostul primar al localitatii si o functionara de la urbanism din cadrul Primariei Gura Vadului sunt audiati, miercuri, în dosarul ”Ferma Dacilor”. ...continuare.

O romanca a murit dupa ce i s-au facut patru operatii estetice in aceeasi zi, intr-o clinica din Turcia

publicat 2024-01-17 16:15:17 (ProTV)
O romanca a murit dupa ce i s-au facut patru operatii estetice in aceeasi zi, intr-o clinica din Turcia O tânara din Braila a murit dupa ce a suferit patru operatii estetice în aceeasi zi, într-o clinica din Turcia. Femeia a pierit în bratele sotului ei, care a si fost pentru scurt timp arestat sub acuzatia de omor. Barbatul da vina pe medicii turci.   ...continuare.

O noua incercare de transformare a standardului de munca: Saptamana de lucru de 4 zile

publicat 2024-01-17 16:15:16 (Mediafax)
O noua incercare de transformare a standardului de munca: Saptamana de lucru de 4 zile Republica Dominicana se pregateste sa demareze un program pilot revolutionar de sase luni pentru saptamana de lucru de patru zile, o premiera pentru natiunea din Caraibe, relateaza The Guardian. Initiativa, programata sa inceapa in februarie, va mentine salariile angajatilor in timp ce reduce saptamana de lucru standard de la 44 la 36 de ore, de luni pana joi. Companiile care participa la test includ Claro (o companie de telecomunicatii din America Latina), EGE Haina (o companie de energie),... ...continuare.

Europeanul de handbal masculin aproape sa bata recordul de audienta de un milion de spectatori

publicat 2024-01-17 16:15:16 (Mediafax)
Europeanul de handbal masculin aproape sa bata recordul de audienta de un milion de spectatori Un total de 53.586 de fani, un record mondial de asistenta pentru un meci de handbal, au fost prezenti la ziua de deschidere a turneului, depasind recordul anterior de 44.189 de fani, care fusese stabilit in 2014. ...continuare.

Noi cozi la un fast-food din Bucuresti, unde Dorian Popa a anuntat ca da saorma gratis

publicat 2024-01-17 16:15:15 (Libertatea)
Noi cozi la un fast-food din Bucuresti, unde Dorian Popa a anuntat ca da saorma gratis Zeci de persoane s-au adunat miercuri la deschiderea unei saormerii din sectorul 1 din Bucuresti, unde, intre orele 12 si 18 se ofera saorma gratis. Lantul de restaurante fast-food este promovat de Dorian Popa, care a fost prezent la evenimentul de miercuri, dupa cum reiese din imaginile de pe retelele sociale si din fotografiile surprinse […] ...continuare.

Trei persoane, ridicate pe baza de mandat si audiate de procurori in dosarul incendiului de la Ferma Dacilor

publicat 2024-01-17 16:15:15 (Libertatea)
Trei persoane, ridicate pe baza de mandat si audiate de procurori in dosarul incendiului de la Ferma Dacilor Primarul comunei Gura Vadului, Marius Nicolae Sora, fostul edil, dar si o functionara de la urbanism din Primarie sunt audiati miercuri, 17 ianuarie, in dosarul deschis in urma incendiului de la Ferma Dacilor din Tohani, in urma caruia opt oameni au murit carbonizati, a relatat News.ro. Cei trei au fost ridicati pe baza de mandat […] ...continuare.

Seful Microsoft: Se contureaza un consens global in privinta inteligentei artificiale

publicat 2024-01-17 16:15:14 (Income-Magazine)
Seful Microsoft: Se contureaza un consens global in privinta inteligentei artificiale CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat marti ca vede ca apare un consens global in ceea ce priveste inteligenta artificiala si ca, desi abordarile de reglementare ale tehnologiei pot diferi de la o jurisdictie la alta, tarile vorbesc despre AI intr-un mod similar, transmite CNBC. Vorbind la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elvetia, Nadella […] ...continuare.

Din rau in mai rau! Ghinion mare pentru nationala Romaniei » Jucatorii, debarcati din avion

publicat 2024-01-17 16:15:13 (Gazeta-Sporturilor)
Romania a parasit Campionatul European dupa ce a terminat pe antepenultima pozitie. Elevii lui Xavi Pascual au pierdut meciurile cu Austria, Spania si Croatia.Cum un necaz nu vine niciodata singur, nationala Romaniei a avut probleme si cu zborul de intoarcere.Zbor anulat pentru jucatorii RomanieiCampionatul European de handbal a avut loc in Germania, iar Romania a parasit competitia prematur, cu trei infrangeri din trei meciuri. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.