EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Audieri ale Curtii Internationale de Justitie in cazul acuzatiilor de genocid aduse Israelului

publicat 2024-01-11 11:45:11 (Jurnalul-National)
Audieri ale Curtii Internationale de Justitie in cazul acuzatiilor de genocid aduse Israelului Curtea Internationala de Justitie urmeaza sa deschida o audiere de doua zile in procesul intentat de Africa de Sud, care acuza Israelul de genocid impotriva palestinienilor din Gaza, scrie CNN. ...continuare.

Arabia Saudita aproape si-a dublat estimarea privind valoarea resurselor sale minerale

publicat 2024-01-11 11:45:11 (Income-Magazine)
Arabia Saudita aproape si-a dublat estimarea privind valoarea resurselor sale minerale Arabia Saudita aproape si-a dublat estimarea privind valoarea resurselor sale minerale si a realizat tranzactii profitabile semnate in timpul Forumului sau privind viitorul mineralelor, care a avut loc la Riad saptamana aceasta, transmite CNBC. Estimarile pentru rezervele minerale neexploatate ale regatului au crescut de la 1.300 miliarde de dolari intr-o prognoza pentru 2016 la 2.500 […] ...continuare.

Riscuri Globale in 2024: Dezinformarea conduce in topul riscurilor

publicat 2024-01-11 11:45:11 (Income-Magazine)
Riscuri Globale in 2024: Dezinformarea conduce in topul riscurilor Fundamentat pe aproape doua decenii de date cu privire la perceptia riscurilor, Global Risks Report 2024, realizat de World Economic Forum, avertizeaza cu privire la peisajul global al riscurilor in care progresul in dezvoltarea umana este treptat erodat, lasand statele si indivizii vulnerabili atat in fata unor riscuri noi cat si in fata celor recurente. […] ...continuare.

Goana tinerilor investitori pentru cash: tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani sunt de doua ori mai predispusi decat parintii lor sa isi majoreze alocarea de numerar

publicat 2024-01-11 11:45:11 (Income-Magazine)
Goana tinerilor investitori pentru cash: tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani sunt de doua ori mai predispusi decat parintii lor sa isi majoreze alocarea de numerar  Investitorii mai tineri sunt de doua ori mai predispusi decat generatia parintilor lor sa-si mareasca alocarea in active lichide in ultimele sase luni, cum ar fi conturile de economii, potrivit datelor din cel mai recent sondaj Retail Investor Beat (RIB) al platformei de tranzactionare si investitii eToro. In studiul realizat pe 10.000 de investitori individuali […] ...continuare.

Adrian Mititelu e "all-in": "In maxim un an e la nationala. E prea apetisant, de rasa!"

publicat 2024-01-11 11:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu e all-in: In maxim un an e la nationala. E prea apetisant, de rasa! Adrian Mititelu (55 de ani), patronul FCU Craiova, continua sa mizeze pe Vladislav Blanuta (21), atacantul de origine moldoveana care in urma cu cateva luni a fost declarat eligibil pentru nationala Romaniei.Adrian Mititelu a platit 250.000 de euro pentru a-l aduce pe Vladislav Blanuta la FCU Craiova si are incredere deplina in varful care masoara 1,90 metri. ... ...continuare.

Prima victima in urma controalelor facute la CSA Steaua » Seful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

publicat 2024-01-11 11:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Prima victima in urma controalelor facute la CSA Steaua » Seful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu Seful Corpului de control al premierului, Silviu Barbu, a fost demis din functie de Marcel Ciolacu, acesta fiind nemultumit de rezultatele controalelor facute la CSA Steaua. Anuntul a venit pe surse guvernamentale pentru ziarul Libertatea. ... ...continuare.

Azi e ziua internationala a cuvantului "Multumesc!". In limba romana s-a format dintr-o urare

publicat 2024-01-11 11:45:05 (Click)
Azi e ziua internationala a cuvantului Multumesc!. In limba romana s-a format dintr-o urare Este ziua in care pe tot globul se sarbatoreste cuvantul "multumesc!" Incepand cu anul 1984, pe plan mondial s-a decis sarbatorirea Zilei Internationale a Cuvantului "Multumesc". ...continuare.

Dan Cruceru si familia, experiente inedite in vacanta din Abu Dhabi: "Am trait senzatii unice"

publicat 2024-01-11 11:45:05 (Click)
Dan Cruceru si familia, experiente inedite in vacanta din Abu Dhabi: Am trait senzatii unice Taticool Dan Cruceru (42 de ani) a avut parte de o vacanta de zile mari alaturi de frumoasa lui familie in Abu Dhabi. ...continuare.

Impresarul lui Radu Dragusin, cel mai scump jucator roman din istorie: "A fost o decizie foarte grea"

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Impresarul lui Radu Dragusin, cel mai scump jucator roman din istorie: A fost o decizie foarte grea Radu Dragusin a trecut de controlul medical la Tottenham si va semna, in aceasta dimineata contractul cu echipa londoneza. Dragusin va deveni, astfel, cel mai scump jucator roman din istorie. ...continuare.

Sofer roman, trimis in judecata pentru ca arunca cu pietre in masinile care veneau din sens opus pe autostrada. Este judecat pentru zece tentative de omor, in Germania

publicat 2024-01-11 11:45:04 (Antena3)
Sofer roman, trimis in judecata pentru ca arunca cu pietre in masinile care veneau din sens opus pe autostrada. Este judecat pentru zece tentative de omor, in Germania Un sofer roman de camion va trebui sa raspunda pentru zece capete de acuzare de tentativa de omor in fata tribunalului regional din Augsburg, Germania. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.