EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rutina de ingrijire orala. Sfaturi de la specialisti pentru igiena dentara

publicat 2024-01-16 17:30:02 (Antena3)
Rutina de ingrijire orala. Sfaturi de la specialisti pentru igiena dentara O igiena orala corespunzatoare reprezinta un element esential in mentinerea sanatatii generale si a starii de bine. Adoptarea si mentinerea unei rutine de ingrijire orala adecvate ofera beneficii atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, prevenind majoritatea afectiunilor orale. ...continuare.

Raluca Turcan, surprinsa cu mana pe coliva la mormantul lui Eminescu | Ministrul Culturii l-a omagiat pe Poetul National, de ziua lui

publicat 2024-01-16 17:30:02 (Antena3)
Raluca Turcan, surprinsa cu mana pe coliva la mormantul lui Eminescu | Ministrul Culturii l-a omagiat pe Poetul National, de ziua lui Antena 3 CNN a difuzat imagini de la momentul omagial organizat la mormantul lui Mihai Eminescu pe 15 ianuarie, intr-o zi cu dubla semnificatie: aniversarea nasterii Poetului National si Ziua Culturii Nationale. ...continuare.

Omul lui Vladimir Putin castiga sute de milioane de euro din Romania cu suplimente alimentare inselatoare | Andrei Kosogov, acuzat de finantarea razboiului din Ucraina

publicat 2024-01-16 17:00:05 (Antena3)
Omul lui Vladimir Putin castiga sute de milioane de euro din Romania cu suplimente alimentare inselatoare | Andrei Kosogov, acuzat de finantarea razboiului din Ucraina Un oligarh din cercul de putere al presedintelui rus Vladimir Putin a facut intr-un singur an afaceri de aproape jumatate de miliard de euro in Romania. ...continuare.

Cluj-Napoca are cel mai mare buget din istorie. Unde merg banii

publicat 2024-01-16 17:00:05 (Antena3)
Cluj-Napoca are cel mai mare buget din istorie. Unde merg banii Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca localitatea pe care o conduce are cel mai mare buget din istorie. ...continuare.

Motociclistul lasat infirm de Monica Macovei, primele declaratii: "Nici macar nu a venit sa vada daca am murit sau mai traiesc"

publicat 2024-01-16 16:45:03 (Antena3)
Motociclistul lasat infirm de Monica Macovei, primele declaratii: Nici macar nu a venit sa vada daca am murit sau mai traiesc Barbatul care a fost lasat infirm in urma accidentului rutier, produs de Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a oferit primele declaratii dupa incident. ...continuare.

Colectarea deseurilor voluminoase in Bucuresti. Zilele in care pot fi aruncate dulapurile sau canapelele uzate

publicat 2024-01-16 16:30:05 (Antena3)
Colectarea deseurilor voluminoase in Bucuresti. Zilele in care pot fi aruncate dulapurile sau canapelele uzate Mai multe containere pentru colectarea deseurilor vor fi amplasate intr-o anumita zona din Bucuresti, unde oamenii pot aduce, in mod gratuit, anumite obiecte mari pe care vor sa le arunce, precum dulapuri sau canapele uzate. ...continuare.

Salariul pe care il va avea un profesor cu peste 25 de ani vechime, din iunie | Anuntul facut de ministrul Educatiei

publicat 2024-01-16 16:15:05 (Antena3)
Salariul pe care il va avea un profesor cu peste 25 de ani vechime, din iunie | Anuntul facut de ministrul Educatiei Ministrul Educatiei, Ligia Deca, declara ca salariile profesorilor vor creste semnificativ in vara, astfel ca vor diferente mari intre perioada iunie 2023 si iunie 2024. ...continuare.

Alerta Termoenergetica! Harta si lista celor peste 400 de blocuri din Bucuresti care nu au apa calda si caldura

publicat 2024-01-16 15:45:04 (Antena3)
Alerta Termoenergetica! Harta si lista celor peste 400 de blocuri din Bucuresti care nu au apa calda si caldura Peste 400 de blocuri din toate sectoarele Bucurestiului nu apa calda si caldura ori caloriferele sunt doar amortite din cauza unor avarii, anunta Termoenergetica. ...continuare.

Trenuri anulate, in urmatoarele zile, dupa accidentul feroviar de pe linia Craiova-Caracal. Lista transmisa de CFR Calatori

publicat 2024-01-16 15:45:04 (Antena3)
Trenuri anulate, in urmatoarele zile, dupa accidentul feroviar de pe linia Craiova-Caracal. Lista transmisa de CFR Calatori Mai multe trenuri sunt anulate in urmatoarele zile din cauza deraierii unui tren de marfa pe linia Craiova-Caracal, a anuntat marti CFR Calatori. ...continuare.

Numarul rusilor care cer cetatenie in Republica Moldova a explodat in ultima perioada

publicat 2024-01-16 15:45:04 (Antena3)
Numarul rusilor care cer cetatenie in Republica Moldova a explodat in ultima perioada Rusii cer in numar mare cetatenia Republicii Moldova, iar autoritatile sunt in alerta si incearca sa afle daca valul de solicitari face parte dintr-o noua incercare de destabilizare a tarii, ordonata de la Moscova. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.