EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ajutorul militar al SUA pentru Ucraina a incetat. Casa Alba a terminat banii, iar republicanii din Congres blocheaza fondurile suplimentare | Zelenski: "Miza este libertatea globala"

publicat 2024-01-12 11:45:03 (Antena3)
Ajutorul militar al SUA pentru Ucraina a incetat. Casa Alba a terminat banii, iar republicanii din Congres blocheaza fondurile suplimentare | Zelenski: Miza este libertatea globala Asistenta militara americana pentru Ucraina a incetat, in conditiile in care Congresul SUA nu a reusit sa autorizeze cheltuielile de urgenta solicitate de administratia presedintelui Joe Biden la sfarsitul lunii octombrie. ...continuare.

Spitalul Monza anunta extinderea departamentului de chirurgie cardiaca minim invaziva, prin adaugarea unei sectii de chirurgie cardiovasculara, condusa de dr. Stanislav Rurac

publicat 2024-01-12 11:30:03 (Antena3)
Spitalul Monza anunta extinderea departamentului de chirurgie cardiaca minim invaziva, prin adaugarea unei sectii de chirurgie cardiovasculara, condusa de dr. Stanislav Rurac MONZA ARES devine astfel singurul centru multidisciplinar privat din Bucuresti care trateaza minim invaziv toate patologiile cardiace. ...continuare.

O femeie a fost prinsa cu zeci de flori de mina in bagajul de cala, pe Aeroportul Cluj-Napoca, cand incerca sa zboare in Marea Britanie

publicat 2024-01-12 11:30:03 (Antena3)
O femeie a fost prinsa cu zeci de flori de mina in bagajul de cala, pe Aeroportul Cluj-Napoca, cand incerca sa zboare in Marea Britanie O femeie din Tulcea a fost prinsa de politistii de frontiera cu zeci de flori de mina in bagajul de cala, pe Aeroportul Cluj-Napoca, cand incerca sa zboare catre Marea Britanie. ...continuare.

Se face si mai frig in Romania! O noua masa de aer rece patrunde in tara noastra | Zonele afectate de ninsori

publicat 2024-01-12 11:30:03 (Antena3)
Se face si mai frig in Romania! O noua masa de aer rece patrunde in tara noastra | Zonele afectate de ninsori Se face frig din nou in Romania! Meteorologii anunta ninsori si scaderea semnificativa a temperaturilor. ...continuare.

Un sofer din Galati a plecat dintr-o benzinarie cu tot cu pompa, dupa ce a uitat sa scoata furtunul din rezervor

publicat 2024-01-12 11:15:05 (Antena3)
Un sofer din Galati a plecat dintr-o benzinarie cu tot cu pompa, dupa ce a uitat sa scoata furtunul din rezervor Un sofer din Galati a plecat din benzinarie fara a scoate furtunul de alimentare din rezervor. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. ...continuare.

O angajata a Politiei Locale Craiova si-a pus colegii sa-i gireze mai multe imprumuturi | Oamenii primesc doar jumatate din salariu, din cauza popririlor

publicat 2024-01-12 11:15:05 (Antena3)
O angajata a Politiei Locale Craiova si-a pus colegii sa-i gireze mai multe imprumuturi | Oamenii primesc doar jumatate din salariu, din cauza popririlor O angajata de la Politia Locala Craiova si-a pus colegii sa-i gireze mai multe imprumuturi, iar acum ei ii platesc datoriile. In apararea sa, femeia spune ca a fost vorba, de fapt, de un ajutor reciproc. ...continuare.

Vremea 15 ianuarie - 12 februarie 2024. Prognoza meteo ANM dupa valul de aer polar

publicat 2024-01-12 11:15:04 (Antena3)
Vremea 15 ianuarie - 12 februarie 2024. Prognoza meteo ANM dupa valul de aer polar Vremea 15 ianuarie - 12 februarie 2024. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. ...continuare.

Astronomii au descoperit un "tirbuson" cosmic urias, care arunca in aer teoriile stiintifice despre univers | "Nu credeam ca este posibil!"

publicat 2024-01-12 11:00:05 (Antena3)
Astronomii au descoperit un tirbuson cosmic urias, care arunca in aer teoriile stiintifice despre univers | Nu credeam ca este posibil! O mega-structura cosmica in forma de inel, observata cu mare atentie de oamenii de stiinta, zguduie teoriile actuale despre felul in care s-a format si se manifesta universul. ...continuare.

Radu Dragusin, primele declaratii dupa ce a semnat cu Tottenham: "E un vis penru mine sa joc la o astfel de echipa"

publicat 2024-01-12 10:45:03 (Antena3)
Radu Dragusin, primele declaratii dupa ce a semnat cu Tottenham: E un vis penru mine sa joc la o astfel de echipa Radu Dragusin a fost prezentat ca un star la echipa londoneza Tottenham. Fundasul echipei nationale a semnat cu echipa din Premier League si a devenit oficial cel mai scump fotbalist roman din istorie. ...continuare.

Uniunea Europeana sprijina multilingvismul in programele sale si in activitatea institutiilor europene

publicat 2024-01-12 10:15:04 (Antena3)
Uniunea Europeana sprijina multilingvismul in programele sale si in activitatea institutiilor europene Uniunea Europeana ofera statut egal tuturor tarilor. 24 de limbi sunt vorbite oficial in cadrul institutiei. Aflam mai multe informatii chiar acum din rubrica Be EU INFO, realizata de Sabina Iosub. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.