EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 Pag. urm. »

De Paste, romanii consuma mai mult, arunca si mai mult. Cresc cantitatile de deseuri de ambalaje in preajma sarbatorilor

publicat 2024-04-23 13:30:09 (Mediafax)
De Paste, romanii consuma mai mult, arunca si mai mult. Cresc cantitatile de deseuri de ambalaje in preajma sarbatorilor In mod traditional, perioada sarbatorilor de Paste este asociata cu o crestere semnificativa a consumului in gospodarii, ceea ce duce automat si la cresteri ale deseurilor de ambalaje: de la cutii de carton, la sticle, PET-uri sau alte recipiente si produse din plastic, arata o analiza Clean Recycle. ...continuare.

Romania a inregistrat cea mai mare productie de energie fotovoltaica din istorie, dar nu are cum sa o stocheze

publicat 2024-04-12 11:00:08 (Antena3)
Romania a inregistrat cea mai mare productie de energie fotovoltaica din istorie, dar nu are cum sa o stocheze Productia de energie fotovoltaica a atins un nou record, insa acest lucru nu ne ajuta prea mult, pentru ca ne lipsesc solutiile de stocare. ...continuare.

Business MAGAZIN. Petrecerea s-a terminat: Una dintre cele mai fierbinti piete imobiliare din Europa s-a prabusit chiar cand dezvoltatorii deschideau sampania, crezand ca au dat lovitura. Ce s-a intamplat

publicat 2024-04-09 15:01:59 (Ziarul-Financiar)
Business MAGAZIN. Petrecerea s-a terminat: Una dintre cele mai fierbinti piete imobiliare din Europa s-a prabusit chiar cand dezvoltatorii deschideau sampania, crezand ca au dat lovitura. Ce s-a intamplat Autor: Iulian Tenchiu Proprietarii de birouri, loviti de o prabusire globala a pietei, s-au agatat de speranta ca noile cladiri cu importante acreditari ecologice vor continua sa produca chirii si preturi de top. Dublin devine un exemplu care arata ca un astfel de optimism ar putea sa nu reziste, scrie Bloomberg. ...continuare.

Burduja: Romania a intrat in linie dreapta catre productia de energie eoliana in largul Marii Negre

publicat 2024-04-09 14:46:19 (Mediafax)
Burduja: Romania a intrat in linie dreapta catre productia de energie eoliana in largul Marii Negre "Romania a intrat in linie dreapta catre productia de energie eoliana in largul Marii Negre. In ritmul impus de proiectul de lege, in anul 2032 vom putea avea in Sistemul Energetic National primul MW de energie eoliana produsa offshore. Totodata, producerea de energie eoliana offshore ne va permite consolidarea industriei romanesti prin producerea autohtona de hidrogen verde si produse cu valoare adaugata bazate pe amoniac verde. Datele Bancii Mondiale ne arata ca Romania are un potential... ...continuare.

2,5 tone de sticle de plastic adunate pe Valea Galda. Echivalentul a cinci camioane

publicat 2024-04-09 14:01:10 (Mediafax)
2,5 tone de sticle de plastic adunate pe Valea Galda. Echivalentul a cinci camioane 2,5 tone - echivalentul a 5 camionete - cu PET-uri (cate 500 kg/camioneta) s-au strans timp de trei zile din Valea Galda, afluentul de dreapta al Muresului din judetul Alba. ...continuare.

S-a votat o lege importanta pentru energia Romaniei! Putem monta mori de vant in mijlocul marii

publicat 2024-04-09 13:46:49 (Puterea)
S-a votat o lege importanta pentru energia Romaniei! Putem monta mori de vant in mijlocul marii Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a adoptat astazi, in plen, unul dintre cele mai importante proiecte de lege in domeniul energiei din ultimii ani. Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, Legea privind energia eoliana offshore, un proiect de lege initiat de catre Ministerul Energiei. Acest proiect de lege este […]The post S-a votat o lege importanta pentru energia Romaniei! Putem monta mori de vant in mijlocul marii appeared first on... ...continuare.

Romania nu are absolut nicio solutie pentru a relansa consumul de energie, dar injecteaza 3 mld. euro pentru a-i sprijini pe verzi sa faca investitii pe care si le permit oricum. Ironia? Panourile solare sunt mai ieftine ca niciodata, tehnologia este matura

publicat 2024-04-05 10:00:25 (Ziarul-Financiar)
Romania nu are absolut nicio solutie pentru a relansa consumul de energie, dar injecteaza 3 mld. euro pentru a-i sprijini pe verzi sa faca investitii pe care si le permit oricum. Ironia? Panourile solare sunt mai ieftine ca niciodata, tehnologia este matura Cu un consum tot mai deprimat de energie electrica, Romania merge pe repede inainte sa ii sustina, din nou, pe producatorii de energie verde cu o schema de sprijin pe 15 ani de zile, cand foarte multi spun ca de fapt proiectele lor se sustin oricum ...continuare.

Cum depaseste bariera marketingului masiv facut de gigantii industriei cosmetice un mic producator roman: vindem direct produsul, astfel incat clientul sa ne cunoasca si sa revina

publicat 2024-04-03 19:15:19 (Ziarul-Financiar)
Cum depaseste bariera marketingului masiv facut de gigantii industriei cosmetice un mic producator roman: vindem direct produsul, astfel incat clientul sa ne cunoasca si sa revina Autor: Florentina Nitu Intr-o lume dominata de gigantii industriei cosmetice, un mic producator roman de cosmetice ecologice, realizate manuale, a ales sa renunte la prezenta in supermarketuri si de concentreaza pe vanzarea directa catre consumator. ...continuare.

O companie a lansat in Romania noi statii de incarcare rapida la domiciliu a masinilor electrice

publicat 2024-04-02 14:00:03 (Adevarul)
O companie a lansat in Romania noi statii de incarcare rapida la domiciliu a masinilor electrice O companie din energie a lansat noi statii de incarcare pentru aplicatii rezidentiale si comerciale de curent alternativ, pentru a sustine cererea tot mai mare de incarcare a vehiculelor electrice. ...continuare.

Pompe de caldura cu instalatii fotovoltaice. Cum functioneaza in practica?

publicat 2024-03-29 13:45:07 (Adevarul)
Pompe de caldura cu instalatii fotovoltaice. Cum functioneaza in practica? Pentru a optimiza facturile la incalzire si electricitate si pentru a obtine o mai mare independenta energetica, solutiile cuprinzatoare care combina fotovoltaica cu incalzirea centrala a locuintei pe baza de pompe de caldura sunt din ce in ce mai frecvente. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.