Auto-Moto

APIA: Ne asteptam la scaderea inmatricularilor de masini noi cu 32-25% in martie. Avantajul este ca dealerii din Romania nu au inchis activitatea pe fondul pandemiei Asociatia Producatorilor si Impor­tatorilor de Automobile (APIA) se asteapta la o scadere de peste 30% a inmatricularilor de autoturisme noi in martie, pe fondul pandemiei de coronavirus, care a afectat decizia multora de a achizitiona o masina noua in aceasta perioada.
Inca un eveniment anulat din cauza coronavirusului. Salonul auto de la Paris nu se mai organizeaza Inca un eveniment anulat din cauza coronavirusului. Salonul auto de la Paris nu se mai organizeaza Orban: Soferii trebuie sa stea in izolare doar atat timp cat au la dispozitie intre doua curse, nu trebuie sa stea 14 zile Orban: Soferii trebuie sa stea in izolare doar atat timp cat au la dispozitie intre doua curse, nu trebuie sa stea 14 zile Ce se intampla cu ITP-urile care expira in perioada starii de urgenta? Autoritatile au oferit raspunsul Ce se intampla cu ITP-urile care expira in perioada starii de urgenta? Autoritatile au oferit raspunsul CORONAVIRUS / Formula 1, activa in lupta cu pandemia » 7 mari echipe, unite de acelasi proiect CORONAVIRUS / Formula 1, activa in lupta cu pandemia » 7 mari echipe, unite de acelasi proiect Șapte echipe de Formula 1 vor concepe si vor produce ventilatoare medicale Șapte echipe de Formula 1 vor concepe si vor produce ventilatoare medicale Scadere estimata de 14% a vanzarilor globale de automobile, din cauza pandemiei de Covid-19 Scadere estimata de 14% a vanzarilor globale de automobile, din cauza pandemiei de Covid-19 FOTO Noua Dacia Sandero, primele imagini FOTO Noua Dacia Sandero, primele imagini Anunt UTIL, in plina epidemie: Radierea masinilor inscrise in Programul Rabla se va face din oficiu Anunt UTIL, in plina epidemie: Radierea masinilor inscrise in Programul Rabla se va face din oficiu Audi si Volkswagen si-au schimbat temporar logo-urile. Sustin sloganul "Pastreaza distanta" Audi si Volkswagen si-au schimbat temporar logo-urile. Sustin sloganul "Pastreaza distanta" Tesla suspenda productia la fabrica de autovehicule din California din cauza coronavirusului Tesla suspenda productia la fabrica de autovehicule din California din cauza coronavirusului TOATE fabricile auto din Europa au fost INCHISE! TOATE fabricile auto din Europa au fost INCHISE! Ford Motor, General Motors si Fiat Chrysler inchid fabricile din SUA din cauza coronavirusului Ford Motor, General Motors si Fiat Chrysler inchid fabricile din SUA din cauza coronavirusului Angajatii de la Dacia si Ford Romania, in somaj tehnic de joi Angajatii de la Dacia si Ford Romania, in somaj tehnic de joi Angajatii companiilor Ford si Dacia, in somaj tehnic incepand de azi. Masurile anuntate de Guvern Angajatii companiilor Ford si Dacia, in somaj tehnic incepand de azi. Masurile anuntate de Guvern Automobile Dacia opreste productia la Mioveni pana pe data de 5 aprilie. Compania anticipeaza ca activitatea comerciala va fi reluata rapid dupa incheierea crizei sanitare Automobile Dacia opreste productia la Mioveni pana pe data de 5 aprilie. Compania anticipeaza ca activitatea comerciala va fi reluata rapid dupa incheierea crizei sanitare Piata auto din Romania a scazut cu 27% in februarie. Se contureaza un prim trimestru de scadere dupa 6 ani consecutivi de cresteri Piata auto din Romania a scazut cu 27% in februarie. Se contureaza un prim trimestru de scadere dupa 6 ani consecutivi de cresteri DUPA UZINA FORD DE LA CRAIOVA Dacia Renault si fabrica Pirelli din Slatina isi suspenda activitatea DUPA UZINA FORD DE LA CRAIOVA Dacia Renault si fabrica Pirelli din Slatina isi suspenda activitatea Examinarile pentru obtinerea permisului de conducere se suspenda de marti Examinarile pentru obtinerea permisului de conducere se suspenda de marti GALERIE FOTO Noul model, Dacia Sandero, care va aparea in 2021, testat pe zapada: imagini spectaculoase GALERIE FOTO Noul model, Dacia Sandero, care va aparea in 2021, testat pe zapada: imagini spectaculoase ACAROM: Productia de componente auto si automobile continua, dar ne asteptam la scaderi din cauza pietei auto ACAROM: Productia de componente auto si automobile continua, dar ne asteptam la scaderi din cauza pietei auto Germanii de la Schaeffler extind capacitatea fabricii de la Brasov si demareaza productia de rulmenti pentru aplicatii feroviare. Schaeffler Romania a ajuns anul trecut la la 5.000 de angajati activi in aceeasi locatie, cea de la Brasov Germanii de la Schaeffler extind capacitatea fabricii de la Brasov si demareaza productia de rulmenti pentru aplicatii feroviare. Schaeffler Romania a ajuns anul trecut la la 5.000 de angajati activi in aceeasi locatie, cea de la Brasov Motorsportul si-a suspendat activitatea pana la 31 martie din cauza coronavirusului » Anuntul facut de federatie Motorsportul si-a suspendat activitatea pana la 31 martie din cauza coronavirusului » Anuntul facut de federatie Companiile Dacia si Ford isi mentin productia de masini la ritm normal adaptandu-si stocurile de componente. Angajatii care nu sunt implicati in activitatea de productie au posibilitatea de a lucra de la domiciliu Companiile Dacia si Ford isi mentin productia de masini la ritm normal adaptandu-si stocurile de componente. "Angajatii care nu sunt implicati in activitatea de productie au posibilitatea de a lucra de la domiciliu" Greva la Fiat din cauza conditiilor de lucru si protectia improprie fata de coronavirus Greva la Fiat din cauza conditiilor de lucru si protectia improprie fata de coronavirus Cum se adapteaza noilor conditii cele doua uzine auto din Romania. Ce masuri anunta Dacia si Ford Cum se adapteaza noilor conditii cele doua uzine auto din Romania. Ce masuri anunta Dacia si Ford Ce trebuie sa faca romanii pentru a beneficia de o Dacia electrica, prin programul Rabla? Ce trebuie sa faca romanii pentru a beneficia de o Dacia electrica, prin programul Rabla? Viorel Eremia, Citroën: Avem nevoie de infrastructura pentru a vinde si mai multe masini electrice Viorel Eremia, Citroën: Avem nevoie de infrastructura pentru a vinde si mai multe masini electrice Cele doua fabrici auto din Romania, Automobile Dacia si Uzina Ford, au produs in luna februarie 48.038 autoturisme, o crestere de 7,7% Cele doua fabrici auto din Romania, Automobile Dacia si Uzina Ford, au produs in luna februarie 48.038 autoturisme, o crestere de 7,7% Masina simbol a italienilor din anii '50, gata pentru viitor. Cum arata Fiat 500 electric Masina simbol a italienilor din anii '50, gata pentru viitor. Cum arata Fiat 500 electric

Cumparaturi online - Emag.ro

© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.