Horoscop marti 25 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Daca te bagi in troaca, te mananca porcii Horoscop marti 25 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Daca te bagi in troaca, te mananca porcii HOROSCOP 25 ianuarie. Patru zodii, fata in fata cu lipsuri si neajunsuri. Una din ele gaseste o solutie HOROSCOP 25 ianuarie. Patru zodii, fata in fata cu lipsuri si neajunsuri. Una din ele gaseste o solutie Horoscop 25 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii sa fie atenti la sanatate, Berbecii primesc vesti bune Horoscop 25 ianuarie 2022, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii sa fie atenti la sanatate, Berbecii primesc vesti bune Plan pentru nemurire: Ce face mogulul Amazon de frica batranetii Plan pentru nemurire: Ce face mogulul Amazon de frica batranetii Greva STB in Bucuresti. Nicusor Dan da vestea momentului pentru bucuresteni. Cate tramvaie si autobuze STB vor functiona marti, 25 ianuarie Greva STB in Bucuresti. Nicusor Dan da vestea momentului pentru bucuresteni. Cate tramvaie si autobuze STB vor functiona marti, 25 ianuarie ZF IT Generation. Start-up Update. Mihai Dragan, cofondator si COO Oveit - solutii de live stream shopping: Suntem in plin proces de a incheia o runda de finantare bridge. Am atras investitori din SUA, dar si din Romania ZF IT Generation. Start-up Update. Mihai Dragan, cofondator si COO Oveit - solutii de live stream shopping: Suntem in plin proces de a incheia o runda de finantare bridge. Am atras investitori din SUA, dar si din Romania Șeful Pfizer: Un vaccin anual anti Covid e de preferat dozelor booster Șeful Pfizer: Un vaccin anual anti Covid e de preferat dozelor booster Grecia si Turcia au fost lovite de furtuna Elpida. Drumuri, scoli si aeroporturi inchise. Atena sub zapada Grecia si Turcia au fost lovite de furtuna Elpida. Drumuri, scoli si aeroporturi inchise. Atena sub zapada Neti Sandu aduce horoscopul zilei de 25 ianaurie 2022 Neti Sandu aduce horoscopul zilei de 25 ianaurie 2022 Campionul olimpic maghiar Szilveszter Csollány, cunoscut opozant al vaccinarii, a murit la 51 de ani din cauza COVID-19 Campionul olimpic maghiar Szilveszter Csollány, cunoscut opozant al vaccinarii, a murit la 51 de ani din cauza COVID-19 A castigat 3 milioane de dolari la LOTO, dar e-mailul i-a intrat la SPAM. Povestea completa A castigat 3 milioane de dolari la LOTO, dar e-mailul i-a intrat la SPAM. Povestea completa ZF: Compania romanesca UiPath a pierdut un sfert din capitalizare de la inceputul anului 2022 - 5,3 mld. Pe Wall Street pare a se instala panica ZF: Compania romanesca UiPath a pierdut un sfert din capitalizare de la inceputul anului 2022 - 5,3 mld. Pe Wall Street pare a se instala panica VIDEO Moment bizar. Crezand ca microfonul este oprit, Joe Biden a injurat un jurnalist: Fiu de catea VIDEO Moment bizar. Crezand ca microfonul este oprit, Joe Biden a injurat un jurnalist: "Fiu de catea" VIDEO Moment bizar. Crezand ca microfonul este oprit, Biden a injurat un jurnalist: Fiu de catea VIDEO Moment bizar. Crezand ca microfonul este oprit, Biden a injurat un jurnalist: "Fiu de catea" Compania austriaca Verbund, echivalentul Hidroelectrica, apreciere de 490% a actiunilor in ultimii cinci ani. Bursa de la Viena, plus 41% din 2017 incoace Compania austriaca Verbund, echivalentul Hidroelectrica, apreciere de 490% a actiunilor in ultimii cinci ani. Bursa de la Viena, plus 41% din 2017 incoace

Auto-Moto

Producatorul de anvelope Michelin a ajuns la peste 4.500 de angajati pe piata locala Michelin Romania, parte a grupului francez Michelin, unul dintre cei mai mari producatori de anvelope la nivel mondial, a ajuns la peste 4.500 de angajati pe piata locala, conform unui comunicat de presa al companiei.
Uzina Dacia Mioveni atinge o importanta borna in istoria sa. Cate automobile a produs pana acum Uzina Dacia Mioveni atinge o importanta borna in istoria sa. Cate automobile a produs pana acum Dacia a depasit pragul de sapte milioane de masini produse in uzina de la Mioveni Dacia a depasit pragul de sapte milioane de masini produse in uzina de la Mioveni Parteneriatul momentului. Volkswagen si Bosch vor produce impreuna celule de baterii Parteneriatul momentului. Volkswagen si Bosch vor produce impreuna celule de baterii Masina Dacia cu numarul 7.000.000 a fost fabricata, marti, la uzina din Mioveni Masina Dacia cu numarul 7.000.000 a fost fabricata, marti, la uzina din Mioveni Cate masini Dacia au fost fabricate la Mioveni? Iata comunicatul companiei Cate masini Dacia au fost fabricate la Mioveni? Iata comunicatul companiei Dacia, vanzari record in Europa in 2021! La ce cota de piata a ajuns producatorul din Mioveni Dacia, vanzari record in Europa in 2021! La ce cota de piata a ajuns producatorul din Mioveni Probleme pe piata europeana a automobilelor: Vanzarile de masini noi au scazut cu 1,5% in 2021 Probleme pe piata europeana a automobilelor: Vanzarile de masini noi au scazut cu 1,5% in 2021 Circulatia pe Transalpina, redeschisa Circulatia pe Transalpina, redeschisa Planetara masinii - ce este, cum functioneaza si cand trebuie inlocuita Planetara masinii - ce este, cum functioneaza si cand trebuie inlocuita Adio, masini pe benzina si motorina! Germania trimite o unda de soc in Europa. Schimbare radicala Adio, masini pe benzina si motorina! Germania trimite o unda de soc in Europa. Schimbare radicala Xavier Martinet, Dacia: Masinile noi se vor scumpi in urmatorii ani, iar Dacia va veni sa completeze segmentul automobilelor accesibile Xavier Martinet, Dacia: Masinile noi se vor scumpi in urmatorii ani, iar Dacia va veni sa completeze segmentul automobilelor accesibile Inmatriculari auto: pe ce loc se situeaza Romania  in UE? Are o scadere de 4,1% in 2021 Inmatriculari auto: pe ce loc se situeaza Romania in UE? Are o scadere de 4,1% in 2021 Electrica Spring a salvat Dacia de la scaderi in 2021 si vanzarile au ajuns la peste 8 mld. euro. Pandemia a ras 200.000 de masini din vanzarile Dacia Electrica Spring a salvat Dacia de la scaderi in 2021 si vanzarile au ajuns la peste 8 mld. euro. Pandemia a "ras" 200.000 de masini din vanzarile Dacia De ce s-au scumpit masinile de la Dacia. Iata principalele cauze De ce s-au scumpit masinile de la Dacia. Iata principalele cauze De ce s-au scumpit masinile de la Dacia in 2021: Costurile componentelor dar si al materiilor prime au inregistrat cresteri si de 100% De ce s-au scumpit masinile de la Dacia in 2021: Costurile componentelor dar si al materiilor prime au inregistrat cresteri si de 100% Dacia castiga din ce in ce mai mult teren in Europa. A ajuns in top trei cele mai bine vandute masini Dacia castiga din ce in ce mai mult teren in Europa. A ajuns in top trei cele mai bine vandute masini Dacia a urcat cu 3% in 2021 pe o piata afectata de pandemie si intreruperile de productie Dacia a urcat cu 3% in 2021 pe o piata afectata de pandemie si intreruperile de productie Renault vrea ca toate masinile Dacia din Europa sa fie electrice pana in 2030 Renault vrea ca toate masinile Dacia din Europa sa fie electrice pana in 2030 Productia de masini a continuat declinul in 2021 pentru al doilea an consecutiv - Dacia si Ford au produs doar 421.000 de autoturisme din cauza crizei microcipurilor Productia de masini a continuat declinul in 2021 pentru al doilea an consecutiv - Dacia si Ford au produs doar 421.000 de autoturisme din cauza crizei microcipurilor Luca de Meo: Renault va deveni un brand complet electric in Europa pana in 2030. Dacia va fi electrificata in ultimul moment cu putinta Luca de Meo: Renault va deveni un brand complet electric in Europa pana in 2030. Dacia va fi "electrificata" in ultimul moment cu putinta Cei doi producatori auto din Romania, Automobile Dacia si Ford, au fabricat in luna decembrie 2021 un total de 40.803 autoturisme, in crestere cu 22% fata de decembrie 2020 Cei doi producatori auto din Romania, Automobile Dacia si Ford, au fabricat in luna decembrie 2021 un total de 40.803 autoturisme, in crestere cu 22% fata de decembrie 2020 Productia de autoturisme s-a mentinut anul trecut la un nivel apropiat de cel din 2020, in scadere cu 0,3%, la un total de 436.413 masini: 257.405 au fost autoturisme ale marcii Dacia si 179.008 ale Ford Productia de autoturisme s-a mentinut anul trecut la un nivel apropiat de cel din 2020, in scadere cu 0,3%, la un total de 436.413 masini: 257.405 au fost autoturisme ale marcii Dacia si 179.008 ale Ford Vanzarile Volkswagen au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 10 ani in 2021. BMW inregistreaza livrari record Vanzarile Volkswagen au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 10 ani in 2021. BMW inregistreaza livrari record S-a aflat de ce a renuntat Mercedes la apelul formulat dupa cursa din Abu Dhabi S-a aflat de ce a renuntat Mercedes la apelul formulat dupa cursa din Abu Dhabi CONFIRMARE. Mutarea anului pe piata auto din Romania! O noua marca auto in Romania CONFIRMARE. Mutarea anului pe piata auto din Romania! O noua marca auto in Romania Skoda a raportat vanzari in scadere in 2021. Efectele pandemiei s-au simtit din plin pentru producatorul ceh Skoda a raportat vanzari in scadere in 2021. Efectele pandemiei s-au simtit din plin pentru producatorul ceh Editie limitata Dacia Duster! Cum arata si ce dotari are cea mai echipata versiune a SUV-ului, Duster Extreme Editie limitata Dacia Duster! Cum arata si ce dotari are cea mai echipata versiune a SUV-ului, Duster Extreme Nu se simte criza financiara in Romania. Vanzarile de masini de lux au atins un nou nivel maxim in 2021 Nu se simte criza financiara in Romania. Vanzarile de masini de lux au atins un nou nivel maxim in 2021 George Russell, noul pilot Mercedes, este pregatit pentru cel mai intens an din viata sa George Russell, noul pilot Mercedes, este pregatit pentru "cel mai intens an" din viata sa Compania Renault ar putea fi data in judecata din cauza problemelor la motoarele 1.2 litri benzina Compania Renault ar putea fi data in judecata din cauza problemelor la motoarele 1.2 litri benzina E oficial! Dacia lanseaza seria limitata Duster Extreme, cea mai echipata versiune a modelului (FOTO) E oficial! Dacia lanseaza seria limitata Duster Extreme, cea mai echipata versiune a modelului (FOTO) Anul 2021 a adus cele mai mari schimbari la conducerea principalilor jucatori din industria auto: Dacia are din nou un director roman, iar in premiera o femeie a preluat fraiele uzinei auto Ford de la Craiova. Condusa pana de curand exclusiv de barbati, industria auto locala incepe sa faca loc la varf si executivilor femei Anul 2021 a adus cele mai mari schimbari la conducerea principalilor jucatori din industria auto: Dacia are din nou un director roman, iar in premiera o femeie a preluat fraiele uzinei auto Ford de la Craiova. Condusa pana de curand exclusiv de barbati, industria auto locala incepe sa faca loc la varf si executivilor femei O serie limitata Duster Extreme este lansata in Romania O serie limitata Duster Extreme este lansata in Romania Accident rutier: Trafic restrictionat pe A1 Deva - Nadlac Accident rutier: Trafic restrictionat pe A1 Deva - Nadlac Nici luxul nu rezista pandemiei: Mercedes-Benz preconizeaza o scadere de 5% a vanzarilor in 2021 Nici luxul nu rezista pandemiei: Mercedes-Benz preconizeaza o scadere de 5% a vanzarilor in 2021 Mercedes Benz a pierdut titlul de cel mai mare producator mondial de masini de lux. Afla cine l-a detronat Mercedes Benz a pierdut titlul de cel mai mare producator mondial de masini de lux. Afla cine l-a detronat Dacia Sandero s-a vandut ca painea calda in 2021. Premiera pentru constructorul roman Dacia Sandero s-a vandut ca painea calda in 2021. Premiera pentru constructorul roman Dakar 2022: Mani Gyenes se mentine pe locul 5 in clasamentul general la clasa Malle Moto Dakar 2022: Mani Gyenes se mentine pe locul 5 in clasamentul general la clasa Malle Moto Dacia a crescut cu doua cifre in 2022 in Franta si Italia, iar Sandero se pregateste sa devina al doilea cel mai bine vandut model. In Franta Dacia a incheiat anul cu o crestere de aproape 30 de procente, ajungand la 125.200 de unitati si o cota de piata de 7,5% Dacia a crescut cu doua cifre in 2022 in Franta si Italia, iar Sandero se pregateste sa devina al doilea cel mai bine vandut model. In Franta Dacia a incheiat anul cu o crestere de aproape 30 de procente, ajungand la 125.200 de unitati si o cota de piata de 7,5% Modele de lux ale unei cunoscute companii auto ar putea prezenta un risc de incendiu. Utilizarea ar trebui redusa la minimum Modele de lux ale unei cunoscute companii auto ar putea prezenta un risc de incendiu. "Utilizarea ar trebui redusa la minimum"

Cumparaturi online - Emag.ro

© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.