Actualitate

Bilant coronavirus: 2.931 de noi cazuri de infectari. Nou record al numarului de deceseBilant COVID. Aproape 3.000 de cazuri noi in 24 de ore. Record absolut la numarul de deceseSute de medici si voluntari, maraton de vaccinare in Timisoara: "Pot fi vaccinati pana la 10.000 de oameni"Vremea in urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea de PastiVreme oscilanta si ploi la sfarsitul lunii aprilie. Prognoza meteo pe regiuniCum te poti vaccina cu AstraZeneca incepand de azi fara programareISRAEL: Obligatia de a purta masca in exterior abrogata duminicaRusia ameninta deschis Ucraina cu distrugerea, acuza ministrul de externe ucraineanBilant COVID. Aproape 4.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore. Numarul deceselor creste alarmantIndia a depasit in premiera 200.000 de cazuri noi de COVID-19Grecia va ridica din 19 aprilie cerinta intrarii in carantina pentru turistii veniti din celelalte tari UEProcesul Colectiv. Curtea de Apel Bucuresti se pregateste sa schimbe acuzatiile lui Piedone, in infractiuni cu pedepse mai miciAccident feroviar in Vaslui, unde un tir a fost lovit de doua trenuri. Șoferul a scapat nevatamatCum se deschide Europa: Danemarca incepe luna viitoare sa deschida treptat granitele pentru unele tariBilant COVID. Peste 4.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore. Numarul deceselor si al pacientilor de la Terapie Intensiva, ridicatDan Barna va prelua interimar functia de ministru al Sanatatii. Premierul Florin Citu i-a cerut lui Iohannis revocarea lui Vlad VoiculescuBena unui TIR, agatata de un pod, dupa explozia unui cauciuc. Cabina a ajuns pe sensul opusRegina Elisabeta si-a reluat atributiile. Fostul sef al spionilor va coordona funeraliile printului PhilipVaccinul Moderna, eficient 90% impotriva COVID-19 si 95% contra formelor severe ale boliiGuvernul Germaniei aproba uniformizarea restrictiilor antiepidemice. Merkel: "Situatia este grava"Campania de vaccinare ajunge in penitenciarele din Romania. Detinutii vor fi vaccinati cu Johnson & JohnsonCoronavirus: 3.883 de romani confirmati cu noul virus, de luni pana marti. Aproape 200 de decesePeste 3.800 cazuri noi de Covid-19 in ultimele 24 de ore. Situatie grava la ATICORONAVIRUS 13 aprilie. Peste un sfert din cazurile noi din Romania, raportate in Bucuresti. Topul infectarilor cu SARS-CoV-2, pe judeteMihai Morar: "Facem Orasul Faptelor Bune de Paste! Din 24 aprilie, ne mutam in Casa Radio Zu" (PUBLICITATE)Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Vremea va deveni inchisa si receNebunie la Londra, in prima zi de relaxare a restrictiilor. "Parca am iesit de la inchisoare"Decernarea Premiilor Oscar, transmisa in Romania » "Colectiv", nominalizat la doua categoriiOMS cere suspendarea la nivel mondial a vanzarii de mamifere salbatice vii pe pietele alimentareVaccinare anti-COVID, fara programare. Oricine va putea solicita imunizarea cu serul AstraZeneca, doar cu buletinulAngajarile ilegale de la Apele Romane regizate de liberalul Ervin Molnar, in vizorul Comisiei de abuzuri din Senat12 judete se afla in zona rosie, in Romania. Ilfov ramane pe primul locConditiile in care putem pleca in vacanta in Grecia, din 16 aprilie. Anuntul ministrului economieiCele mai multe cazuri noi, la Cluj. Rata continua sa scada in majoritatea judetelorJudetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de COVID-19Coronavirus 12 aprilie. Situatia pe judete. Clujul depaseste 500 de cazuri noi. Judetul cu ZERO infectariTuristii romani vor sa isi petreaca Pastele in strainatate, destinatiile externe castiga teren in fata statiunilor locale: Egiptul, Turcia si Grecia sunt in topul preferintelorCoronavirus Romania, bilant 12 aprilie. Peste 900.000 de persoane s-au vindecat pana in prezentPrognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Unde se raceste vremeaPrintul Harry s-a intors in Marea Britanie pentru a participa la funeraliile bunicului sau, printul PhilipVremea pana la 1 Mai. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani Lucian Bode: Analizam limitarea mastii la plajaMineri in greva foamei in fata Guvernului: "Pur si simplu ne arunca in strada!"Prognoza meteo 12 aprilie 2021. Azi primavara autentica cu 23 de grade, miercuri - ninsori. Zapada pe partii, de Paste

Prognoza Meteo, 10 mai 2021. Cum va fi vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Astazi valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii si se vor situa peste cele normale pentru aceasta perioada in regiunile intra carpatice si in jurul acestora in restul teritoriului.
Spania a iesit, ieri, din starea de alerta provocata de pandemie Spania a iesit, ieri, din starea de alerta provocata de pandemie Milioane de elevi au inceput scoala, tot online. Care sunt problemele in scolile din Romania si cum sunt gestionate de autoritati Milioane de elevi au inceput scoala, tot online. Care sunt problemele in scolile din Romania si cum sunt gestionate de autoritati Vremea schimbatoare azi, 5 mai 2021. Soare in prima parte a zilei, ploi dupa-amiaza Vremea schimbatoare azi, 5 mai 2021. Soare in prima parte a zilei, ploi dupa-amiaza Prognoza meteo ANM, miercuri 5 mai: Vremea va fi usor instabila Prognoza meteo ANM, miercuri 5 mai: Vremea va fi usor instabila Coronavirus. India, in pragul disperarii. Un nou record de decese in ultimele 24 de ore Coronavirus. India, in pragul disperarii. Un nou record de decese in ultimele 24 de ore Vaccinare fara programare, intre orele 17 si 20, la Piatra Neamt, Roman si Targu Neamt Vaccinare fara programare, intre orele 17 si 20, la Piatra Neamt, Roman si Targu Neamt Aproximativ 1,9 milioane de elevi reincep scoala cu prezenta fizica, dupa vacanta prelungita Aproximativ 1,9 milioane de elevi reincep scoala cu prezenta fizica, dupa vacanta prelungita Biden: 70% dintre adulti vor primi cel putin o doza de vaccin anti-Covid pana la 4 iulie Biden: 70% dintre adulti vor primi cel putin o doza de vaccin anti-Covid pana la 4 iulie O parte din racheta chineza Long March-5B va reintra necontrolat in atmosfera O parte din racheta chineza Long March-5B va reintra necontrolat in atmosfera Razboi pe toate fronturile. Al-Qaeda ameninta SUA, la 10 ani de la moartea lui Osama bin Laden "Razboi pe toate fronturile". Al-Qaeda ameninta SUA, la 10 ani de la moartea lui Osama bin Laden STUDIU: '45% din lucratorii in domeniul sanatatii din Romania au fost vaccinati impotriva COVID-19' STUDIU: '45% din lucratorii in domeniul sanatatii din Romania au fost vaccinati impotriva COVID-19' Mii de turisti au ajuns deja la mare, in Mamaia si Vama Veche, pentru a se distra de 1 Mai Mii de turisti au ajuns deja la mare, in Mamaia si Vama Veche, pentru a se distra de 1 Mai Situatia epidemiei de coronavirus pe judete Situatia epidemiei de coronavirus pe judete Aglomeratie pe strazile si in pietele din Turcia, inainte ca tara sa intre in lockdown Aglomeratie pe strazile si in pietele din Turcia, inainte ca tara sa intre in lockdown Centru de vaccinare drive-thru din Bucuresti, deschis cu 50 de masini la coada. Cum arata Piata Constitutiei acum Centru de vaccinare drive-thru din Bucuresti, deschis cu 50 de masini la coada. Cum arata Piata Constitutiei acum Situatia COVID-19 scapa de sub control in Brazilia. Aprope 400.000 de decese provocate de coronavirus Situatia COVID-19 scapa de sub control in Brazilia. Aprope 400.000 de decese provocate de coronavirus Vaccinul anti-COVID si dilema rapelului: Valeriu Gheorghita sustine pozitia OMS. Ce crede coordonatorul campaniei de vaccinare despre certificatul verde Vaccinul anti-COVID si dilema rapelului: Valeriu Gheorghita sustine pozitia OMS. Ce crede coordonatorul campaniei de vaccinare despre certificatul verde Primul centru de vaccinare drive-through din Bucuresti va fi deschis astazi Primul centru de vaccinare drive-through din Bucuresti va fi deschis astazi Tulpina SARS-CoV-2 care face ravagii in India cucereste planeta. La ce trebuie sa ne asteptam Tulpina SARS-CoV-2 care face ravagii in India cucereste planeta. La ce trebuie sa ne asteptam Raport: UE se confrunta cu campanii de discreditare a vaccinurilor orchestrate de Rusia si China Raport: UE se confrunta cu campanii de discreditare a vaccinurilor orchestrate de Rusia si China Pfizer-BioNTech: Vaccinul nostru e eficient impotriva variantei indiene. Europa, aproape de imunitatea de turma? Estimarile lui Ugur Sahin Pfizer-BioNTech: Vaccinul nostru e eficient impotriva variantei indiene. Europa, aproape de imunitatea de turma? Estimarile lui Ugur Sahin Seful OMS face apel la oamenii sa doneze 7 dolari pentru a finanta o doza de vaccin catre tarile sarace si in curs de dezvoltare Seful OMS face apel la oamenii sa doneze 7 dolari pentru "a finanta o doza de vaccin" catre tarile sarace si in curs de dezvoltare Lucian Bode, despre noaptea de Inviere: Organizarea de evenimente este interzisa Lucian Bode, despre noaptea de Inviere: Organizarea de evenimente este interzisa Maia Sandu a dizolvat Parlamentul Republicii Moldova si a convocat alegeri anticipate Maia Sandu a dizolvat Parlamentul Republicii Moldova si a convocat alegeri anticipate 83.790 de persoane imunizate in ultimele 24 de ore 83.790 de persoane imunizate in ultimele 24 de ore Grecia a intrat in zona galbena. Ce trebuie sa stie romanii care calatoresc in Statul elen Grecia a intrat in zona galbena. Ce trebuie sa stie romanii care calatoresc in Statul elen Tensiunile dintre Kiev si Moscova par sa se fi racit: Rusia va incepe retragerea efectivelor suplimentare mobilizate in apropierea frontierelor Ucrainei Tensiunile dintre Kiev si Moscova par sa se fi racit: Rusia va incepe retragerea efectivelor suplimentare mobilizate in apropierea frontierelor Ucrainei Avertizarea lui Iohannis: Sa nu credem, din greseala, ca 1 iunie va fi data de relaxare totala. Nu va fi Avertizarea lui Iohannis: Sa nu credem, din greseala, ca 1 iunie va fi data de relaxare totala. Nu va fi Israelul a atacat pozitii militare din Siria, dupa ce o racheta siriana a explodat in aproprierea unui complex nuclear din Israel Israelul a atacat pozitii militare din Siria, dupa ce o racheta siriana a explodat in aproprierea unui complex nuclear din Israel Presedintele Iohannis: In noaptea de Inviere, fiecare crestin poate sa mearga la biserica Presedintele Iohannis: In noaptea de Inviere, fiecare crestin poate sa mearga la biserica USR-PLUS va propune noul ministru al Sanatatii. Citu: Ma astept sa fie un profesionist USR-PLUS va propune noul ministru al Sanatatii. Citu: "Ma astept sa fie un profesionist" Vremea incepe sa se incalzeasca. Temperaturile ajung la 18 grade, miercuri Vremea incepe sa se incalzeasca. Temperaturile ajung la 18 grade, miercuri Incepe vaccinarea anti-COVID in centrele mobile. Judetele in care se demareaza procesul Incepe vaccinarea anti-COVID in centrele mobile. Judetele in care se demareaza procesul Țara care pregateste un nou vaccin impotriva Covid-19 Țara care pregateste un nou vaccin impotriva Covid-19 Un nou record de vaccinari anti-COVID. Aproape 89.000 de persoane imunizate in 24 de ore Un nou record de vaccinari anti-COVID. Aproape 89.000 de persoane imunizate in 24 de ore Valeriu Gheorghita: Rata de vaccinare in Bucuresti a ajuns la 23% Valeriu Gheorghita: Rata de vaccinare in Bucuresti a ajuns la 23% NEWS ALERT Un avion MIG 21 s-a brabusit in Mures NEWS ALERT Un avion MIG 21 s-a brabusit in Mures Centrul de vaccinare de tip Drive-thru de la Deva, primul din tara, se deschide pe 24 aprilie. Cum va functiona Centrul de vaccinare de tip "Drive-thru" de la Deva, primul din tara, se deschide pe 24 aprilie. Cum va functiona Noi modalitati de programare pentru vaccinare impotriva COVID-19. Anuntul lui Valeriu Gheorghita Noi modalitati de programare pentru vaccinare impotriva COVID-19. Anuntul lui Valeriu Gheorghita Se schimba regulile campaniei de vaccinare. Cum vor fi facute programarile Se schimba regulile campaniei de vaccinare. Cum vor fi facute programarile

Cumparaturi online - Emag.ro

© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.