Social

Sase pacienti COVID din Cluj-Napoca si Iasi sunt transferati la spitale din Austria si Polonia Doi pacienti COVID sunt transferati vineri din Cluj-Napoca in Austria. Aeronava a decolat deja, a anuntat vineri, la pranz, ministrul Sanatatii, Cseke Attila.
Ministerul Sanatatii, despre situatia de la Targu Carbunesti: 80-90 de pacienti au nevoie de oxigen Ministerul Sanatatii, despre situatia de la Targu Carbunesti: 80-90 de pacienti au nevoie de oxigen Vaccinarea este un gest de iubire fata de comunitate. Doi preoti ortodocsi explica de ce s-au implicat in informarea credinciosilor "Vaccinarea este un gest de iubire fata de comunitate". Doi preoti ortodocsi explica de ce s-au implicat in informarea credinciosilor INSP: Peste 92% din decesele COVID inregistrate in ultima saptamana au fost la persoane nevaccinate INSP: Peste 92% din decesele COVID inregistrate in ultima saptamana au fost la persoane nevaccinate Mesajul unui medici pentru antivaccinisti: Daca va fi sa vedeti negru in fata ochilor, va fi prea tarziu. Veti vedea negru pentru ca e culoarea sacilor finali Mesajul unui medici pentru antivaccinisti: "Daca va fi sa vedeti negru in fata ochilor, va fi prea tarziu. Veti vedea negru pentru ca e culoarea sacilor finali" Imagini ale groazei, la UPU Galati. Spitalul, sufocat de pacientii cu COVID-19. Medic: Suntem intr-o situatie de asediu Imagini ale groazei, la UPU Galati. Spitalul, sufocat de pacientii cu COVID-19. Medic: "Suntem intr-o situatie de asediu" Cinci romani dintr-un microbuz, morti in accident pe autostrada M1 din Ungaria VIDEO Cinci romani dintr-un microbuz, morti in accident pe autostrada M1 din Ungaria VIDEO Adoptat tacit de Senat: Amenzi usturatoare pentru soferii care parcheaza pe trotuar Adoptat tacit de Senat: Amenzi usturatoare pentru soferii care parcheaza pe trotuar Drama unui tanar florar din Gorj: sotia a murit de COVID-19, iar clientii sunt invitati sa isi cumpere singuri florile, ca sa nu se ofileasca Drama unui tanar florar din Gorj: sotia a murit de COVID-19, iar clientii sunt invitati sa isi cumpere singuri florile, ca sa nu se ofileasca Schimbare radicala. Ce se va intampla cu centralele termice de apartament pana in 2025 Schimbare radicala. Ce se va intampla cu centralele termice de apartament pana in 2025 Se pot face extrem de multi bani! O tara super bogata angajeaza romani. NU ai nevoie de facultate Se pot face extrem de multi bani! O tara super bogata angajeaza romani. NU ai nevoie de facultate Turistii romani au dat navala in Turcia, in 2021. Cifrele ne situeaza in Top 10 Turistii romani au dat navala in Turcia, in 2021. Cifrele ne situeaza in Top 10 Roman arestat in Spania, dupa ce a injunghiat mortal un barbat si l-a ranit pe altul, intr-o benzinarie Roman arestat in Spania, dupa ce a injunghiat mortal un barbat si l-a ranit pe altul, intr-o benzinarie Cosmarul unei mame internate in stare grava cu COVID, relatat de un medic ATI: M-a rugat daca poate merge macar putin acasa, sa-si stranga copilul in brate Cosmarul unei mame internate in stare grava cu COVID, relatat de un medic ATI: "M-a rugat daca poate merge macar putin acasa, sa-si stranga copilul in brate" Analiza Reuters: Romanii nu cred in COVID pana nu mor Analiza Reuters: Romanii nu cred in COVID pana nu mor Microbuz cu 22 de pasageri, grav accident rutier in Arad. A fost activat Planul Rosu de interventie Microbuz cu 22 de pasageri, grav accident rutier in Arad. A fost activat Planul Rosu de interventie Microbuz cu 21 de pasageri, implicat intr-un accident de circulatie Microbuz cu 21 de pasageri, implicat intr-un accident de circulatie Exista pelerini care isi dau jos masca cand saruta racla, in plina pandemie. Preot: Nu putem interveni in relatia omului cu Dumnezeu Exista pelerini care isi dau jos masca cand saruta racla, in plina pandemie. Preot: Nu putem interveni in relatia omului cu Dumnezeu Accident grav in Giurgiu: doi bulgari au murit, alti trei sunt grav raniti, dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-un TIR Accident grav in Giurgiu: doi bulgari au murit, alti trei sunt grav raniti, dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-un TIR Mesajul unui medic pentru nevaccinati:Familiile lor cauta tot felul de pile, ne suna disperati sa ne intrebe daca sa faca rost de Tocilizumab. Oare acum cred in medici ? Mesajul unui medic pentru nevaccinati:"Familiile lor cauta tot felul de pile, ne suna disperati sa ne intrebe daca sa faca rost de Tocilizumab. Oare acum cred in medici ?" Preturi mai mici la curent si gaze in Romania. 13 milioane de romani vor beneficia de noile masuri Preturi mai mici la curent si gaze in Romania. 13 milioane de romani vor beneficia de noile masuri Numarul persoanelor vaccinate anti-COVID, la jumatate fata de acum doua zile Numarul persoanelor vaccinate anti-COVID, la jumatate fata de acum doua zile Rectorii cer ca accesul in universitati sa se faca in baza certificatului verde Rectorii cer ca accesul in universitati sa se faca in baza certificatului verde Inca un pacient transferat in urma incendiului de la Constanta a murit Inca un pacient transferat in urma incendiului de la Constanta a murit Factura la gaze va creste cu cel putin 60% in lunile urmatoare. Lipsa gazelor devine cea mai mare problema "Factura la gaze va creste cu cel putin 60% in lunile urmatoare." Lipsa gazelor devine cea mai mare problema O femeie insarcinata si infectata cu COVID a murit la Spitalul din Oradea. Femeia nu era vaccinata si s-a tratat acasa cu Paracetamol O femeie insarcinata si infectata cu COVID a murit la Spitalul din Oradea. Femeia nu era vaccinata si s-a tratat acasa cu Paracetamol Doar 3 paturi ATI pentru pacienti COVID-19 sunt libere astazi in tara, niciunul in Bucuresti Doar 3 paturi ATI pentru pacienti COVID-19 sunt libere astazi in tara, niciunul in Bucuresti Ultima comunicare a turnului de control cu miliardarul Dan Petrescu, pilotul avionului prabusit in Italia Ultima comunicare a turnului de control cu miliardarul Dan Petrescu, pilotul avionului prabusit in Italia Rata de infectare in Bucuresti a crescut la 9,64 de cazuri la mia de locuitori Rata de infectare in Bucuresti a crescut la 9,64 de cazuri la mia de locuitori Țara care a inregistrat un record de decese asociate Covid-19 Țara care a inregistrat un record de decese asociate Covid-19 Peste 30.000 de persoane vaccinate in ultimele 24 de ore Peste 30.000 de persoane vaccinate in ultimele 24 de ore Au murit ca sobolanii: Tragedie fara margini in Constanta: „De ce sa moara arsa?” Au murit ca sobolanii: Tragedie fara margini in Constanta: „De ce sa moara arsa?” In Romania, la ATI te salveaza medicii si, destul de des, pompierii In Romania, la ATI te salveaza medicii si, destul de des, pompierii Cifrele saraciei! Doar 1,3% dintre varstnicii din Romania beneficiaza de servicii sociale Cifrele saraciei! Doar 1,3% dintre varstnicii din Romania beneficiaza de servicii sociale Un barbat din Franta a marturisit inainte de a muri ca este criminal in serie. Confesiunea ar putea pune capat cautarilor incepute acum 30 de ani Un barbat din Franta a marturisit inainte de a muri ca este criminal in serie. Confesiunea ar putea pune capat cautarilor incepute acum 30 de ani Caz bizar: Un barbat infectat cu virusul SARS CoV-2 a disparut dintr-un spital din Timisoara Caz bizar: Un barbat infectat cu virusul SARS CoV-2 a disparut dintr-un spital din Timisoara Tragedie in Alba. Un tanar de 29 a murit dupa ce a fost lovit de tren Tragedie in Alba. Un tanar de 29 a murit dupa ce a fost lovit de tren Afganistan: Talibanii interzic frizerilor din provincia Helmand sa scurteze barbile Afganistan: Talibanii interzic frizerilor din provincia Helmand sa scurteze barbile Patru presupusi rapitori din Afganistan, ucisi de talibani. Cadavrele, expuse public Patru presupusi rapitori din Afganistan, ucisi de talibani. Cadavrele, expuse public Un batran care voia sa se duca la pescuit a cazut de pe o stanca pe malul raului Olt. Cum s-a terminat totul Un batran care voia sa se duca la pescuit a cazut de pe o stanca pe malul raului Olt. Cum s-a terminat totul Cinci adolescenti si un adult au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac Cinci adolescenti si un adult au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Cumparaturi online - Emag.ro

© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.