Noile masuri sociale si economice aprobate de Guvern: 700 de lei pentru pensionari, amanarea ratelor si bani mai multi pentru bugetari Noile masuri sociale si economice aprobate de Guvern: 700 de lei pentru pensionari, amanarea ratelor si bani mai multi pentru bugetari Sute de noi bugetari. Guvernul mareste iar schema de personal Sute de noi bugetari. Guvernul mareste iar schema de personal Horoscop 24 mai 2022. Pestii au nevoie de cheia potrivita pentru a deschide usi si ca sa o gaseasca, trebuie doar sa o caute Horoscop 24 mai 2022. Pestii au nevoie de cheia potrivita pentru a deschide usi si ca sa o gaseasca, trebuie doar sa o caute Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii gasesc solutii pe care altii nu le vad, Pestii clarifica multe discutii incurcate Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii gasesc solutii pe care altii nu le vad, Pestii clarifica multe discutii incurcate Horoscop zilnic 24 mai 2022: Gemenii sunt sensibili la parerile celor din jur Horoscop zilnic 24 mai 2022: Gemenii sunt sensibili la parerile celor din jur 700 de lei in plus pentru fiecare batran care are o pensie mai mica de 2.000 de lei in Romania 700 de lei in plus pentru fiecare batran care are o pensie mai mica de 2.000 de lei in Romania HOROSCOP 24 mai. Potential de confuzii si neintelegeri. Aceste zodii trebuie sa stie sa se impuna HOROSCOP 24 mai. Potential de confuzii si neintelegeri. Aceste zodii trebuie sa stie sa se impuna Imaginile de la nunta anului din PNL care l-au lasat cu gura cascata pe Mircea Badea: Nu e rau ce am vazut! Imaginile de la nunta anului din PNL care l-au lasat cu gura cascata pe Mircea Badea: "Nu e rau ce am vazut!" Noroc la tragere sau adversari horror! Fiorentina, Koln si Nice, printre sperietoarele din drumul FCSB-ului catre grupele Conference League Noroc la tragere sau adversari horror! Fiorentina, Koln si Nice, printre "sperietoarele" din drumul FCSB-ului catre grupele Conference League Americanii de la Lear Corporation au cumparat o firma romaneasca de IT din Iasi: un business in IT creat la finalul anului 2020 de Mihai Mitrica, un antreprenor absolvent de informatica din Iasi Americanii de la Lear Corporation au cumparat o firma romaneasca de IT din Iasi: un business in IT creat la finalul anului 2020 de Mihai Mitrica, un antreprenor absolvent de informatica din Iasi Zoom, actiunea vedeta a crizei coronavirus, s-a prabusit cu 85% de la maximul de 559 de dolari din 2020 incoace. Acum se tranzactioneaza la 88 de dolari Zoom, actiunea vedeta a crizei coronavirus, s-a prabusit cu 85% de la maximul de 559 de dolari din 2020 incoace. Acum se tranzactioneaza la 88 de dolari Cererea de vaccin antivariolic a explodat dupa aparitia focarelor de variola maimutei. Producator: Am primit apeluri din zeci de tari Cererea de vaccin antivariolic a explodat dupa aparitia focarelor de variola maimutei. Producator: Am primit apeluri din zeci de tari ZF IT Generation. Start-up Update. George Moroianu, cofondator Flip Technologies - marketplace pentru telefoane reconditionate: Vrem sa crestem veniturile de 3-4 ori anul acesta. Cu noua finantare de la eMAG Ventures ne extindem in Bulgaria si Ungaria  si investim in tehnologie ZF IT Generation. Start-up Update. George Moroianu, cofondator Flip Technologies - marketplace pentru telefoane reconditionate: Vrem sa crestem veniturile de 3-4 ori anul acesta. Cu noua finantare de la eMAG Ventures ne extindem in Bulgaria si Ungaria si investim in tehnologie GTS Telecom, companie detinuta de nemtii de la Deutsche Telekom, business mai mare cu 48% in 2021, care a ajuns la venituri de 42 mil. euro GTS Telecom, companie detinuta de nemtii de la Deutsche Telekom, business mai mare cu 48% in 2021, care a ajuns la venituri de 42 mil. euro Martor: Era fum mult in vagonul de metrou, mi s-au inmuiat picioarele. Am fost panicata, in 20 de minute ne-a scos Martor: "Era fum mult in vagonul de metrou, mi s-au inmuiat picioarele. Am fost panicata, in 20 de minute ne-a scos"

Sanatate

Sfaturi sa trecem mai usor peste simptomele cauzate de alergii | Ce alimente trebuie evitate Astazi discutam despre alergiile de sezon. Alergologul Poliana Leru cum putem preveni anumite alergii, daca exista remedii si cat de rau ne fac.
OMS: Nu avem dovezi ca virusul variolei maimutei a suferit mutatii OMS: Nu avem dovezi ca virusul variolei maimutei a suferit mutatii Simptomele de cancer pe care nimeni nu ar trebui sa le ignore vreodata Simptomele de cancer pe care nimeni nu ar trebui sa le ignore vreodata UE va recunoaste COVID-19 drept boala profesionala: va exista si dreptul la despagubiri UE va recunoaste COVID-19 drept "boala profesionala": va exista si dreptul la despagubiri Medic infectionist, despre urmarile COVID pe termen lung: Peste 10 ani vom vorbi de pacienti care au avut boala si au suferit tot felul de modificari Medic infectionist, despre urmarile COVID pe termen lung: "Peste 10 ani vom vorbi de pacienti care au avut boala si au suferit tot felul de modificari" Boala de care sufera 30% din glob si care poate duce la imobilizare, dureri sau chiar deces. Dr. Florin Bloj: Tromboza venoasa profunda se trateaza 100% si in Romania prin radiologie interventionala Boala de care sufera 30% din glob si care poate duce la imobilizare, dureri sau chiar deces. Dr. Florin Bloj: "Tromboza venoasa profunda se trateaza 100% si in Romania prin radiologie interventionala" Dieta care duce la aparitia cancerului. Alimentul  incriminat in etiologia multor tipuri de cancer Dieta care duce la aparitia cancerului. Alimentul  incriminat in etiologia multor tipuri de cancer Vinul sau berea? Care dintre cele doua bauturi are efecte mai daunatoare asupra organismului Vinul sau berea? Care dintre cele doua bauturi are efecte mai daunatoare asupra organismului Atentie la toxinele care pandesc in tigarile electronice Atentie la toxinele care "pandesc" in tigarile electronice Top 5 carbohidrati sanatosi pentru dieta ta Top 5 carbohidrati sanatosi pentru dieta ta Doua subvariante de Omicron au dus la inmultirea spitalizarilor in Africa de Sud si Portugalia Doua subvariante de Omicron au dus la inmultirea spitalizarilor in Africa de Sud si Portugalia Mierea naturala - ce beneficii pentru sanatate iti aduce. Efectele sunt uimitoare Mierea naturala - ce beneficii pentru sanatate iti aduce. Efectele sunt uimitoare Healthcare Trends. Reteta pentru sanatate pe termen lung. Cum (sa) ne alimentam corect? Healthcare Trends. Reteta pentru sanatate pe termen lung. Cum (sa) ne alimentam corect? STUDIU Utilizarea antiinflamatoarelor pe termen scurt ar putea creste sansele de durere cronica. Inflamatia este reactia naturala a organismului si nu ar trebui blocata cu medicamente STUDIU Utilizarea antiinflamatoarelor pe termen scurt ar putea creste sansele de durere cronica. Inflamatia este reactia naturala a organismului si nu ar trebui blocata cu medicamente Bilant coronavirus 5 mai. Aproape 700 de cazuri noi in ultimele 24 de ore si 21 decese Bilant coronavirus 5 mai. Aproape 700 de cazuri noi in ultimele 24 de ore si 21 decese Piata farma a crescut in perioada aprilie 2021 - martie 2022 cu 22% mai mult fata de perioada anteriora Piata farma a crescut in perioada aprilie 2021 - martie 2022 cu 22% mai mult fata de perioada anteriora Surprizele topului celor mai mari importatori din economie in 2021: Pfizer a urcat in al doilea an de pandemie pe locul 29 in clasament, iar criza din energie a propulsat Transelectrica de pe 122 pe 14 Surprizele topului celor mai mari importatori din economie in 2021: Pfizer a urcat in al doilea an de pandemie pe locul 29 in clasament, iar criza din energie a propulsat Transelectrica de pe 122 pe 14 Studiu: Cazurile severe de COVID te imbatranesc cu 20 ani Studiu: Cazurile severe de COVID te imbatranesc cu 20 ani Coronavirus in Romania, 2 mai. Numarul de cazuri noi COVID a scazut sub 500 Coronavirus in Romania, 2 mai. Numarul de cazuri noi COVID a scazut sub 500 Hepatita misterioasa. Medicii sunt din nou in alerta dupa ce o boala necunoscuta care ii afecteaza pe copii, aparuta in strainatate, a ajuns si in Romania Hepatita misterioasa. Medicii sunt din nou in alerta dupa ce o boala necunoscuta care ii afecteaza pe copii, aparuta in strainatate, a ajuns si in Romania 15 minute de igiena mentala pot schimba intreaga zi. Pasi esentiali 15 minute de "igiena mentala" pot schimba intreaga zi. Pasi esentiali Hepatita misterioasa la copii, simptomele la care trebuie sa fim atenti: Mergeti urgent la medic! Hepatita "misterioasa" la copii, simptomele la care trebuie sa fim atenti: "Mergeti urgent la medic!" Adenovirusul, cauza probabila a hepatitei misterioase la copii Adenovirusul, cauza probabila a hepatitei misterioase la copii Caz de hepatita severa la copii, raportat si in Romania Caz de hepatita severa la copii, raportat si in Romania

Cumparaturi online - Emag.ro | Şcoala Gimnazială Avrig

© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.