Sanatate

Gigantul american Merck renunta la dezvoltarea celor doua vaccinuri impotriva COVID-19 la care lucra Gigantul american Merck a intrerupt dezvoltarea celor doua potentiale vaccinuri pentru Covid-19 pe care compania le-a anuntat anterior, in contextul in care rezultatele initiale referitoare la eficienta acestora au fost dezamagitoare, potrivit Bloomberg.
Detinutii din penitenciarele romanesti vor fi vaccinati inaintea populatiei generale Detinutii din penitenciarele romanesti vor fi vaccinati inaintea populatiei generale Ce stim pana acum despre noua tulpina de Covid-19 din Marea Britanie. Cum ne putem proteja Ce stim pana acum despre noua tulpina de Covid-19 din Marea Britanie. Cum ne putem proteja Un sondaj IRES arata perceptia schimbata a romanilor asupra vaccinului anti-COVID. Patru din zece se imunizeaza sigur Un sondaj IRES arata perceptia schimbata a romanilor asupra vaccinului anti-COVID. Patru din zece se imunizeaza sigur Echipamentul pentru alergare - ce ar trebui sa contina Echipamentul pentru alergare - ce ar trebui sa contina Scade usor numarul pacientilor de la ATI Scade usor numarul pacientilor de la ATI Publicitatea la suplimentele si produsele farmaceutice fara reteta schimba comportamentul de consum al pacientilor. Farmacista din Arges: Pacientii au venit si au cumparat numai la cerere ce au auzit ca e bun pentru COVID Publicitatea la suplimentele si produsele farmaceutice fara reteta schimba comportamentul de consum al pacientilor. Farmacista din Arges: "Pacientii au venit si au cumparat numai la cerere ce au auzit ca e bun pentru COVID" Studiu: Vorbirea poate raspandi COVID-19 la fel de repede ca tusea Studiu: Vorbirea poate raspandi COVID-19 la fel de repede ca tusea Comisia Europeana vrea ca pana in vara rata vaccinarii in UE sa ajunga la 70% in randul adultilor Comisia Europeana vrea ca pana in vara rata vaccinarii in UE sa ajunga la 70% in randul adultilor Bloomberg: Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra COVID-19, administrate pana acum in lume Bloomberg: Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra COVID-19, administrate pana acum in lume Pacientii de le Elias, afectati de avaria majora din Capitala! Ce masuri s-au luat ca bolnavii sa nu stea in frig Pacientii de le Elias, afectati de avaria majora din Capitala! Ce masuri s-au luat ca bolnavii sa nu stea in frig Probleme cu vaccinarea in Hunedoara Probleme cu vaccinarea in Hunedoara Marea necunoscuta a vaccinurilor Pfizer si Moderna: opresc imbolnavirea, dar opresc si transmiterea virusului? Marea necunoscuta a vaccinurilor Pfizer si Moderna: opresc imbolnavirea, dar opresc si transmiterea virusului? Masca, necesara si dupa vaccinarea impotriva COVID-19. Explicatiile medicului Beatrice Mahler Masca, necesara si dupa vaccinarea impotriva COVID-19. Explicatiile medicului Beatrice Mahler Ei sunt angajatii care se pot vaccina in etapa a doua a campaniei de vaccinare Ei sunt angajatii care se pot vaccina in etapa a doua a campaniei de vaccinare Bilantul COVID-19 marti in Romania: numarul deceselor s-a dublat in ultimele 24 de ore. Au fost anuntate 3.697 de cazuri noi Bilantul COVID-19 marti in Romania: numarul deceselor s-a dublat in ultimele 24 de ore. Au fost anuntate 3.697 de cazuri noi Spitalul de Recuperare din Cluj a creat un program de tratare a sechelelor post-COVID-19 Spitalul de Recuperare din Cluj a creat un program de tratare a sechelelor post-COVID-19 Detalii mai putin stiute despre vaccinul anti-Covid. Ne putem vaccin daca nu avem asigurare medicala? Detalii mai putin stiute despre vaccinul anti-Covid. Ne putem vaccin daca nu avem asigurare medicala? Lamaia nu este regina vitaminei C - Alimentele surpriza pline de aceasta vitamina Lamaia nu este regina vitaminei C - Alimentele surpriza pline de aceasta vitamina Inca un vaccin anti-COVID: Gigantul american Johnson & Johnson se pregateste de lansarea unui vaccin cu o eficienta de 80%, care nu trebuie administrat decat o singura data Inca un vaccin anti-COVID: Gigantul american Johnson & Johnson se pregateste de lansarea unui vaccin cu o eficienta de 80%, care nu trebuie administrat decat o singura data Livrarile vaccinului COVID-19, produs de Moderna, catre statele membre UE si SEE vor incepe luni Livrarile vaccinului COVID-19, produs de Moderna, catre statele membre UE si SEE vor incepe luni Ministerul Sanatatii le cere spitalelor sa programeze pana astazi personalul medical pentru vaccinarea anti-COVID Ministerul Sanatatii le cere spitalelor sa programeze pana astazi personalul medical pentru vaccinarea anti-COVID Ghidul vaccinarii, etapa doi. Tot ce trebuie sa stii despre vaccinul anti-COVID Ghidul vaccinarii, etapa doi. Tot ce trebuie sa stii despre vaccinul anti-COVID Surpriza anului! Cate persoane au fost confirmate cu gripa in doar o saptamana Surpriza anului! Cate persoane au fost confirmate cu gripa in doar o saptamana Germania lanseaza un program pentru impulsionarea dezvoltarii unor medicamente impotriva COVID-19 Germania lanseaza un program pentru impulsionarea dezvoltarii unor medicamente impotriva COVID-19 Vaccinul Moderna, aproape de autorizare in UE. Atu-ul si dezavantajele serului produs de compania americana Vaccinul Moderna, aproape de autorizare in UE. Atu-ul si dezavantajele serului produs de compania americana OMS recomanda ca cele doua doze ale vaccinului anti-COVID-19 sa fie administrate intre 21 si 28 de zile OMS recomanda ca cele doua doze ale vaccinului anti-COVID-19 sa fie administrate intre 21 si 28 de zile Ce afectiuni poate ascunde febra la copii. Greseala pe care o fac multi parinti in aceasta perioada. Dr. Mihai Craiu: E sportul nostru national Ce afectiuni poate ascunde febra la copii. Greseala pe care o fac multi parinti in aceasta perioada. Dr. Mihai Craiu: "E sportul nostru national" Un celebru medic spune de ce trebuie sa ne vaccinam: Virusul ataca sistemul nervos Un celebru medic spune de ce trebuie sa ne vaccinam: Virusul ataca sistemul nervos Dieta mediteraneana, votata cea mai buna pentru al patrulea an la rand. Ce nu ai voie sa mananci Dieta mediteraneana, votata "cea mai buna" pentru al patrulea an la rand. Ce nu ai voie sa mananci Vaccinul chinezesc este eficient impotriva noilor tulpini de coronavirus, spun producatorii Vaccinul chinezesc este eficient impotriva noilor tulpini de coronavirus, spun producatorii Efecte adverse ale vaccinului anti-COVID. Ce spun datele oficiale Efecte adverse ale vaccinului anti-COVID. Ce spun datele oficiale De ce nu toti membrii unei familii fac COVID, desi locuiesc in aceeasi casa De ce nu toti membrii unei familii fac COVID, desi locuiesc in aceeasi casa Prima persoana din Vrancea vaccinata anti-covid este directorul adjunct al DSP Prima persoana din Vrancea vaccinata anti-covid este directorul adjunct al DSP AUR: 'Cerem respectarea libertatii individuale, manifestata prin consimtamant informat si neviciat la vaccinare' AUR: 'Cerem respectarea libertatii individuale, manifestata prin consimtamant informat si neviciat la vaccinare' ADVERTORIAL Aronia - fructul minune! Ce beneficii iti aduce si cum sa il integrezi in dieta ta alimentara ADVERTORIAL Aronia - fructul minune! Ce beneficii iti aduce si cum sa il integrezi in dieta ta alimentara Comparatia intre vaccinurile Biontech Pfizer si AstraZeneca Comparatia intre vaccinurile Biontech Pfizer si AstraZeneca Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 3 ianuarie 2021. O reactie adversa in ultimele 24 de ore Vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, 3 ianuarie 2021. O reactie adversa in ultimele 24 de ore Explicatia functionarii vaccinului anti-Covid data de medicul Laura Ghibu si fiica ei de 12 ani Explicatia functionarii vaccinului anti-Covid data de medicul Laura Ghibu si fiica ei de 12 ani Maine incepe vaccinarea anti-Covid toate judetele din tara Maine incepe vaccinarea anti-Covid toate judetele din tara Autoritatile atrag atentia asupra unor fake news-uri privind vaccinarea: Au potential de a crea frica Autoritatile atrag atentia asupra unor fake news-uri privind vaccinarea: Au potential de a crea frica

Cumparaturi online - Emag.ro

© Copyright 2000-2020 iStorm. Toate drepturile rezervate.