Cum amana CE virarea a miliarde de euro prin PNRR din cauza politicienilor. Ultima sursa de furt sistemic din Romania Cum amana CE virarea a miliarde de euro prin PNRR din cauza politicienilor. "Ultima sursa de furt sistemic din Romania" Cea mai mare banca din Cipru vinde afaceri din Ucraina si Romania Cea mai mare banca din Cipru vinde afaceri din Ucraina si Romania Zeci de oameni au ratat zborul Cluj-Napoca-Paris, dupa ce scannerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat Zeci de oameni au ratat zborul Cluj-Napoca-Paris, dupa ce scannerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat ZF IT Generation. Start-up Update. Madalin Ilie, CEO, Telerenta - platforma de inchiriere echipamente electronice: Crestem intr-un ritm accelerat si tintim sa ajungem la 10.000 de produse inchiriate la final de an. Peste o luna intram pe piata din Polonia, iar la final de an si pe cea din Spania ZF IT Generation. Start-up Update. Madalin Ilie, CEO, Telerenta - platforma de inchiriere echipamente electronice: Crestem intr-un ritm accelerat si tintim sa ajungem la 10.000 de produse inchiriate la final de an. Peste o luna intram pe piata din Polonia, iar la final de an si pe cea din Spania MTI: Aeroportul Bucuresti-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri MTI: Aeroportul Bucuresti-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri NYP: Minciunile oamenilor de stiinta cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorat milioane de oameni, posibil creat de om NYP: Minciunile oamenilor de stiinta cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorat milioane de oameni, posibil creat de om 18 mai: ziua in care a fost publicat la Londra romanul Dracula, al lui Bram Stoker. Personajul sau, inspirat de Vlad Tepes, e cel mai cunoscut vampir din literatura 18 mai: ziua in care a fost publicat la Londra romanul Dracula, al lui Bram Stoker. Personajul sau, inspirat de Vlad Tepes, e cel mai cunoscut vampir din literatura CSA Steaua, primul mesaj dupa ultima decizie privind palmaresul: FCSB a jucat ilegal in Liga 1. Cerem public LPF si FRF sa explice CSA Steaua, primul mesaj dupa ultima decizie privind palmaresul: "FCSB a jucat ilegal in Liga 1. Cerem public LPF si FRF sa explice" Un barbat a fost impuscat mortal de politie dupa ce o sinagoga a fost incendiata in Franta Un barbat a fost impuscat mortal de politie dupa ce o sinagoga a fost incendiata in Franta Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Southampton - Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLa). Sfintii, victorie clara cu West Brom Southampton - Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLa). "Sfintii", victorie clara cu West Brom FCSB se intoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a facut anuntul: Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo FCSB se intoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a facut anuntul: "Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo" EURO 2024 umple avioanele catre Germania, unde sunt asteptati cel putin 30.000 de suporteri romani. Meciurile nationalei au dus la o crestere cu 50% a cererii pentru biletele de avion, iar locurile de cazare au fost epuizate EURO 2024 umple avioanele catre Germania, unde sunt asteptati cel putin 30.000 de suporteri romani. Meciurile nationalei au dus la o crestere cu 50% a cererii pentru biletele de avion, iar locurile de cazare au fost epuizate Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian

Sanatate

Aceste diete pot reduce cancerul, bolile de inima si moartea timpurie, potrivit unei analize de 20 de ani Consumul unei diete vegane, vegetariene sau lacto-ovo-vegetariene reduce semnificativ riscul general de a dezvolta cancer, boli de inima si de a muri precoce din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unei noi analize, scrie CNN.

© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.