Sanatate

Atentie, romani! Ce pastile de supt impotriva racelii si gripei contin mai mult de 10 E-uri. Care sunt cele mai sigure InfoCons a a analizat 30 de produse de acest tip cu privire la continutul de E-uri si de zahar sau indulcitori. Pe primul loc in topul pastilelor analizate in legatura cu continutul de E-uri se afla Septolete Mar, despre care asociatia de protectie a consumatorilor sustine ca ar contine 18 E-uri. Septolete Lemon contin 15 E-uri, iar Septolete Cherry - 10 E-uri. Pastilele Strepsils Capsuni fara zahar contin 5 E-uri, la fel ca Tantum Verde Lamaie, Tantum Verde Menta, Tantum Verde Eucalipt si Decasept.
A fost inventata pilula contraceptiva care se ia doar o data pe luna A fost inventata pilula contraceptiva care se ia doar o data pe luna Surpriza: Sino CEEF, un grup din China, a ajuns in pole position pentru achizitia retelei de sanatate Regina Maria Surpriza: Sino CEEF, un grup din China, a ajuns in pole position pentru achizitia retelei de sanatate Regina Maria Efectele ecranelor asupra sanatatii copiilor Efectele ecranelor asupra sanatatii copiilor Cat de PERICULOASE sunt medicamentele luate haotic Cat de PERICULOASE sunt medicamentele luate haotic Sfat de Sanatate. Cum arata un mic-dejun ideal Sfat de Sanatate. Cum arata un mic-dejun ideal Opt cazuri de gripa confirmate in Bucuresti, Dambovita si Iasi Opt cazuri de gripa confirmate in Bucuresti, Dambovita si Iasi DIETA Oshawa. Regimul strict care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus DIETA Oshawa. Regimul strict care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus Abdominoplastia, interventia estetica prin care vei avea un abdomen plat Abdominoplastia, interventia estetica prin care vei avea un abdomen plat Ce se intampla de fapt in corpul nostru daca mancam doua oua pe zi Ce se intampla de fapt in corpul nostru daca mancam doua oua pe zi Un medic primar de diabet, nutritie si boli interne trage un semnal de alarma! De cand ne-am nascut, noi traim in anormalitate! Un medic primar de diabet, nutritie si boli interne trage un semnal de alarma! "De cand ne-am nascut, noi traim in anormalitate!" Totul despre retentia de apa. Ce boli ascunde si cum o prevenim Totul despre retentia de apa. Ce boli ascunde si cum o prevenim Medic hematolog: Carenta de fier conduce la instalarea anemiei, dar produce si tulburari de crestere si dezvoltare la copii Medic hematolog: Carenta de fier conduce la instalarea anemiei, dar produce si tulburari de crestere si dezvoltare la copii Testarea pentru HIV este gratuita in spitalele de stat din Romania Testarea pentru HIV este gratuita in spitalele de stat din Romania Descoperire impresionanta! O boala incurabila ar putea fi vindecata in faza incipienta Descoperire impresionanta! O boala incurabila ar putea fi vindecata in faza incipienta Un  parazit extrem de periculos face ravagii! Ce zone din Europa sunt afectate Un parazit extrem de periculos face ravagii! Ce zone din Europa sunt afectate De ce se recomanda vaccinul antigripal persoanelor alergice De ce se recomanda vaccinul antigripal persoanelor alergice Rezidentiat 2019. Candidatii la examenul de rezidentiat sunt repartizati, astazi, pe centre universitare/ Cand se afiseaza rezultatele Rezidentiat 2019. Candidatii la examenul de rezidentiat sunt repartizati, astazi, pe centre universitare/ Cand se afiseaza rezultatele Care sunt beneficiile care ii motiveaza pe angajati. Un abonament de sanatate se traduce intr-o retentie mai buna a angajatilor Care sunt beneficiile care ii motiveaza pe angajati. "Un abonament de sanatate se traduce intr-o retentie mai buna a angajatilor" Premiera medicala | Un pacient a fost adus in starea de animare suspendata. Ce substanta i s-a introdus in creier Premiera medicala | Un pacient a fost adus in starea de "animare suspendata". Ce substanta i s-a introdus in creier Pericol la GRANIȚA cu Romania! Medicii au intrat in alerta Pericol la GRANIȚA cu Romania! Medicii au intrat in alerta Medicii de familie cer autoritatilor sa intensifice masurile de prevenire si combatere a difteriei Medicii de familie cer autoritatilor sa intensifice masurile de prevenire si combatere a difteriei Medicii de familie cer program national de vaccinare a populatiei expuse riscului de imbolnavire cu difterie Medicii de familie cer program national de vaccinare a populatiei expuse riscului de imbolnavire cu difterie Incredibil! Cum arata plamanii unui barbat care a fumat 30 de ani: Inca mai ai curajul sa fumezi? (VIDEO) Incredibil! Cum arata plamanii unui barbat care a fumat 30 de ani: "Inca mai ai curajul sa fumezi?" (VIDEO) Vaccin HPV. Totul despre vaccinul impotriva virusului HPV Vaccin HPV. Totul despre vaccinul impotriva virusului HPV Noii sefi din sanatate: cei 10 mld. euro din sistemul public vor fi gestionati de doi medici veniti amandoi de la spitalul Polisano Sibiu (MedLife) Noii sefi din sanatate: cei 10 mld. euro din sistemul public vor fi gestionati de doi medici veniti amandoi de la spitalul Polisano Sibiu (MedLife) Aparat care depisteaza in timp record trei tipuri de cancer, folosit de o asociatie din Prahova Aparat care depisteaza in timp record trei tipuri de cancer, folosit de o asociatie din Prahova Fumatorii care au facut trecerea la tigarile electronice si-au imbunatatit rapid starea de sanatate a inimii Fumatorii care au facut trecerea la tigarile electronice si-au imbunatatit rapid starea de sanatate a inimii Deputat: Spitalul Judetean Craiova, invadat de bacterii rezistente, este o bomba biologica. Imagini cu jegul de nedescris, tinut la secret de fostul ministru al Sanatatii Deputat: Spitalul Judetean Craiova, invadat de bacterii rezistente, este o "bomba biologica". Imagini cu "jegul de nedescris", tinut la secret de fostul ministru al Sanatatii In mai putin de doua luni, incepe vacinarea gratuita impotriva HPV! In mai putin de doua luni, incepe vacinarea gratuita impotriva HPV! Efectele nebanuite ale patrunjelului asupra organismului Efectele nebanuite ale patrunjelului asupra organismului O vitamina mai putin cunoscuta poate intarzia imbatranirea O vitamina mai putin cunoscuta poate intarzia imbatranirea Rezidentiat 2019. Cele mai cautate specializari rezidentiat Rezidentiat 2019. Cele mai cautate specializari rezidentiat Reteaua de clinici dentare Dr. Leahu a investit 3,7 mil. euro in trei noi unitati si ajunge la 12 centre in tara Reteaua de clinici dentare Dr. Leahu a investit 3,7 mil. euro in trei noi unitati si ajunge la 12 centre in tara Ciuma pulmonara, boala care a ucis 25 milioane de oameni, diagnosticata in China Ciuma pulmonara, boala care a ucis 25 milioane de oameni, diagnosticata in China PANICA la granita cu Romania, din cauza unei boli EXTREM de contagioase PANICA la granita cu Romania, din cauza unei boli EXTREM de contagioase Vaccinul antigripal in sarcina. Este indicat sau nu? Vaccinul antigripal in sarcina. Este indicat sau nu? Vaccinul antigripal. Tot ce trebuie sa stii despre imunizarea impotriva gripei Vaccinul antigripal. Tot ce trebuie sa stii despre imunizarea impotriva gripei

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com

© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.