EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 334 335 Pag. urm. »

De ce sa optezi pentru un abonament de carti pentru copii?

publicat 2024-07-26 18:30:09 (Income-Magazine)
De ce sa optezi pentru un abonament de carti pentru copii? In lumea digitala, este esential sa cultivam si sa incurajam dragostea pentru lectura in randul copiilor. In acest context, poti afla de ce un abonament de carti pentru copii poate fi un instrument extrem de util. Nu numai ca un astfel de abonament incurajeaza obiceiul de a citi, dar contribuie semnificativ si la dezvoltarea cognitiva […] ...continuare.

Revolut a obtinut licenta bancara in Marea Britanie

publicat 2024-07-26 12:15:07 (Income-Magazine)
Revolut a obtinut licenta bancara in Marea Britanie Startup-ul britanic fintech Revolut a declarat joi ca a primit o licenta bancara, cu restrictii, de la Autoritatea de Reglementare Prudentiala a Regatului Unit, punand capat unei asteptari de trei ani, transmite CNBC. Compania cu sediul la Londra are acum timp sa-si construiasca infrastructura si operatiunile bancare din Marea Britanie inainte de lansarea oficiala. Revolut […] ...continuare.

China: Cota de piata a Apple scade, companiile chineze sunt liderii vanzarilor de smartphone-uri

publicat 2024-07-26 11:45:08 (Income-Magazine)
China: Cota de piata a Apple scade, companiile chineze sunt liderii vanzarilor de smartphone-uri Cota de piata a Apple in China a scazut cu doua puncte procentuale in trimestrul doi din 2024, gigantul american confruntandu-se cu sporirea concurentei din partea rivalilor, cum ar fi Huawei, conform datelor firmei de cercetare de piata Canalys, transmite Reuters. Declinul subliniaza dificultatile cu care se confrunta Apple pe cea de-a treia mare piata […] ...continuare.

Comisia Europeana cere Romaniei sa imbunatateasca tratamentul deseurilor

publicat 2024-07-26 11:15:07 (Income-Magazine)
Comisia Europeana cere Romaniei sa imbunatateasca tratamentul deseurilor Comisia Europeana a decis, joi, sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru ca nu aplica in mod corect Directiva 1999/31/CE privind depozitele de deseuri precum si Directiva-cadru privind deseurile (Directiva 2008/98/CE), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar. Trimiterea unui aviz motivat reprezinta a doua etapa a procedurii de infringement. Directiva privind depozitele de […] ...continuare.

Rusia, aproape de a permite deschiderea de sucursale ale bancilor straine

publicat 2024-07-26 11:15:07 (Income-Magazine)
Rusia, aproape de a permite deschiderea de sucursale ale bancilor straine Parlamentarii rusi au anuntat joi aprobarea preliminara pentru propusa legislatie care va permite bancilor straine sa-si deschida sucursale in Rusia, o decizie care, spera Ministerul de Finante, va atenua problemele legate de decontarile transfrontaliere, transmite Reuters. Decontarile internationale sunt o problema pentru Moscova dupa impunerea sanctiunilor occidentale, in urma invadarii Ucrainei, care au blocat accesul […] ...continuare.

CNIR a lansat in consultare caietul de sarcini pentru studiul de fezabilitate al Drumului Expres Bucuresti-Giurgiu

publicat 2024-07-26 10:15:08 (Income-Magazine)
CNIR a lansat in consultare caietul de sarcini pentru studiul de fezabilitate al Drumului Expres Bucuresti-Giurgiu Compania Nationala de Investitii Rutiere (CNIR) a lansat, joi, in consultare publica, pentru trei saptamani, caietul de sarcini pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu, etapa studiului de fezabilitate. „In cadrul Studiului de Fezabilitate se va realiza o analiza comparativa intre structura rutiera din mixtura asfaltica si structura rutiera din beton, respectiv grinzi prefabricate din beton vs. tablier […] ...continuare.

Mihai Constantin: Proiect de lege privind activitatea ELCEN, aprobat de Guvern

publicat 2024-07-26 09:45:07 (Income-Magazine)
Mihai Constantin: Proiect de lege privind activitatea ELCEN, aprobat de Guvern Guvernul a aprobat joi un proiect de lege in vederea continuarii activitatii ELCEN ca serviciu public de alimentare cu energie termica in Bucuresti, dupa fuziunea cu Compania Municipala Termoelectrica, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin. „Proiectul de lege contine solutii juridice cu impact asupra continuarii activitatii ELCEN ca serviciu public de alimentare […] ...continuare.

Ministerul Finantelor a atras, joi, 1,87 miliarde de lei de la banci

publicat 2024-07-26 09:15:07 (Income-Magazine)
Ministerul Finantelor a atras, joi, 1,87 miliarde de lei de la banci Ministerul Finantelor (MF) a imprumutat, joi, 1,87 miliarde de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 18 de luni, la un randament mediu de 6,02% pe an, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Valoarea nominala a emisiunii de joi a fost […] ...continuare.

Pachetele turistice pentru sezonul de iarna, in Romania, mai ieftine cu 10-20% in plina vara

publicat 2024-07-26 08:30:07 (Income-Magazine)
Pachetele turistice pentru sezonul de iarna, in Romania, mai ieftine cu 10-20% in plina vara Rezervarile pentru pachetele turistice de iarna au crescut in aceasta perioada cu 10% fata de anul trecut, iar ofertele de vacanta in destinatiile din Romania sunt cu 10 – 20% mai ieftine fata de preturile standard ale pachetelor turistice, arata datele unui turoperator de pe piata locala de turism. „In aceasta perioada a inceput programul […] ...continuare.

Banca Mondiala a aprobat un Imprumut pentru Politici de Dezvoltare pentru Romania in valoare de 599,1 milioane euro

publicat 2024-07-26 08:00:09 (Income-Magazine)
Banca Mondiala a aprobat un Imprumut pentru Politici de Dezvoltare pentru Romania in valoare de 599,1 milioane euro Consiliul Directorilor Executivi ai Grupului Banca Mondiala (GBM) a aprobat joi un Imprumut pentru Politici de Dezvoltare (DPL) pentru Romania, in valoare de 599,1 milioane euro, cu un dublu accent pe sustenabilitatea economica si de mediu, informeaza BM, printr-un comunicat remis AGERPRES. Potrivit sursei citate, acest imprumut privind Managementul Fiscal si Cresterea Economica Verde a […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 334 335 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.