EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Analiza: Sperantele unui tratament pentru coronavirus readuc optimismul pe bursele internationale

publicat 2020-02-08 17:16:08 (Income-Magazine)
Analiza: Sperantele unui tratament pentru coronavirus readuc optimismul pe bursele internationale Sentimentul de pe pietele financiare a înregistrat o îmbunatatire considerabila, aspect care se observa în evolutiile activelor riscante: majoritatea indicilor importanti din Asia au înregistrat cresteri, în timp ce pietele din SUA au recuperat în întregime pierderile, atingând noi maxime istorice. ...continuare.

Efectul BREXIT-ului asupra economiei romanesti

publicat 2020-01-31 10:16:07 (Income-Magazine)
Efectul BREXIT-ului asupra economiei romanesti Procesul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana va afecta marginal economia locala, Regatul Unit fiind al 9-lea partener comercial al României si ocupând ultimul loc în clasamentul celor mai mari 10 investitori straini directi în România în 2018, potrivit analizei KeysFin “The BREXIT effect”. ...continuare.

Analiza PwC: Marea provocare a anului viitor va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente

publicat 2019-12-30 16:30:08 (Income-Magazine)
Analiza PwC: Marea provocare a anului viitor va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente Marea provocare a anului viitor va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente în conditiile unei tinte de deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita maxima pentru statele membre UE, potrivit unei analize realizate de PwC. ...continuare.

Carmen Stanciu, nou director general al ELKO Romania

publicat 2019-11-29 19:00:06 (Income-Magazine)
Carmen Stanciu, nou director general al ELKO Romania ELKO a desemnat un nou director general al ELKO Romania, Carmen Stanciu, care a preluat functia la data de 28 noiembrie 2019. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.