Verde

Avertizare de calatorie in Serbia, din cauza pericolului de poluare din Pristina MAE transmite ca poluarea atmosferica din Pristina este la un nivel periculos si a lansat o avertizare de calatorie pentru romanii care vor sa mearga in Serbia.
Rabla pentru electrocasnice - editia 2020. Cine poate beneficia de vouchere "Rabla pentru electrocasnice" - editia 2020. Cine poate beneficia de vouchere Cum functioneaza aerlive.ro, platforma privata de masurare a calitatii aerului din Bucuresti Cum functioneaza aerlive.ro, platforma privata de masurare a calitatii aerului din Bucuresti MINISTERUL  MEDIULUI:  and #39; and #39;O noua sesiune de finantare pentru crearea retelei nationale a statiilor de incarcare a masinilor electrice and #39; and #39; MINISTERUL MEDIULUI: and #39; and #39;O noua sesiune de finantare pentru crearea retelei nationale a statiilor de incarcare a masinilor electrice and #39; and #39; Ornitorincul este aproape de EXTINCȚIE Ornitorincul este aproape de EXTINCȚIE Peste 400.000 de europeni au murit, in decurs de un an, din cauza poluarii. Valorile limita, depasite in Romania Peste 400.000 de europeni au murit, in decurs de un an, din cauza poluarii. Valorile limita, depasite in Romania Ministrul Mediului: Marile probleme de poluare din Bacau sunt urmare a marilor afaceri ale PSD Ministrul Mediului: Marile probleme de poluare din Bacau sunt urmare a marilor afaceri ale PSD USR: Avertisment pentru Orban - DNA-ul Padurilor si celelalte masuri de mediu sunt nenegociabile USR: Avertisment pentru Orban - "DNA-ul Padurilor" si celelalte masuri de mediu sunt nenegociabile Poluare masiva la Corbeanca, se cere interventia autoritatilor. Alex Gavan: Inima Romaniei e extrem extrem de bolnava (Video) Poluare masiva la Corbeanca, se cere interventia autoritatilor. Alex Gavan: Inima Romaniei e extrem extrem de bolnava (Video) Noua investitie a Fondului CEZ, Inven Capital, va creste gradul de eficienta si nivelul ecologic al transportului international de marfuri Noua investitie a Fondului CEZ, Inven Capital, va creste gradul de eficienta si nivelul ecologic al transportului international de marfuri Philips lanseaza cel mai ecologic monitor din lume Philips lanseaza cel mai ecologic monitor din lume FOTO, VIDEO: O echipa de studenti a construit un automobil electric doar din materiale reciclate FOTO, VIDEO: O echipa de studenti a construit un automobil electric doar din materiale reciclate Poluare la cote alarmante in Capitala! Limita normala depasita de 3 ori Poluare la cote alarmante in Capitala! Limita normala depasita de 3 ori Ecologista Paula Seling preocupata de viitorul planetei! Merg la cumparaturi cu plasele mele. Vanzatoarele cred ca sunt nebuna Ecologista Paula Seling preocupata de viitorul planetei! "Merg la cumparaturi cu plasele mele. Vanzatoarele cred ca sunt nebuna" Bolt anunta investitii de 100 milioane euro. Compania va deveni anul viitor cel mai mare furnizor de micromobilitate din Europa, prin introducerea a 130.000 de trotinete electrice Bolt anunta investitii de 100 milioane euro. Compania va deveni anul viitor cel mai mare furnizor de micromobilitate din Europa, prin introducerea a 130.000 de trotinete electrice Ministrul Mediului: Arderile ilegale din Ilfov, printre cauzele poluarii din Capitala. Si alte orase sunt afectate Ministrul Mediului: Arderile ilegale din Ilfov, printre cauzele poluarii din Capitala. Si alte orase sunt afectate Viata in pandemie are mai putina poluare. Cu cat au scazut emisiile de carbon Viata in pandemie are mai putina poluare. Cu cat au scazut emisiile de carbon Vanzarile de automobile verzi in UE au crescut cu 128% fata de T3 2019 Vanzarile de automobile verzi in UE au crescut cu 128% fata de T3 2019 Ministrul Mediului: Rabla pentru electrocasnice se suplimenteaza cu doua noi categorii de produse, tablete si laptopuri Ministrul Mediului: "Rabla pentru electrocasnice" se suplimenteaza cu doua noi categorii de produse, tablete si laptopuri Nereguli descoperite la incineratorul de deseuri de la Brazi, Prahova Nereguli descoperite la incineratorul de deseuri de la Brazi, Prahova Cel mai mare aisberg din lume se indreapta catre o insula britanica din Atlanticul de Sud. Ce ar putea urma Cel mai mare aisberg din lume se indreapta catre o insula britanica din Atlanticul de Sud. Ce ar putea urma Preocuparile deceniului pentru industria energetica: digitalizarea si tranzitia energetica. Ambele sunt accelerate de criza pandemica Preocuparile deceniului pentru industria energetica: digitalizarea si tranzitia energetica. Ambele sunt accelerate de criza pandemica VIDEO Klaus Iohannis, despre atentionarile primite de Romania de la CE, inclusiv pentru poluare: 'Este ingrijorator' VIDEO Klaus Iohannis, despre atentionarile primite de Romania de la CE, inclusiv pentru poluare: 'Este ingrijorator' Wizz Air anunta noi masuri pentru a-si reduce emisiile de carbon cu 33% pana in 2030 Wizz Air anunta noi masuri pentru a-si reduce emisiile de carbon cu 33% pana in 2030

Cumparaturi online - Emag.ro

© Copyright 2000-2020 iStorm. Toate drepturile rezervate.