Verde

The Guardian: 20 de companii, responsabile de o treime din emisiile globale de gaze cu efect de sera Doar 20 de companii producatoare de combustibili fosili, private si de stat, care au afaceri in intreaga lume, precum Chevron, Exxon, BP, Shell, Saudi Aramco si Gazprom, sunt responsabile de o treime din emisiile de gaze cu efect de sera la nivel global, potrivit unui studiu citat de The Guardian.
Proteste fata de schimbarile climatice la Londra: Peste o suta de activisti au fost retinuti | VIDEO Proteste fata de schimbarile climatice la Londra: Peste o suta de activisti au fost retinuti | VIDEO (Publicitate) Ce alimente pe care le consumi zilnic contin microplastice (Publicitate) Ce alimente pe care le consumi zilnic contin microplastice Taxa de centru, modificata din nou. Ce masini ar putea fi interzise in Capitala "Taxa de centru", modificata din nou. Ce masini ar putea fi interzise in Capitala Plasticul din Oceanul Pacific este colectat eficient cu un dispozitiv in Marea Pata de Gunoi. Ecologistii au lucrat sase ani la proiect Plasticul din Oceanul Pacific este colectat eficient cu un dispozitiv in "Marea Pata de Gunoi". Ecologistii au lucrat sase ani la proiect Doi australieni au inventat hartia din piatra. Este reciclabila la nesfarsit Doi australieni au inventat hartia din piatra. Este reciclabila la nesfarsit Un aisberg mai mare decat Londra s-a desprins din Antarctica. Ce urmeaza Un aisberg mai mare decat Londra s-a desprins din Antarctica. Ce urmeaza O banala planta a scos lumea in strada! Protest in Kiseleff O banala planta a scos lumea in strada! Protest in Kiseleff Japonia a facut public nivelul de radiatie de la Fukushima Japonia a facut public nivelul de radiatie de la Fukushima Cea mai mare manifestatie din istoria Quebecului: 500.000 in strada, pentru clima Cea mai mare manifestatie din istoria Quebecului: 500.000 in strada, pentru clima Raport sumbru al ONU: ce se va intampla cu oceanul planetar pana in 2100 Raport sumbru al ONU: ce se va intampla cu oceanul planetar pana in 2100 Pericolul schimbarilor climatice. Cand incepe sa ne pese cu adevarat? Pericolul schimbarilor climatice. Cand incepe sa ne pese cu adevarat? EFICIENTA ENERGETICA:   Un program de renovare a caselor ar aduce beneficii romanilor EFICIENTA ENERGETICA: Un program de renovare a caselor ar aduce beneficii romanilor Coca-Cola vrea ca, pana in 2025, 100% din ambalajele sale sa fie reciclabile Coca-Cola vrea ca, pana in 2025, 100% din ambalajele sale sa fie reciclabile Schimbarea climei, discutata de Adunarea Generala ONU. Iohannis conduce delegatia Romaniei Schimbarea climei, discutata de Adunarea Generala ONU. Iohannis conduce delegatia Romaniei Sezonul de toamna, in plina "apocalipsa meteo". Avertisment infricosator Sezonul de toamna, in plina "apocalipsa meteo". Avertisment infricosator Sute de oameni au participat la inmormantarea unui...ghetar: Este o zi trista, in care oamenii isi iau ramas bun Sute de oameni au participat la inmormantarea unui...ghetar: "Este o zi trista, in care oamenii isi iau ramas bun" Avertisment de maxima importanta, la nivel mondial! Sunt tot mai accelerate, ceea ce ne inscrie pe un curs extrem de periculos! Avertisment de maxima importanta, la nivel mondial! "Sunt tot mai accelerate, ceea ce ne inscrie pe un curs extrem de periculos!" Incendiu la groapa de gunoi din Sighisoara. Focul a cuprins 300 de metri patrati Incendiu la groapa de gunoi din Sighisoara. Focul a cuprins 300 de metri patrati Incendiu puternic in Sighisoara: Pompierii intervin cu mai multe autospeciale | VIDEO Incendiu puternic in Sighisoara: Pompierii intervin cu mai multe autospeciale | VIDEO Afacere cu gust parfumat: un tanar din Oradea cultiva zmeura bio pe 1.000 mp si se gandeste sa extinda plantatia Afacere cu gust parfumat: un tanar din Oradea cultiva zmeura bio pe 1.000 mp si se gandeste sa extinda plantatia Poluare extrema. Patru tone de gunoaie au fost stranse de pe malul lacului Bicaz Poluare extrema. Patru tone de gunoaie au fost stranse de pe malul lacului Bicaz Studiu ingrijorator: Particule de poluare au fost gasite chiar si in placenta gravidelor Studiu ingrijorator: Particule de poluare au fost gasite chiar si in placenta gravidelor Scenariul cel mai sumbru pentru omenire, dezvaluit de cercetatori: o apocalipsa grabita Scenariul cel mai sumbru pentru omenire, dezvaluit de cercetatori: o apocalipsa grabita Incalzirea globala: Va fi MAI RAU decat s-a crezut! Incalzirea globala: Va fi MAI RAU decat s-a crezut! Distruse de om, recifurile de corali din Jamaica prind viata. Cum actioneaza gradinarii Distruse de om, recifurile de corali din Jamaica prind viata. Cum actioneaza "gradinarii" Primaria Generala vrea sa scoata din trafic taxiurile care nu au Euro 6 Primaria Generala vrea sa scoata din trafic taxiurile care nu au Euro 6

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com

© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.