Economic

TBI Bank laseaza o solutie de economisire in lei cu scadenta la 15 luni si dobanda de 4,4% pe anMaspex, compania poloneza care produce Tymbark si Salatini investeste 24 milioane de euro la Valenii din MunteScandal in sistemul bancar. Ministrul finantelor, Florin Citu, vrea sa reduca salariile sefilor bancilor de stat, CEC Bank si EximBank, la circa 5.800 de euro pe luna de la peste 15.000 de euro pe lunaMoody's: Romania va avea printre cele mai mari preturi din regiune, dar printre cele mai mici cresteri ale salariului minim in 2020Dupa aproape 12 ani: luni, 13 ianuarie 2020, Bursa de la Bucuresti inchide peste pragul psihologic de 10.000 de puncte, pentru prima oara din octombrie 2007 incoaceBusiness international. Unde este bula care ameninta economia globala? Adolfo Laurenti, economistul-sef al Visa pentru Europa: Datoria corporate din SUA ma ingrijoreaza cel mai multAustriecii de la Leier au preluat fabrica de caramizi Siceram din Sighisoara: Ne extindem prezenta in Romania. Siceram are in prezent 250 de angajati si a avut in 2019 afaceri de 22,1 mil. euroInvestitorii sunt fericiti: Bursa americana este la maxim, iar Bursa de la Bucuresti mai are nevoie de 9% pentru a atinge recordul din 2007, de 10.800 de puncteLichiditatea de pe piata interbancara a revenit la inceput de 2020. Licitatia BNR de atragere de depozite de la inceputul anului a captat interesul bancilor, suma atrasa fiind de 4,66 mld. leiJLL: 76% din spatiile industriale si logistice tranzactionate in 2019 au fost in Bucuresti. Piata a avut in ultimii patru ani o cerere record, mai ales pe fondul extinderii retailerilor si a logisticienilorLibra Internet Bank introduce semnatura electronica pentru clientii companiiPreturile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari dupa uciderea generalului Qassem SoleimaniConpet a majorat cu 4% tarifele de transport prin Sistemul National de Transport al titeiuluiUn economist sustine ca cea mai populara moneda virtuala din lume este o schema piramidalaImprumuturile statului in euro au ajuns la 6,6 mld. euro in 2019. Ministerul Finantelor a imprumutat o suma record de 5 mld. euro de pe pietele externe in 2019, lanasand in premiera euroobligatiuni in euro pe 30 de ani. Iar imprumuturile statului de pe piata interna, in euro, s-au apropiat de 1,6 mld. euroStatistici BNR: Avutia neta a populatiei a ajuns in 2019 la un maxim istoric, de 2.083 mld. lei (circa 440 mld. euro). Avutia neta medie a unui roman depaseste 22.700 de euro. Datoria neta pe persoana trece de 1.750 de euroUn fermier din Giarmata Vii, cu 600 ha de cereale, investeste 200.000 euro intr-o fabrica de brichete din paie ecologice. Fabrica va fi gata in luna august a anului viitor si va avea o capacitate de productie de 300-500 de kilograme/ora, adica 150-250 de brichete din paieCare au fost tranzactiile anului 2019: finantarea UiPath, achizitia birourilor NEPI si preluarea unui pachet minoritar in Superbet, pe podiumTopul jucatorilor RCA dupa 9 luni din 2019. City Insurance si Euroins s-au detasat de restul asiguratorilor si controleaza peste 70% din piata. City si Euroins raman fara competitori, in timp ce restul asiguratorilor care au in portofoliul lor si polite RCA se orienteaza tot mai mult spre segmentul asigurarilor nonautoBursa de la Bucuresti mai are trei zile de tranzactionare din 2019: astazi, 23 decembrie, 27 si 30 decembriePreviziuni sumbre pentru 2020: leul continua sa se deprecieze, preturile cresc masivVesti proaste pentru romanii cu credite, in 2020! Euro va atinge un prag uriasInvazia chinezilor! Asiaticii cumpara, bucata cu bucata, cea mai mare economie din EuropaLA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu negativActiunile Alro Slatina urca cu pana la 7% in sedinta in care guvernul anunta ca o va sprijini cu un ajutor de statBloomberg: Bursa de la Bucuresti este a treia cea mai performanta din lume in 2019Producatorul semintelor Elmas si Deli listeaza obligatiuni de 4,7 milioane lei pe trei ani, la o dobanda de 9%

Record in imobiliare: Volumul tranzactiilor a depasit borna de 1 mld. euro in 2019, maximul ultimilor 5 ani. "Sunt mai multe companii care vor sa isi extinda portofoliul in Romania, in special prin achizitia de cladiri de birouri si spatii industriale"

Record in imobiliare: Volumul tranzactiilor a depasit borna de 1 mld. euro in 2019, maximul ultimilor 5 ani. Sunt mai multe companii care vor sa isi extinda portofoliul in Romania, in special prin achizitia de cladiri de birouri si spatii industriale Volumul investitiilor imobiliare din Romania in anul 2019 a depasit borna de un miliard de euro, totalizand aproximativ 1,06 miliarde de euro, in crestere cu 7% fata de nivelul inregistrat in 2018, marcand un record al ultimilor cinci ani, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta imobiliara CBRE Romania.
Antreprenori locali. Apemin Tusnad, imbuteliator de apa minerala, a ajuns la afaceri de 64 mil. lei in 2019, plus 12% Antreprenori locali. Apemin Tusnad, imbuteliator de apa minerala, a ajuns la afaceri de 64 mil. lei in 2019, plus 12% PwC: Directorii generali din Romania sunt printre cei mai pesimisti manageri din lume cand vine vorba de asteptarile privind evolutia economiei globale in acest an, invers fata de restul tarilor din regiune PwC: Directorii generali din Romania sunt printre cei mai pesimisti manageri din lume cand vine vorba de asteptarile privind evolutia economiei globale in acest an, invers fata de restul tarilor din regiune Lebada Verde: O criza economica devastatoare se apropie! Lebada Verde: O criza economica devastatoare se apropie! Lista rusinii, facuta publica de ANAF. Cine sunt romanii care sunt datornici la stat la finalul anului 2019 Lista rusinii, facuta publica de ANAF. Cine sunt romanii care sunt datornici la stat la finalul anului 2019 Cat pot sa mai creasca actiunile SIF-urilor? Cat pot sa mai creasca actiunile SIF-urilor? Romania rupe intelegerea cu chinezii pentru reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. Ludovic Orban: Mie imi este clar ca nu o sa mearga Romania rupe intelegerea cu chinezii pentru reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. Ludovic Orban: "Mie imi este clar ca nu o sa mearga" Gazul romanesc, mai SCUMP decat la Viena. DE CE avem cele mai mari preturi Gazul romanesc, mai SCUMP decat la Viena. DE CE avem cele mai mari preturi Brandul romanesc de produse naturale Sano Vita, detinut de trei antreprenori romani, a ajuns in mainile fondului american Highlander Partners. Fondul de investitii cauta firme cu vanzari cuprinse intre 10 si 500 milioane de dolari Brandul romanesc de produse naturale Sano Vita, detinut de trei antreprenori romani, a ajuns in mainile fondului american Highlander Partners. Fondul de investitii cauta firme cu vanzari cuprinse intre 10 si 500 milioane de dolari Furnizorul local de solutii e-commerce ContentSpeed: Pentru 2020 estimam afaceri cu pana la 50% mai mari Furnizorul local de solutii e-commerce ContentSpeed: Pentru 2020 estimam afaceri cu pana la 50% mai mari Milca, un producator de usi pentru garaj detinut de familia Oprea: Din cauza unui trend de orientare a dezvoltatorilor catre constructia de blocuri, estimam scaderea pietei cu 5% Milca, un producator de usi pentru garaj detinut de familia Oprea: Din cauza unui trend de orientare a dezvoltatorilor catre constructia de blocuri, estimam scaderea pietei cu 5% Studiu Nielsen: Ziarele print au un indice de incredere a consumatorilor de trei ori mai mare decat mediul digital. Surprinzator, milenialii considera presa scrisa cel de mai incredere canal Studiu Nielsen: Ziarele print au un indice de incredere a consumatorilor de trei ori mai mare decat mediul digital. Surprinzator, milenialii considera presa scrisa cel de mai incredere canal Alphabet, compania-mama a Google, ajunge la 1.000 de miliarde de dolari capitalizare. Este a patra companie americana care atinge acest prag Alphabet, compania-mama a Google, ajunge la 1.000 de miliarde de dolari capitalizare. Este a patra companie americana care atinge acest prag Ovidiu Pascutiu,Saint-Gobain Romania: Renovarile si noile proiecte din segmentul rezidential raman un consumator important pentru noi. De la intrarea pe piata locala in 2005, Saint-Gobain a investit aproximativ 400 mil. euro in Romania Ovidiu Pascutiu,Saint-Gobain Romania: Renovarile si noile proiecte din segmentul rezidential raman un consumator important pentru noi. De la intrarea pe piata locala in 2005, Saint-Gobain a investit aproximativ 400 mil. euro in Romania Fondul mutual al zilei: NN International Romanian Equity Fondul mutual al zilei: NN International Romanian Equity EDITIE SPECIALA - COMPA Compa Sibiu in cifre EDITIE SPECIALA - COMPA Compa Sibiu in cifre BVB Tendinta de crestere a indicilor continua BVB Tendinta de crestere a indicilor continua IN DECEMBRIE 2019 Ungaria si Romania - tarile europene  cu cele mai ridicate rate ale inflatiei IN DECEMBRIE 2019 Ungaria si Romania - tarile europene cu cele mai ridicate rate ale inflatiei Curs valutar 17 ianuarie. Leul s-a apreciat in raport cu euro iar dolarul a prins puteri Curs valutar 17 ianuarie. Leul s-a apreciat in raport cu euro iar dolarul a prins puteri Ropharma vrea sa ia un imprumut de 2 milioane euro de la ING Bank Ropharma vrea sa ia un imprumut de 2 milioane euro de la ING Bank Producatorul de electrocasnice De'Longhi cauta 158 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj Producatorul de electrocasnice De'Longhi cauta 158 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu, Cluj Topul salariilor: angajatii din IT&C si cei din comunicatii au castigat cel mai mult in noiembrie 2019. IT-istii au castigat un salariu mediu net de peste 7.600 de lei, iar cei din comunicatii au castigat aproape 6.200 de lei Topul salariilor: angajatii din IT&C si cei din comunicatii au castigat cel mai mult in noiembrie 2019. IT-istii au castigat un salariu mediu net de peste 7.600 de lei, iar cei din comunicatii au castigat aproape 6.200 de lei Ce spun datele reale: Timisoara si Craiova au fost starurile tranzactiilor cu terenuri, pentru Cluj si Iasi doar intentii in 2019 Ce spun datele reale: Timisoara si Craiova au fost "starurile" tranzactiilor cu terenuri, pentru Cluj si Iasi doar intentii in 2019 ZF IT Generation. Stefan Iarca, cofondator XVision: Ne pregatim sa luam o finantare de 300.000 euro ZF IT Generation. Stefan Iarca, cofondator XVision: Ne pregatim sa luam o finantare de 300.000 euro Populatia continua sa crediteze bancile: depozitele sunt mai mari decat creditele cu 60 mld. lei Populatia continua sa crediteze bancile: depozitele sunt mai mari decat creditele cu 60 mld. lei Persoanele care au overdraft la orice banca platesc o taxa de publicitate. Ce reprezinta? Persoanele care au overdraft la orice banca platesc o taxa de publicitate. Ce reprezinta? FEI si UniCredit majoreaza fondul de garantare pentru IMM-uri la 1 mld. euro FEI si UniCredit majoreaza fondul de garantare pentru IMM-uri la 1 mld. euro IN ADUNAREA DE IERI Actionarii Romgaz au aprobat majorarea capitalului Depogaz Ploiesti IN ADUNAREA DE IERI Actionarii Romgaz au aprobat majorarea capitalului Depogaz Ploiesti IN SEDINTA DIN 14 IANUARIE Alexandru Stanean a cumparat actiuni TeraPlast de 40.000 lei IN SEDINTA DIN 14 IANUARIE Alexandru Stanean a cumparat actiuni TeraPlast de 40.000 lei LA PRETUL DE 2,52 LEI Prodplast lanseaza o oferta de cumparare pentru 10% din companie LA PRETUL DE 2,52 LEI Prodplast lanseaza o oferta de cumparare pentru 10% din companie Vel Pitar, liderul pietei de panificatie din Romania, detinut de un fond de investitii american: Piata este inundata de paine congelata vanduta ca fiind proaspata Vel Pitar, liderul pietei de panificatie din Romania, detinut de un fond de investitii american: Piata este inundata de paine congelata vanduta ca fiind proaspata ALERTA! VALVIS a stabilit pretul pentru afacerile sale! ALERTA! VALVIS a stabilit pretul pentru afacerile sale! Inflatia a fost in 2019 de 3,8%. Analistii economici: Inflatia a intrat pe un trend de decelerare: ne asteptam sa se stabilizeze in jurul a 3% pe termen mediu Inflatia a fost in 2019 de 3,8%. Analistii economici: Inflatia a intrat pe un trend de decelerare: ne asteptam sa se stabilizeze in jurul a 3% pe termen mediu Antreprenori locali. Electric Plus Bacau, producatorul ferestrelor Barrier, a ajuns la afaceri de 133 milioane lei in 2019, plus 6% Antreprenori locali. Electric Plus Bacau, producatorul ferestrelor Barrier, a ajuns la afaceri de 133 milioane lei in 2019, plus 6% Asaltul nemtilor pe piata de retail continua: Kaufland scoate din buzunare 300 mil. euro pentru noi investitii in Romania in 2020. Din datele ZF acesta este cel mai mare pariu al companiei de la intrarea pe piata in urma cu 15 ani Asaltul nemtilor pe piata de retail continua: Kaufland scoate din buzunare 300 mil. euro pentru noi investitii in Romania in 2020. Din datele ZF acesta este cel mai mare pariu al companiei de la intrarea pe piata in urma cu 15 ani Firmele din constructii si imobiliare sunt in continuare cele mai riscante pentru banci, desi rata de neperformanta in aceste domenii a coborat sub 10%, fiind in topul scaderilor Firmele din constructii si imobiliare sunt in continuare cele mai riscante pentru banci, desi rata de neperformanta in aceste domenii a coborat sub 10%, fiind in topul scaderilor BVB Lichiditatea - sub media zilnica a anului trecut BVB Lichiditatea - sub media zilnica a anului trecut Orasul Voluntari revine in atentia dezvoltatorilor care ridica 11.000 de noi locuinte in proximitatea bulevardului Pipera Orasul Voluntari revine in atentia dezvoltatorilor care ridica 11.000 de noi locuinte in proximitatea bulevardului Pipera JLL: Una din trei tranzactii pe piata logistica a fost inchisa direct intre proprietar si chirias. Piata industriala a raportat in ultimii patru ani o cerere record, mai ales pe fondul extinderii retailerilor si a logisticienilor. JLL: Una din trei tranzactii pe piata logistica a fost inchisa direct intre proprietar si chirias. "Piata industriala a raportat in ultimii patru ani o cerere record, mai ales pe fondul extinderii retailerilor si a logisticienilor." Tariceanu, dupa propunerea primarului din Targu Mures: Nu agreez declaratiile care incurajeaza discriminarea de orice fel Tariceanu, dupa propunerea primarului din Targu Mures: Nu agreez declaratiile care incurajeaza discriminarea de orice fel Andrei Radulescu, Banca Transilvania: Economia si-ar putea tempera ritmul de crestere pana la 3,5% in 2020 Andrei Radulescu, Banca Transilvania: Economia si-ar putea tempera ritmul de crestere pana la 3,5% in 2020

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com

© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.