EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Microsoft lanseaza o inteligenta artificiala revolutionara care da viata pozelor

publicat 2024-04-20 08:15:09 (Mediafax)
Microsoft lanseaza o inteligenta artificiala revolutionara care da viata pozelor Cercetatorii Microsoft au dezvoltat o tehnologie de inteligenta artificiala (AI) care va transforma o fotografie si o voce intr-un videoclip ultra-realist al unei "fate care vorbeste", potrivit unui document publicat de gigantul IT, citate de Le Figaro. ...continuare.

Microsoft deschide un centru de inteligenta artificiala in Europa. Tara aleasa si ce inseamna acest lucru pentru companiile europene

publicat 2024-04-08 18:00:10 (Mediafax)
Microsoft deschide un centru de inteligenta artificiala in Europa. Tara aleasa si ce inseamna acest lucru pentru companiile europene Unitatea va fi localizata in Londra si va fi condusa de Mustafa Suleyman, cofondatorul de origine londoneza al Google DeepMind pe care Microsoft l-a angajat luna trecuta. In calitate de principal sustinator al OpenAI, creatorul ChatGPT, Microsoft este un lider mondial in aceasta tehnologie in curs de dezvoltare rapida. Insa, in ultimele 18 luni, concurenta pentru talentele in domeniul AI s-a intensificat in Europa. Microsoft va avea astfel acces la o piata ce produce unii dintre cei mai... ...continuare.

Microsoft deschide un centru de inteligenta artificiala in Europa. Tara aleasa si ce insemna acest lucru pentru companiile europene

publicat 2024-04-08 17:30:11 (Mediafax)
Microsoft deschide un centru de inteligenta artificiala in Europa. Tara aleasa si ce insemna acest lucru pentru companiile europene Unitatea va fi localizata in Londra si va fi condusa de Mustafa Suleyman, cofondatorul de origine londoneza al Google DeepMind pe care Microsoft l-a angajat luna trecuta. In calitate de principal sustinator al OpenAI, creatorul ChatGPT, Microsoft este un lider mondial in aceasta tehnologie in curs de dezvoltare rapida. Insa, in ultimele 18 luni, concurenta pentru talentele in domeniul AI s-a intensificat in Europa. Microsoft va avea astfel acces la o piata ce produce unii dintre cei mai... ...continuare.

ZF IT Generation. Ionut Botorogeanu, fondator si CEO al iDava Solutions - solutii software pentru clinicile de stomatologie: Vrem sa ne mentinem cresterea cifrei de afaceri la 40% si anul acesta. Am depasit pragul de 1. 000 de clienti si acum ne extindem in Republica Moldova

publicat 2024-04-04 08:00:44 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Ionut Botorogeanu, fondator si CEO al iDava Solutions - solutii software pentru clinicile de stomatologie: Vrem sa ne mentinem cresterea cifrei de afaceri la 40% si anul acesta. Am depasit pragul de 1. 000 de clienti si acum ne extindem in Republica Moldova iDava Solutions, compania locala ce a dezvoltat o suita de solutii software pentru digitalizarea clinicilor de stomatologie, se afla in prezent in plin proces de extindere in afara Romaniei, urmand sa deschida in curand primul sau birou din strainatate la Chisinau, in Republica Moldova. Compania a implementat deja solutia sa principala - iStoma - in cadrul Centrului Medical Universitar si in cadrul unui institut public de stomatologie din Republica Moldova, iar obiectivul pentru anul acesta... ...continuare.

Samsung Electronics Romania: Principii de afaceri si angajamentul satre inovatie si sustenabilitate

publicat 2024-03-29 16:45:23 (Ziarul-Financiar)
Samsung Electronics Romania: Principii de afaceri si angajamentul satre inovatie si sustenabilitate Autor: Publicitate Samsung Electronics, recunoscuta pentru inovatiile sale tehnologice, isi reafirma angajamentul fata de dezvoltarea sustenabila si imbunatatirea continua a experientei clientilor. Prin implementarea unor principii de afaceri stricte si initiative orientate catre viitor, compania isi propune sa aduca valoare adaugata societatii si mediului inconjurator. ...continuare.

Cea mai mare provocare pentru Apple: Departamentul de Justitie al SUA da in judecata compania, acuzand-o de monopol. "Fiecare pas al Apple este construit si ranforsat cu ajutorul monopolului din industria telefoanelor"

publicat 2024-03-21 18:45:25 (Ziarul-Financiar)
Cea mai mare provocare pentru Apple: Departamentul de Justitie al SUA da in judecata compania, acuzand-o de monopol. Fiecare pas al Apple este construit si ranforsat cu ajutorul monopolului din industria telefoanelor Autor: Valeriu Danila Departamentul de Justitie al SUA da in judecata Apple, spunand ca ecosistemul dezvoltat de companie reprezinta monopol, acesta impulsionand "evaluarea astronomica" de pe piata de capital, in detrimentul consumatorilor, producatorilor rivali, dar si ai dezvoltatorilor de aplicatii, scrie CNBC. ...continuare.

Castile Apple Vision Pro au fost folosite pentru prima data in timpul unei operatii

publicat 2024-03-12 21:15:10 (Mediafax)
Castile Apple Vision Pro au fost folosite pentru prima data in timpul unei operatii Chirurgii de la Spitalul Cromwell din Londra au atins un moment de referinta prin realizarea primei proceduri medicale din Regatul Unit utilizand Apple Vision Pro in timpul unei operatii la coloana, scrie Business Insider. Castile inovatoare, purtate de o asistenta medicala, au revolutionat procesul chirurgical, ajutand la pregatirea, ghidarea procedurii si facilitarea selectiei instrumentelor pentru procedura. Dezvoltat in colaborare cu compania americana eXeX, dispozitivul VR integreaza... ...continuare.

Optimizarea SEO: ce este si cum iti poate ajuta afacerea?

publicat 2024-03-04 13:30:04 (Antena3)
Optimizarea SEO: ce este si cum iti poate ajuta afacerea? In ultimii ani, SEO a devenit o unealta din ce in ce mai indispensabila in cadrul strategiilor moderne de marketing online. Oferind numeroase avantaje si putand genera rezultate remarcabile in mediul online, serviciile SEO au devenit tot mai solicitate de catre antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea in anul 2024. ...continuare.

Invata Gratuit Programare Online Pentru Incepatori – GoIT Romania

publicat 2024-02-29 14:00:21 (Libertatea)
Invata Gratuit Programare Online Pentru Incepatori – GoIT Romania Un curs de programare gratuit poate fi extrem de util pentru un incepator in mai multe feluri: 1. Introducere in Conceptele Fundamentale 2. Dezvoltarea Abilitatilor Practice 3. Acces la Resurse Gratuite 4. Oportunitatea de a Explora Diferite Limbaje de Programare 5. Construirea unei Baze Pentru Cariera 6. Flexibilitate si Accesibilitate 7. Comunitate si Suport 8. […] ...continuare.

ZF IT Generation. Claudiu Bozdoghina si István Domokos, fondatori ai Papervee - platforma all-in-one pentru HR: Vrem sa ajungem la venituri recurente lunare de 15.000 de euro anul acesta. Am lansat si versiunea in limba engleza a platformei si vrem sa atragem clienti din Marea Britanie

publicat 2024-02-22 08:30:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Claudiu Bozdoghina si István Domokos, fondatori ai Papervee - platforma all-in-one pentru HR: Vrem sa ajungem la venituri recurente lunare de 15.000 de euro anul acesta. Am lansat si versiunea in limba engleza a platformei si vrem sa atragem clienti din Marea Britanie Papervee, start-up-ul nascut in cadrul agentiei de marketing digital si dezvoltare web Pixel Solutions din Sibiu, a incheiat anul trecut cu un portofoliu de clienti format din 45 de companii, care insumeaza o mie de utilizatori ce folosesc platforma sa all-in-one pentru digitalizarea pro­ceselor din cadrul departa­mentelor de resurse umane, veniturile recu­rente lunare situandu-se la 3.000 de euro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.