EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Noi oportunitati de dezvoltare pentru elevii si profesorii din Romania

publicat 2024-02-22 10:30:03 (Antena3)
Noi oportunitati de dezvoltare pentru elevii si profesorii din Romania Profesorii si elevii din Romania au parte de o oportunitate unica. National Geographic Learning lanseaza, alaturi de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, noi programe. ...continuare.

O carte pe zi: "Roma. Nasterea celui mai mare imperiu al Antichitatii", de Anthony Everitt

publicat 2024-02-20 09:45:10 (Mediafax)
O carte pe zi: Roma. Nasterea celui mai mare imperiu al Antichitatii, de Anthony Everitt In istorie cel putin, sunt mai fascinante si mai seducatoare caderile, destramarile, prabusiriele marilor imperii, mai pline de consecinte si ca atare au atras mai mult scrierile despre ele. De la Edwars Gibbon incoac, sirotii au reflectat mult asupra caderii Imperiului Roman. Sau asupra dezvoltarii lui. Anthony Everitt, autor al biografiilor lui Cicero, Augustus si Hadrian, care au devenit bestselleruri, prezinta povestea impresionanta a Romei si a ascensiunii sale remarcabile de la un targ... ...continuare.

O carte pe zi: "Arta de a lua cele mai bune decizii", de Shane Parrish

publicat 2024-02-06 09:45:18 (Mediafax)
O carte pe zi: Arta de a lua cele mai bune decizii, de Shane Parrish Shane Parrish, fost expert in securitate cibernetica, este fondatorul, coordonatorul si cautatorul de intelepciune din spatele Farnam Street si gazda podcastului The Knowledge Project. Munca lui Shane a aparut in aproape toate publicatiile importante, inclusiv New York Times, The Wall Street Journal, Huffington Post si Forbes El te invata cum sa: identifici dusmanii gandirii clare si sa ii reprograme; modelezi mediul inconjurator pentru a se potrivi obiectivelor tale; creezi inertie pozitiva... ...continuare.

Ziua Culturii Maghiare la Teatrul Tamási Áron

publicat 2024-01-22 16:15:08 (Jurnalul-National)
Ziua Culturii Maghiare la Teatrul Tamási Áron Anul acesta, Teatrul Tamási Áron  celebreaza Ziua Culturii Maghiare prin deschiderea a trei spatii de intalnire: luni, 22 ianuarie, de la ora 19, in Sala Mare a Teatrului, spectatorii din Sfantu Gheorghe pot urmari spectacolul  "Voiam sa ma revolt cu voi", o productie a Teatrului National din Targu Mures, in regia lui Aba Sebestyén;  in aceeasi zi,  Trupa Tamási Áron  joaca una dintre productiile sale de succes, Floarea Soarelui, in regia lui Radu Afrim, pe scena Teatrului National din Targu... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.