EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 Pag. urm. »

Producatorii de alimente, revoltati de pasivitatea autoritatilor

publicat 2020-06-02 00:00:04 (Bursa)
Producatorii de alimente, revoltati de pasivitatea autoritatilor Producatorii autohtoni de alimente sunt foarte nemultumiti de cadrul in care isi desfasoara activitatea si cer, din nou, o mana de ajutor din partea autoritatilor. ...continuare.

Rompetrol continua extinderea retetei si deschide 11 benzinarii in Romania in urmatoarele doua luni. Rompetrol Downstream a consemnat o majorare cu 12% a vanzarilor de carburanti pe segmentul de retail in primele trei luni din 2020

publicat 2020-05-22 00:17:05 (Ziarul-Financiar)
Rompetrol continua extinderea retetei si deschide 11 benzinarii in Romania in urmatoarele doua luni. Rompetrol Downstream a consemnat o majorare cu 12% a vanzarilor de carburanti pe segmentul de retail in primele trei luni din 2020 Grupul KMG International a continuat in primele patru luni ale anului sa dezvolte activitatile de retail in regiunea Marii Negre, prin deschiderea unui numar de 12 noi statii in Romania, Bulgaria si Georgia, planurile pe urmatoarele doua luni vizand finalizarea altor 19 noi unitati, dintre care 11 in Romania. ...continuare.

BERD lanseaza un program dedicat dezvoltarii companiilor medii listate. BVB, printre cele sase burse participante. Bittnet Systems, Conpet Ploiesti, Patria Bank si TeraPlast Bistrita sunt cele patru companii romanesti incluse in program. Banca de investitii Wood & Company, finantatorul proiectului

publicat 2020-05-21 10:02:07 (Ziarul-Financiar)
BERD lanseaza un program dedicat dezvoltarii companiilor medii listate. BVB, printre cele sase burse participante. Bittnet Systems, Conpet Ploiesti, Patria Bank si TeraPlast Bistrita sunt cele patru companii romanesti incluse in program. Banca de investitii Wood & Company, finantatorul proiectului Banca Europeana pentru Re­construc­tie si Dezvoltare (BERD) lanseaza un program pentru elaborarea de rapoarte de analiza si cercetare de catre analisti dedicat dezvoltarii companiilor medii listate in tari selectate in care investeste, respectiv Bulgaria, Croatia, Macedonia de Nord, Serbia, dar si Romania, transmite BERD. ...continuare.

Agricultura are o oportunitate istorica sa se dezvolte, dar trebuie sa gandim o strategie pe termen lung: digitalizarea va da o dimensiune "cool" agriculturii in urmatorii ani

publicat 2020-05-21 00:17:07 (Ziarul-Financiar)
Agricultura are o oportunitate istorica sa se dezvolte, dar trebuie sa gandim o strategie pe termen lung: digitalizarea va da o dimensiune cool agriculturii in urmatorii ani Criza coronavirusului a insemnat pentru agricultura din Romania o oportunitate, aceea de a se dezvolta si de a fi un sector strategic in economia tarii. ...continuare.

Importatorul De'Longhi in Romania, care a dezvoltat si un brand propriu de electrocasnice, estimeaza cresterea businessului in pofida pandemiei. In 2019 M&N Italy Trading a avut afaceri totale de 10 mil. euro si estimeaza o crestere de 6-7% in acest an

publicat 2020-05-21 00:17:07 (Ziarul-Financiar)
Importatorul De'Longhi in Romania, care a dezvoltat si un brand propriu de electrocasnice, estimeaza cresterea businessului in pofida pandemiei. In 2019 M&N Italy Trading a avut afaceri totale de 10 mil. euro si estimeaza o crestere de 6-7% in acest an Cifra de afaceri a companiei in 2019 a fost de aproape 10 milioane de euro, iar pentru anul 2020, date fiind conditiile actuale si criza pro­vocata de COVID-19, pre­vi­zio­nam o usoa­ra cres­tere de circa 6-7%, ge­nerata de cre­steri ale van­zarilor pe bran­dul Studio Casa. ...continuare.

PETROLUL, victima perfecta a PANDEMIEI

publicat 2020-05-20 16:16:58 (Money.ro)
PETROLUL, victima perfecta a PANDEMIEI Atat pandemia generata de coronavirus, cat si un razboi al preturilor dintre Rusia si Arabia Saudita au condus la prabusirea pretului petrolului. Balanta dintre cerere si oferta de petrol ar putea ramane dezechilibrata pana la stoparea raspandirii virusului. Pe de o parte, ne confruntam cu o oferta larga, iar pe de alta parte, exista o cerere mult prea mica, se arata intr-un raport al Federatiei Patronala de Petrol si Gaze (FPPG). Pandemia coronavirus a condus la crearea unei avalanse de... ...continuare.

Afaceri de la zero. Madalina Cociorba si sotul ei au pornit cu o librarie online pentru copii, apoi au investit peste 150.000 de lei intr-un magazin fizic cu carti pe care urmeaza sa-l deschida

publicat 2020-05-08 00:17:05 (Ziarul-Financiar)
Afaceri de la zero. Madalina Cociorba si sotul ei au pornit cu o librarie online pentru copii, apoi au investit peste 150.000 de lei intr-un magazin fizic cu carti pe care urmeaza sa-l deschida Madalina Cociorba si sotul ei au pornit businessul Big Books for Little Hands in urma cu doi ani, cu gandul la nevoia copiilor de dezvoltare prin carti si alte activitati educative. De la o librarie online, ei s-au extins cu un spatiu fizic, a carui deschidere era programata pentru luna martie. ...continuare.

Locul Romaniei in Uniunea Europeana

publicat 2020-05-08 00:17:05 (Ziarul-Financiar)
Locul Romaniei in Uniunea Europeana Romania, ca stat membru cu drep­turi depline al Uni­unii Euro­pe­ne, beneficiaza de toate avan­tajele pe care le ofera acest statut. Cu toate acestea, tara se afla astazi si in pozitia de exportator net de forta de munca pentru statele mai dezvoltate al Uniunii Europene, dar si de materie prima, cu valoare adaugata mica, produse care sunt prelucrate in vest si mai apoi importate in Romania ca produse cu valoare adaugata mare. ...continuare.

PROGRAMUL TOMATA. Pana la ce data se pot depune dosarele. Anuntul ministrului Agriculturii

publicat 2020-05-05 22:02:03 (Romania-TV)
PROGRAMUL TOMATA. Pana la ce data se pot depune dosarele. Anuntul ministrului Agriculturii Pana in prezent au fost depuse 5.874 de dosare in Programul "Tomata", cele mai multe in judetele consacrate, precum Olt, Dolj si Giurgiu. " Cand am lansat aceste doua programe - Tomata si Usturoiul - am venit cu niste masuri in plus care sa ne certifice ca atat tomatele cat si usturoiul care sunt produse si obtinute prin aceste programe de sprijin sunt sanatoase, in primul rand, si am cerut ca beneficiarii sa conduca un registru cu tratamente. Pe de alta parte, am propus un control mai... ...continuare.

Aplicatia zilei: Apa Nova Bucuresti

publicat 2020-05-04 00:17:10 (Ziarul-Financiar)
Aplicatia zilei: Apa Nova Bucuresti Nume: Apa Nova Bucuresti Platforma soft: Google Android, Apple iOS Pret: gratis Dezvoltator: Apa Nova Bucuresti Functionalitate: aplicatia le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si gestiona consumul, facturile si platile pentru apa direct de pe smartphone sau tableta. Mai exact, acestia pot trimite indexul lunar de apa, avand la dispozitie intregul istoric pentru consum. De asemenea, utilizatorii au la dispozitie facturile, avand posibilitatea de a le plati direct din aplicatie cu un... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2019 iStorm. Toate drepturile rezervate.