EMAG

Sucuk sau sugiuc: reteta traditionala a carnatului turcesc care a cucerit bucataria romaneasca

publicat 2025-07-19 07:00:06 (Jurnalul-National)

Sucuk (scris uneori in romana sugiu(c)) este un tip de carnat uscat, intens condimentat, originar din bucataria turceasca si popular in multe alte tari din Balcani, Orientul Mijlociu si Caucaz.

Alte stiri de la Jurnalul National:

Descoperire macabra: Un cadavru in stare de putrefactie, gasit in masina unui cunoscut cantaret
Rusinea Groenlandei: mii de femei si adolescente, sterilizate fortat
3 zodii intra in cea mai buna perioada financiara pe 10 septembrie 2025
Sunete ingrozitoare pe Aeroportul Otopeni? Nu va speriati: e actiunea "Cotofana"
Amenzi de peste 6 milioane lei pe Litoral. ANSVSA a oprit activitatea in 88 de cazuri
Cancelarul Merz sustine ca Germania trebuie sa conduca transformarea industriei auto
Papa Leon, ingrijorat dupa atacurile Israelului in Qatar: Situatia este foarte grava
Focar de hepatita intr-o comuna din Buzau. Elevii au inceput scoala online
Donald Trump condamna atacul israelian din Doha: nu serveste obiectivelor SUA
Printul Harry a vizitat mormantul reginei Elisabeta. Speculatii privind o intalnire cu regele Charles
Ministrul Economiei a dat afara 21 de administratori din companiile statului, cu salarii uriase
Ivan: Problema pretului ridicat la energie pune o presiune suplimentara pe buzunarul fiecarei familii
Recomandare MAE: Evitati calatoriile neesentiale in Nepal
Scandalul Balan: DIICOT il acuza de tradare pentru KGB Belarus, USR il leaga de AUR
OCDE, despre salariile profesorilor romani: Castiga mai mult decat alti angajati cu studii superioare



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.