EMAG

Revolutia fotbalului: sunt pregatite 5 schimbari majore de regulament » "Rosu" pentru orice hent defensiv in careu + Pedeapsa noua pentru tragere de timp

publicat 2024-02-07 15:30:14 (Gazeta-Sporturilor)

Revolutia fotbalului: sunt pregatite 5 schimbari majore de regulament » Rosu pentru orice hent defensiv in careu + Pedeapsa noua pentru tragere de timp International Board vrea sa testeze in viitorul apropiat cinci reguli noi in fotbal: cartonas rosu pentru orice hent premeditat in suprafata de pedeapsa, suspendarea partidei la incidente intre jucatori, eliminare temporara, portar sanctionat pentru tragere de timp si delegarea capitanului in discutiile cu arbitrii.De cateva luni se vorbeste de viitoarele schimbari de regulament din fotbal. Acum, s-a stabilit si o data, 2 martie. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Istorie in Liga Campionilor! Si-au asigurat in premiera prezenta in grupele competitiei
Ovidiu Ioanitoaia si Raul Rusescu, prezenti in platoul GSP Live » Tragem concluziile dupa ultima etapa din play-out
Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul WTA, in saptamana revenirii pe zgura
Mircea Rednic s-a dezvaluit la conferinta » Ataca un dinamovist: "Salariu de nesimtit!"
Lui Zeljko Kopic i s-a facut rau pe banca » Imagini ingrijoratoare pe Arcul de Triumf + detaliul observat la croat in conferinta
Ioan Ovidiu Sabau, mesaj categoric pentru sefii lui U Cluj: "De la anul nu mai gandesc asa!"
Cum a aparut MM Stoica in direct dupa ce FCSB a devenit campioana: "Am vrut sa vin in ros-albastru, dar am venit in alb-rosu"
Fostul capitan al lui Dinamo, revoltat dupa ce a vazut bucuria de pe teren: "De asta esti in situatia actuala"
Danut Lupu nu s-a ferit de cuvintele dure! Mesaj acid catre sefii lui Dinamo: "Cand vrei sa-ti faci o casa, nu iei gunoieri"
Dezolare in vestiar la FC Voluntari » Ce au surprins reporterii GSP dupa retrogradarea ilfovenilor
Adrian Mititelu aratat cu degetul dupa ce FCU Craiova a picat in Liga 2: "Cand esti cel mai destept om din lume si toti de pe langa tine sunt prosti..."
FC Voluntari - U Cluj 0-1. Florin Pirvu, socat de faptul ca ilfovenii au retrogradat: "Eram la mana noastra! Acela a fost momentul in care s-a rupt tot"
Adrian Mititelu a rabufnit dupa ce FCU Craiova a retrogradat: "M-am saturat sa tin echipa pentru 1500 de oameni care vin la stadion"
Adrian Mititelu isi toarna cenusa in cap dupa retrogradarea lui FCU Craiova: "Sunt principalul vinovat! Am simtit ca asta e ultimul meci in Liga 1"
Otelul - FC Botosani 2-0. Romario Benzar, declaratii la final: "Nu am facut cel mai bun joc, am comis multe greseli"



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.