EMAG

Primavara Gastronomica: o cina la sase maini organizata de Chef Marco Favino, alaturi de Chef Oana Coanta si Maestro Pizzaiolo Giovanni Santarpia

publicat 2025-05-07 11:30:28 (Income-Magazine)

Pe 10 mai, la Lux Garden Hotel & Resort din Azuga, gastronomia devine emotie, memorie si dialog cultural. Evenimentul "Primavara Gastronomica" aduce impreuna trei chefi remarcabili - Marco Favino, Giovanni Santarpia si Oana Coanta - intr-o cina la sase maini care celebreaza inceputul sezonului cald printr-o reinterpretare contemporana a gastronomiei nostalgice. Sub patronajul Confindustria Romania, […]

Alte stiri de la Income Magazine:

Kristalina Georgieva (FMI): Atacurile SUA asupra Iranului ar putea afecta cresterea economiei mondiale
Europa: Cotatiile la gaze au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni
Kelemen Hunor: Primele masuri de reduceri de cheltuieli ale statului vor fi facute dupa rectificarea bugetara
BNR: Valoarea numerarului aflat in afara sistemului bancar a crescut, in 2024, cu 14,2%
Cretu (ELCEN): Putem investi 400 de milioane de euro din Fondul de Modernizare in centrale noi, dar trebuie cofinantare
Fechet: Romania este una dintre cele mai bogate tari hidrografice din Europa, poate si din lume
BNR: Profitul net al sistemului bancar insuma, in 2024, 14,2 miliarde lei
Activitatea economica in zona euro, afectata de taxele vamale americane si conflictele militare
Barometru: Peste jumatate dintre romani au incredere in SUA si in Marea Britanie
Reforma pensiilor speciale, aderarea la OCDE si combaterea risipei bugetare – printre obiectivele coalitiei PSD PNL USR UDMR
Profitul BNR a crescut anul trecut cu 58%, la 3,8 miliarde lei
Burduja: Si astazi avem contracte de semnat. Nu plec pana nu le semnam
Stellantis analizeaza o posibila vanzare a diviziei Maserati, pe fondul restructurarii portofoliului
Aplicatiile din domeniul apararii ar putea transforma visul taxiurilor zburatoare in realitate
Apple ar putea cumpara Perplexity



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.