Acord istoric: Ungaria a semnat cel mai mare contract pentru gaze cu francezii de la Engie, pentru a reduce dependenta de Rusia
publicat 2025-10-03 07:30:20 (Libertatea)
Ungaria a semnat cel mai mare contract din istoria sa pentru achizitia de gaz natural lichefiat cu compania franceza Engie. Acest acord marcheaza a doua intelegere in ultimele doua luni care va ajuta la diversificarea aprovizionarii si reducerea dependentei de Rusia, transmite Reuters. Acest acord marcheaza a doua intelegere in ultimele doua luni care va […]
Black Month la Hendi: luna in care tai costurile, cresti capacitatea si-ti securizezi profitul
Cu ce se ocupa Cristina Cioran la aproape 9 luni de cand a nascut un baietel. "Sunt activitatile mele preferate"
Inainte sa cumperi carne de vita sau oaie din afara, uita-te ce oferta are Texas Oni, direct din abator!
Lista celor mai bune orase din Romania in care sa traiesti in 2025. Pe primul loc nu se afla Bucuresti
Robert Moldoveanu: "Nu cred ca poate sa ma doboare ceva vreodata"
Corpul tau are nevoie de un restart: cum sa reactivezi energia celulara in 7 zile
Spitalul de Copii din Brasov nu are medic de garda pentru oftalmologie si ORL: "Suntem platiti cu ora la nivelul salariului din 2017"
"Afacerea Energoterm". O firma legata de un fost consilier de ministru PSD a profitat de inchiderea singurei companii publice de termoficare din Tulcea
Un nou partid si-a anuntat sprijinul pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primaria Bucuresti
MasterChef, 17 noiembrie 2025. Editie speciala la 30 de ani de Pro TV: "Gatiti pentru vedete, oameni care au construit un simbol"
Aproape 500 de blocuri din Bucuresti raman fara apa si caldura. Anuntul facut de Termoenergetica
Cu ce se ocupa noua cucerire a lui Dan Bittman. Andreea nu e straina de lumina reflectoarelor
Cum si de ce a ales Paul McCartney sa protesteze impotriva Inteligentei Artificiale
O femeie din Iasi si-a dat in judecata tatal mort de cinci ani dupa o mostenire cu bucluc. Ce au spus judecatoriidebizaraspeta
Cea mai simpla reteta de paste de post pe care a inventat-o Catalin Scarlatescu. E nevoie de doar cinci ingrediente
Alte stiri de la Libertatea:
Cu ce se ocupa Cristina Cioran la aproape 9 luni de cand a nascut un baietel. "Sunt activitatile mele preferate"
Inainte sa cumperi carne de vita sau oaie din afara, uita-te ce oferta are Texas Oni, direct din abator!
Lista celor mai bune orase din Romania in care sa traiesti in 2025. Pe primul loc nu se afla Bucuresti
Robert Moldoveanu: "Nu cred ca poate sa ma doboare ceva vreodata"
Corpul tau are nevoie de un restart: cum sa reactivezi energia celulara in 7 zile
Spitalul de Copii din Brasov nu are medic de garda pentru oftalmologie si ORL: "Suntem platiti cu ora la nivelul salariului din 2017"
"Afacerea Energoterm". O firma legata de un fost consilier de ministru PSD a profitat de inchiderea singurei companii publice de termoficare din Tulcea
Un nou partid si-a anuntat sprijinul pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primaria Bucuresti
MasterChef, 17 noiembrie 2025. Editie speciala la 30 de ani de Pro TV: "Gatiti pentru vedete, oameni care au construit un simbol"
Aproape 500 de blocuri din Bucuresti raman fara apa si caldura. Anuntul facut de Termoenergetica
Cu ce se ocupa noua cucerire a lui Dan Bittman. Andreea nu e straina de lumina reflectoarelor
Cum si de ce a ales Paul McCartney sa protesteze impotriva Inteligentei Artificiale
O femeie din Iasi si-a dat in judecata tatal mort de cinci ani dupa o mostenire cu bucluc. Ce au spus judecatoriidebizaraspeta
Cea mai simpla reteta de paste de post pe care a inventat-o Catalin Scarlatescu. E nevoie de doar cinci ingrediente
la villa
variu
ankara
sanofi
angaja
pescob
sika
andoni
evolt
china d
akashi
pastel
posta romana
tending
horoscop
a vera
decesul
negocierea
finala
a safe
de fapt nu
handbalist
a coma
frontiera timis
play ai
ziaru
la liga
za il
ghiri
yushu
au fost spitalizati
vlase
vinga
topoare
vidra
rarity
to pay
vicov
bugetat
guardia d
venin
vctor
taxa
kaufland
ursea
reis
turcu
enade
trupa
nu e bine
© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.
