EMAG

Samsung isi va prezenta noua seriei de flagship-uri in ianuarie

publicat 2024-01-03 09:00:16 (Money.ro)

Samsung isi va prezenta noua seriei de flagship-uri in ianuarie Samsung Australia a publicat pe X o postare in care anunta ca seria Galaxy S24 va fi prezentata pe 18 ianuarie (17 ianuarie pentru Romania). Doar ca, intre timp, postarea a disparut, indicand faptul ca a fost publicata din greseala, inainte de un anunt oficial al companiei coreene in acest sens.17 ianuarie este si data vehiculata anterior pe surse, astfel ca, prin postarea facuta din greseala, Samsung confirma zvonurile care au circulat pana acum.Seria Galaxy S24 va fi compusa, ca si pana acum, din trei modele Galaxy S24 cu ecran de 6,2 inch, Galaxy S24 Plus cu ecran de 6,7 inch si Galaxy S24 Ultra cu ecran de 6,8 inch.La fel ca in anii trecuti, flagship-urile Samsung vor fi livrate impartit cu chipset-uri Qualcomm si Exynos, cele din urma ajungand in Europa.Modelul top, Galaxy S24 Ultra, va avea o camera principala cu senzor de 200MP si va putea face zoom optic 10x. Celelalte doua modele vor folosi un senzor de 50MP si se vor opri la 3x zoom optic.Capacitatile bateriilor vor fi de 4.000mAh pentru Galaxy S24, 4.900mAh pentru Plus si 5.000mAh pentru Ultra.Toate cele trei modele vor fi certificate IP68 pentru rezistenta la apa si praf, iar versiunea Ultra va avea titanium printre materialele din care este construit.

Alte stiri de la Money.ro:

Impuscat de mascati, dupa ce i-a atacat cu toporul. Echipa de asalt a intrat cu forta in casa barbatului, dupa apelul disperat al surorii: „A scos cutitul la noi”
Un roman a incercat sa rapeasca un bebelus in Irlanda. Localnicii au sarit in ajutor si l-au snopit in bataie
Mihai Stoica a anuntat o schimbare majora la FCSB: "Poate chiar se va ajunge sa se voteze!"
S-a deschis un nou traseu ecumenic in Romania. Ce secrete ascunde "Taramul Sfintilor" din codrii Botosanilor
Cum va fi vremea de Paste. Elena Mateescu de la ANM prezinta prognoza meteo
ANM: Cum va fi vremea de Paste
BNR: Rezervele valutare au scazut in aprilie
Fed mentine nivelul dobanzilor in SUA
Bancile chineze refuza tranzactii cu cele rusesti
Gabriela Firea, despre un nou mandat: "Am mai multa experienta"
"O echipa ca oricare alta!" Dovada lui Florin Talpan ca FCSB nu este continuatoarea Stelei: "Lucrurile sunt foarte clare"
Ucraina cauta noi cumparatori de zahar
Biden pune pe seama „xenofobiei” dificultatile economice ale Japoniei, Indiei, Chinei si Rusiei. Casa Alba se straduieste sa minimizeze impactul acestor declaratii neinspirate ale presedintelui
FoodIntelForum AQUA Carpatica progreseaza
Profitul net al Grupului BRD a scazut cu 4,6% in primul trimestru, la 326,3 milioane lei



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.