EMAG

Romanul care se ascunde in spatele modelelor de pe platformele pentru adulti. Cum ajunge sa castige 350 de euro pe seara

publicat 2025-09-11 17:00:18 (Click)

Lumea platformelor erotice ascunde povesti greu de imaginat. In spatele conversatiilor dintre modele si fani se afla, de multe ori, persoane angajate sa scrie in locul lor. George (nume schimbat), un roman de 40 de ani, povesteste cum a ajuns sa traiasca din aceasta meserie controversata, aflata int

Alte stiri de la Click:

Cel mai bun ser facut in casa pentru parul cret. Cum se face si cum se foloseste
Care sunt cele mai bune hoteluri din Europa in 2025, conform specialistilor de la Michelin
Descoperire ingrijoratoare. Un nou coronavirus identificat ar putea reprezenta un risc pandemic
Care este secretul stravechi al tibetanilor pentru imunitate, energie si longevitate
Supa frantuzeasca de ceapa. Reteta clasica care incanta papilele gustative
Testul banal care ar putea depista cancerul pancreatic inainte sa ajunga intr-un stadiu avansat
Zodia care astazi, 31 octombrie, va avea parte de reusita vietii. Fericirea apare, in sfarsit, si pe strada acestui nativ
Fluctuatiile tensiunii arteriale, un pericol ascuns pentru creier. Ce arata studiile recente
Mesajul dur al unei supravietuitoare de la Colectiv: "O societate extrem de rigida". Ce spune Corina Ionita despre statul roman
Andra Maruta, surprinsa de cadoul primit din partea unei fane: "Si-a dorit foarte mult sa ajunga la concertele mele, dar n-are bani!" Gestul impresionat pe care artista l-a facut pentru ea. VIDEO
Ce a mancat Teo Trandafir imediat dupa operatia de micsorare a stomacului. Vedeta a dezvaluit cum si-a potolit o pofta greu de stapanit: "Am mestecat-o de 40 de ori"
Ce tip de sare se pune la muraturi si care este cantitatea ideala. Chef Adi Hadean explica: "Nu trebuie sa ne temem de gustul sarat"
Ce parere are Catalin Oprisan despre telefoanele de ultima generatie: "Ala de nu porneste, adica apesi si pleaca greu la drum"
Ce rol au, de fapt, zidurile ondulate din Anglia. Explicatia te va uimi
Chef Stefan Popescu detine secretul celui mai gustos ostropel de pui: "Asta il face sa fie bun". Ce ingredient special foloseste



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.