EMAG

Pericolul alimentelor ultra-procesate: ce sunt, cum le recunoastem si de ce ne imbolnavesc

publicat 2025-11-19 23:45:16 (Jurnalul-National)

Un studiu international amplu, publicat in prestigioasa revista The Lancet, atrage atentia asupra efectelor devastatoare pe care alimentele ultra-procesate (UPF) le au asupra sanatatii publice.

Alte stiri de la Jurnalul National:

La 17 ani, Catalin Constantinescu, creatorul robotului RACC, salveaza vieti in campania "100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei"
Uranus si Neptun aliniaza norocul: 3 zodii favorite pe 20 noiembrie 2025
Adancirea senalului navigabil: 170 milioane euro, pentru sapat Dunarea
Un roman a fost numit adjunct al ministrului de externe al Vaticanului
Emiterea rovinietei si a peajului, intrerupta in noaptea de miercuri spre joi
Procedura "fulger": ANAF blocheaza conturile datornicilor in timp record
Sezonul Sagetator 2025: Cum afecteaza retrogradele lui Mercur si Jupiter cele 4 zodii cele mai norocoase
Criza majora de profesori, in Romania: Fizica, cea mai afectata materie
Criza majora de profesori, in Romania: Fizica, cea mai afectata materie
Criza majora de profesori, in Romania: Fizica, cea mai afectata materie
Criza majora de profesori, in Romania: Fizica, cea mai afectata materie
Criza majora de profesori, in Romania: Fizica, cea mai afectata materie
O descoperire care rescrie istoria dinozaurilor: Nanotyrannus, specie distincta de Tyrannosaurus Rex
Descoperire macabra pe o strada din Timisoara: Tanarul disparut acum 9 zile, gasit spanzurat de un copac
Alerta de securitate WhatsApp: Datele a 3,5 miliarde de utilizatori, expuse online



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.