EMAG

Majda Aboulumosha, reteta speciala de cozonac pentru Craciun. Cate ore trebuie lasat aluatul la dospit la rece

publicat 2025-12-22 11:15:46 (Libertatea)

Pentru multi romani, Craciunul nu incepe odata cu impodobirea bradului, ci in momentul in care casa se umple de mirosul inconfundabil de cozonac proaspat scos din cuptor. In ultimii ani, una dintre cele mai asteptate retete de sarbatori este cea a Majdei Aboulumosha, devenita deja un adevarat ritual pentru telespectatori. Cozonacul ei, cu nuca, cacao […]

Alte stiri de la Libertatea:

Imagini cu vila in care Anamaria Prodan si Raluca Badulescu sunt cazate in Republica Dominicana. Vor prezenta "Survivor - Povesti din jungla"
Cine este Grinch – povestea personajului care a furat Craciunul
Cum faci cozonac. Reguli ca sa-ti iasa cel mai gustos preparat
Un sofer de 20 de ani a facut drifturi si a intrat cu masina direct intr-un magazin de electrocasnice, in judetul Timis
Ce a facut Andra in avion la 10.000 de metri inaltime: "Galagie"! Reactiile fanilor: "Plangere la compania aeriana"
Elena Mateescu, director ANM, anunta ninsori de Craciun in mai multe zone, inclusiv in Bucuresti: "Incepand din seara de Ajun"
Retete de Craciun pentru vegetarieni si vegani
Cine este Mos Craciun – povestea celui mai asteptat personaj de Sarbatori
Turta dulce de Craciun. Cum sa iti iasa moale si pufoasa
Cu cine ar vota acum romanii la parlamentare – sondaj CURS. PSD e pe locul doi, la diferenta de 10% de partidul de pe primul loc
Retete de cozonac. Cum faci cei mai gustosi si pufosi cozonaci | 17 retete
Ce spune Gabi Tamas inainte de plecarea in Republica Dominicana, la "Survivor Romania" 2026. "Nu am mai fost pus in situatia asta"
Alexia Eram s-a despartit in lacrimi de fratele ei la aeroport. Aris a plecat la Survivor: "Esti cel mai puternic psihic si fizic"
Un sofer beat a intrat cu un Volkswagen intr-o biserica veche de 700 de ani, iar politistii l-au asteptat sa se trezeasca
Traditii si obiceiuri de Craciun. Ce se face in ziua Nasterii Domnului



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.