EMAG

Ionel Ganea, dupa Rapid - FCSB 4-0: "Bergodi l-a surclasat pe Guardiola din Pipera" + "Nu-mi mai amintesc de un derby intre cele doua echipe in care una dintre ele sa nu existe"

publicat 2024-03-10 16:00:06 (Gazeta-Sporturilor)

Fost atacant al Rapidului, Ionel Ganea a urmarit foarte atent derby-ul Rapid- FCSB (4-0) si este convins ca marele merit in succesul giulestenilor ii apartine antrenorului Cristiano Bergodi.Ionel Ganea lauda Rapid: "Le-a blocat centrul"Ganea apreciaza ca "Bergodi a gandit perfect meciul, l-a surclasat pe Guardiola din Pipera. A baricadat centrul cu Oaida si Hromada, care i-au blocat pe Olaru, pe Sut, dar si eventualele incursiuni ale lui Florinel Coman sau Baluta. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

GSP LIVE » Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregatite de Gigi Becali la FCSB
Madrid, turneul unde romancele lasa urme » Jaqueline Cristian, remarcata in editia 2024 + 2 titluri, 2 finale si 8 "sferturi" pentru jucatoarele tricolore de-a lungul timpului
Fostul fotbalist de la FCSB a iesit campion pentru prima oara in cariera, la 15 luni distanta de cand Becali l-a pus pe liber
Un fost fundas al lui Liverpool il ataca pe Salah: "A fost un prost si l-a ofensat pe Klopp". Un ex-atacant ii ia insa apararea: "Sigur Jurgen i-a zis ceva si l-a iritat!"
Voteaza AICI "Jucatorul lunii" si "Antrenorul lunii"! » Iata nominalizatii pentru aprilie 2024!
Hagi ii dubleaza salariul ca sa nu plece la FCSB: "Va lua o decizie dupa finalul campionatului"
Cad pe capete! Edi Iordanescu e in alerta » Inca un "tricolor" s-a accidentat la echipa de club
Echipele care vin sa joace pe stadionul de langa Oslo al unei nou promovate trebuie sa traverseze strada pentru a ajunge de la vestiare la teren!
"Fratii" de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mana in lupta: "Orice loc mai sus aduce un venit in plus la bugetul clubului"
"Innebunesc de nervi!" » Golgeterul din anii '90 crede ca retrogradarea ar fi sfarsitul pentru Dinamo: "Se fac alte echipe, poate te mai ajuta Ministerul"
Titlul cu numarul 27
Javi Martinez, declaratie surprinzatoare despre "Los Blancos" inainte de Bayern Munchen - Real Madrid: "M-au facut sa sar de bucurie"
Un tanar "artist" intre buturi » Cine e portarul promovat de Bogdan Lobont la prima echipa pentru Rapid - Universitatea Craiova
L-a tras de ureche pentru ca a simulat un penalty! Doi fosti colegi de la Real Madrid, protagonisti in El Gran Derby
Dupa 8 medalii la Europenele de canotaj, delegatia Romaniei a fost primita in Salonul Oficial de la Otopeni: "Ancuta le-a zis dupa cursa: «Ne vedem la Paris»"



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.