EMAG

Deliciu romanesc: carne la garnita cu gust autentic de copilarie

publicat 2025-10-05 21:30:23 (Jurnalul-National)

In vremurile de demult, cand nu existau congelatoare si frigidere performante, bunicile noastre pastrau carnea pentru iarna intr-un mod ingenios: o prajeau bine si o puneau la pastrat in untura, in ceea ce se numeste garnita.

Alte stiri de la Jurnalul National:

Calendar ortodox, 6 octombrie 2025. Cine a fost Sfantul Toma, apostolul care a pus la indoiala Invierea Mantuitorului Isus Hrisos
Cea mai norocoasa zi a fiecarui zodii, in saptamana 6 - 12 octombrie 2025. Esti norocos atunci cand esti implicat in ceea ce iubesti
Labirint gigant de porumb in nordul Californiei: vizitatorii se bucura ca se ratacesc
FCSB a invins Universitatea Craiova, dupa un penalty transformat de Tanase
Cum iti recunosti sufletul pereche, in functie de data nasterii
Tranzactie uriasa pe piata jocurilor video
Fritz: Alegerile nu se negociaza! Candidatul unic si trocurile politice submineaza democratia
Alexandru Rogobete: Romania are nevoie de tineri curajosi care indraznesc sa viseze maret
Procurorul-sef al DNA il contrazice pe Nicusor Dan: Am avut cazuri de mare importanta in ultimii doi ani
Informatii de ultima ora despre extradarea lui Sorin Oprescu
Seful DNA, Marius Voineag, declaratie uluitoare: Am avut doar 4 sesizari anul trecut de la ANAF pentru evaziune fiscala
Adrian Caciu sustine ca achizitia de autoutilitare facuta de Cancelaria prim-ministrului este ilegala
O cometa din afara sistemului solar trece pe langa Marte. Ea este monitorizata de sonde spatiale
Uleiul "sanatos" care iti poate afecta inima. Ce recomanda cardiologii si nutritionistii
Tren direct Bucuresti-Kiev, dupa 5 ani de pauza: durata calatoriei si cat va costa biletul



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.