EMAG

Cosurile de Paste, printre cadourile cele mai cautate. Pretul lor ajunge si la 2.600 de lei

publicat 2024-05-01 10:00:03 (Antena3)

Cosurile de Paste, printre cadourile cele mai cautate. Pretul lor ajunge si la 2.600 de lei Majoritatea romanilor au facut deja cumparaturile pentru masa de sarbatori, iar pana in ziua de Paste trebuie sa mai puna la punct si cadourile. Cele mai cautate daruri raman in continuare cosurile cu preparate traditionale, vin si dulciuri.

Alte stiri de la Antena3:

Ministerul Educatiei, recomandari pentru parinti si educatori: "Copiii sub 2 ani nu ar trebui sa aiba acces la telefoane si tablete"
Pericolul din spatele produselor semipreparate | Specialist: " Nu gasim aceste informatii, nu cumparam"
Horoscop Luna Plina in Sagetator, 23 mai 2024. Cele patru zodii pentru care se anunta schimbari majore
Directorul OpenAI prezinta scuze publice, dupa ce a fost acuzat ca a copiat vocea actritei Scarlett Johansson, pentru ChatGPT, amintindu-le fanilor de filmul "Her"
Sustinere totala pentru construirea noului Stadion Dinamo. Rares Hopinca: "Primaria Sectorului 2 se va implica in dezvoltarea infrastructurii pentru sport! Este o prioritate pentru sanatatea copiilor din comunitatea noastra"
Protectie pentru functionarii publici in fata plangerilor cetatenilor: 98% dintre plangeri sunt clasate
Beneficii noi ale unui tratament pentru diabet, descoperite de cercetatori: Medicamentul scade riscul de infarct, AVC si deces cardiovascular
Restrictii de circulatie pe DN1 - Sos. Bucuresti-Ploiesti pentru lucrari la magistrala de metrou M6, spre aeroport
Primul scaner cu raze X, inaugurat la vama Galati-Giurgiulesti. Marcel Bolos: "Vor revolutiona modul in care verificam continutul mijloacelor de transport"
De la "Nicusor Ban" la "Categoric il votez!": cum l-a reevaluat Traian Basescu pe Nicusor Dan de dragul PMP
Guvernul Ciolacu vrea protejarea romanilor in fata scumpirilor, la fel ca alte tari europene, precum Franta sau Grecia
Judecatoarea din dosarul lui Vlad Pascu, care striga victimele in sala, iese din "Dosarul 2 Mai". Ancuta Popoviciu va fi mutata la Judecatoria Constanta
Ei sunt Ionel si Paul, politistii din Tulcea deveniti eroi dupa ce au salvat de la inec un copil care se scalda in Dunare: "Erau in timpul liber"
Marcel Ciolacu a fost primit de presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan
"Daca eram in baie, il ascultam": Actorul roman Sebastian Stan a povestit, la Cannes, cum s-a pregatit pentru rolul lui Trump in noul film



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.