EMAG

Ce este de fapt un implant dentar? Merita sa investesti intr-unul?

publicat 2024-01-03 13:15:06 (Gazeta-Sporturilor)

Ce este de fapt un implant dentar? Merita sa investesti intr-unul? Atunci cand pierzi un dinte din cauza unei rani sau a unei boli, te poti astepta si la alte complicatii precum pierderea rapida a tesutului osos, vorbire defectuoasa sau modificari ale tiparelor de mestecat care duc la disconfort. Inlocuirea unui dinte pierdut cu un implant dentar poate imbunatati semnificativ calitatea vietii si sanatatea pacientului.Un implant dentar consta intr-un surub de titan si o coroana. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

GSP LIVE » Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregatite de Gigi Becali la FCSB
Madrid, turneul unde romancele lasa urme » Jaqueline Cristian, remarcata in editia 2024 + 2 titluri, 2 finale si 8 "sferturi" pentru jucatoarele tricolore de-a lungul timpului
Fostul fotbalist de la FCSB a iesit campion pentru prima oara in cariera, la 15 luni distanta de cand Becali l-a pus pe liber
Un fost fundas al lui Liverpool il ataca pe Salah: "A fost un prost si l-a ofensat pe Klopp". Un ex-atacant ii ia insa apararea: "Sigur Jurgen i-a zis ceva si l-a iritat!"
Voteaza AICI "Jucatorul lunii" si "Antrenorul lunii"! » Iata nominalizatii pentru aprilie 2024!
Hagi ii dubleaza salariul ca sa nu plece la FCSB: "Va lua o decizie dupa finalul campionatului"
Cad pe capete! Edi Iordanescu e in alerta » Inca un "tricolor" s-a accidentat la echipa de club
Echipele care vin sa joace pe stadionul de langa Oslo al unei nou promovate trebuie sa traverseze strada pentru a ajunge de la vestiare la teren!
"Fratii" de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mana in lupta: "Orice loc mai sus aduce un venit in plus la bugetul clubului"
"Innebunesc de nervi!" » Golgeterul din anii '90 crede ca retrogradarea ar fi sfarsitul pentru Dinamo: "Se fac alte echipe, poate te mai ajuta Ministerul"
Titlul cu numarul 27
Javi Martinez, declaratie surprinzatoare despre "Los Blancos" inainte de Bayern Munchen - Real Madrid: "M-au facut sa sar de bucurie"
Un tanar "artist" intre buturi » Cine e portarul promovat de Bogdan Lobont la prima echipa pentru Rapid - Universitatea Craiova
L-a tras de ureche pentru ca a simulat un penalty! Doi fosti colegi de la Real Madrid, protagonisti in El Gran Derby
Dupa 8 medalii la Europenele de canotaj, delegatia Romaniei a fost primita in Salonul Oficial de la Otopeni: "Ancuta le-a zis dupa cursa: «Ne vedem la Paris»"



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.