EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Cinci barbati, imbracati in femei, atrageau clienti pentru servicii sexuale si ii talhareau

publicat 2024-03-28 15:00:14 (Mediafax)
Cinci barbati, imbracati in femei, atrageau clienti pentru servicii sexuale si ii talhareau Politistii de la Sectia 14 Politie din Capitala au facut miercuri trei perchezitii domiciliare si au dus la audieri opt persoane, in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar penal de furt calificat, tentativa la talharie calificata, tainuire si proxenetism, creand astfel victimelor un prejudiciu de peste 33.000 de lei. ...continuare.

Mesaj ironic la adresa lui Marcel Ciolacu, dupa nemultumirea legata de concediile medicale. "Recomandarile" unui medic

publicat 2024-02-14 13:00:25 (ProTV)
Mesaj ironic la adresa lui Marcel Ciolacu, dupa nemultumirea legata de concediile medicale. Recomandarile unui medic Presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, Sandra Alexiu, a transmis, miercuri, un mesaj ironic, dupa ce premierul Marcel Ciolacu s-a aratat nemultumit de numarul mare de concedii medicale. ...continuare.

Prejudiciu de peste 5,4 milioane de lei, descoperit de inspectorii antifraunda la o firma

publicat 2024-01-03 18:00:12 (Mediafax)
Prejudiciu de peste 5,4 milioane de lei, descoperit de inspectorii antifraunda la o firma Inspectorii DGAF au verificat o societate comerciala din Bucuresti-Ilfov care efectueaza prestari de servicii in domeniul metale feroase si neferoase. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.