EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Este paradisul salbatic din Romania. Rivalizeaza cu destinatii celebre din lume

publicat 2024-04-22 11:45:05 (Click)
Este paradisul salbatic din Romania. Rivalizeaza cu destinatii celebre din lume Romania are frumuseti inestimabile la care alte popoare nici nu viseaza. Lacul Oasa este una dintre ele. Se spune ca aici "ce e sus, e si jos". ...continuare.

Pe 21 martie 1974 in Romania a avut loc un fenomen meteo exceptional si inexplicabil pana in ziua de azi

publicat 2024-03-21 11:30:06 (Click)
Pe 21 martie 1974 in Romania a avut loc un fenomen meteo exceptional si inexplicabil pana in ziua de azi In urma cu exact 50 de ani, in Romania se inregistra un fenomen meteo cu totul iesit din comun. Localitatea care a atras atentia a fost atunci Gurahont din judetul Arad ...continuare.

CNAIR a semnat contractul pentru tronsonul Targu Mures - Miercurea Nirajului din Autostrada A8 Targu Mures-Iasi, cu firma turca Nurol Insaat, si lanseaza licitatia pentru drumul expres Arad-Oradea

publicat 2024-02-16 12:15:27 (Ziarul-Financiar)
CNAIR a semnat contractul pentru tronsonul Targu Mures - Miercurea Nirajului din Autostrada A8 Targu Mures-Iasi, cu firma turca Nurol Insaat, si lanseaza licitatia pentru drumul expres Arad-Oradea Autor: Roxana Rosu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat vineri contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Targu Mures - Miercurea Nirajului, parte din Autostrada A8 Targu Mures - Iasi, antreprenorul proiectului fiind compania turca Nurol Insaat VE Ticaret A.S. ...continuare.

Europenii se bucura de ultimele zile de carnaval. In Germania, Spania sau Croatia au fost organizate parade si petreceri

publicat 2024-02-13 08:15:38 (ProTV)
Europenii se bucura de ultimele zile de carnaval. In Germania, Spania sau Croatia au fost organizate parade si petreceri Europenii din Vestul continentului se bucura de ultimele zile de carnaval. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.