EMAG

Va schimba incalzirea globala gustul berii?

publicat 2025-07-31 11:15:09 (Mediafax)

MediafaxBerea are gust de bere datorita hameiului, care ii confera aromele si amaraciunea caracteristice. Cantitatea si calitatea hameiului sunt in joc din cauza impactului pe care schimbarile climatice, cum ar fi cresterea caldurii si secetele mai frecvente si mai severe, il au asupra acestei culturi.Articolul Va schimba incalzirea globala gustul berii? apare prima data in Mediafax.

Alte stiri de la Mediafax:

Prognoza meteo pentru august: inceput de luna cu temperaturi mai scazute, urmat de valori apropiate de normal
Femeie injunghiata la Buftea de fostul concubin, cu o zi dupa ce depusese plangere
Macao: Politia a arestat un fost parlamentar pro-democratie pentru complicitate cu forte straine
Presedintele peruan a respins o decizie judecatoreasca internationala
Cel mai "batran bebelus" din lume, nascut dintr-un embrion congelat in 1994
Termen prelungit: Data majorarii taxelor pentru exporturile in SUA, amanata pana pe 7 august
Cauza mortii lui Hulk Hogan a fost dezvaluita. Ce antecedente avea fostul campion la lupte
Ce este nebunia pliculetelor cu cafeina si de ce sunt expertii ingrijorati de noua tendinta din randul adolescentilor
SUA: Mii de imigranti, salvati de deportare prin decizia unui judecator din California
Avertisment al SUA si aliatilor NATO: Cresc amenintarile iraniene in Europa si America de Nord
Pentagonul retrage aproape toti soldatii Garzii Nationale din Los Angeles
Trump a semnat! Au fost majorate tarifele vamale pentru Canada de la 25% la 35%
Razboiul din Ucraina, ziua 1.255. Kievul sarbatoreste dupa ce s-a votat restabilirea puterii organismelor anticoruptie / Comisia Senatului SUA sustine finantarea suplimentara pentru Ucraina
SUA: Google pierde in instanta si este obligat sa deschida sistemul de operare Android catre magazinele de aplicatii rivale
Ambasadorul american va inspecta distributia de alimente in Gaza alaturi de emisarul lui Trump



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.