Stiti geanta rosie in forma de fluture, care apare purtata de personajul principal din serialul Emily in Paris? Un antreprenor roman din Sibiu a lucrat la acest proiect
publicat 2025-06-27 20:30:20 (Ziarul-Financiar)
vezi galeria foto Tweet Dupa ani in care a lucrat pentru branduri de lux sau a colaborat cu acestea, Lucian Sopa a pornit propriul sau business in domeniul modei, proiect prin care tinteste ca eticheta "Made in Romania" sa devina tot mai cunoscuta in industria marochinariei, astfel incat sa se alature celor precum "Made in Italy" si "Made in France", care se mandresc cu renumele si prestigiul castigate in timp. "Cum putem promova «Made in Romania» altfel decat convingand branduri de renume international sa dezvolte si sa produca in atelierul nostru?" Aceasta este provocarea pe care si-a lansat-o Lucian Sopa atunci cand a pornit pe drumul antreprenoriatului.
Salveaza graul economia? Graul ar putea scrie istorie in 2025: se asteapta 12 milioane de tone, cea mai buna recolta inregistrata vreodata de Romania, cu varfuri de 9 tone/hectar in vestul tarii
Analiza ZF. Victima colaterala a cresterii TVA la hoteluri si restaurante: capitalul romanesc care domina aceste domenii. "Oamenii nu vor mai iesi in oras, vor manca de la supermarket. Daca la marii retaileri TVA-ul ramane la 9%, la noi de ce nu?"
Dupa 20 de ani si 2.000 de tineri manageri: Cine credea in 2006 ca, pornind din Timisoara, Calin Dragan va ajunge directorul pe Japonia al Coca-Cola, o piata de 10 mld. dolari, iar Dorel Piti va deveni cel mai discret bancher roman, care administreaza la UBS cateva miliarde de euro, banii romanilor facuti in Romania
A studiat psihologia si training-ul, a lucrat in HR, atat in ONG, cat si in corporatie, iar acum are propriul studio de design. Cum au ajuns obiectele de iluminat create de romanca in restaurantele City Grill?
Putini sunt cei care stiu ca fiecare dintre noi purtam in buzunare ceva din locurile Buzaului, chiar daca nici nu am ajuns pe acolo. Cum?
De ce a mers Rolls Royce in zona "noir"? De ce a pariat pe Black Badge? Pentru antreprenorii din tech, mogulii media, toti disruptivi in mediul lor
Fostul CEO al Freshful by eMAG a intrat in antreprenoriat si si-a deschis propriul restaurant. Ce isi doreste el de la Molf?
Cum a raspuns Ilie Bolojan la conferinta de presa de la guvern de astazi, intrebat fiind despre Mihai Busuioc, Dragos Anastasiu, Oana Toiu si Ionut Mosteanu
Mai tineti minte caleidoscopul? Astazi, pare o relicva - greu de creat si rar intalnit. Totusi, intr-un peisaj dominat de ecrane care ii obisnuiesc pe copii cu tehnologia, caleidoscopul se mai fabrica la Cluj-Napoca
Cum a ajuns Oborul o destinatie culturala, dar si gastronomica, urmand exemplul altor piete importante din Europa? "Agentiile de turism au pus in itinerariul calatorilor straini si Piata Obor, dar si micii de la Obor"
Scena gastronomica a Bucurestiului s-a imbogatit cu un nou restaurant. Care e povestea Must, un local ce si-a gasit loc intr-o cladire Art Deco din zona Piata Amzei, si cu ce vine el nou?
O tanara care a testat peste 400 de arome vrea sa ii invete pe romani cum sa aleaga parfumul perfect. Care e "reteta"?
Cum a trecut o tanara antreprenoare de la iconografie la sculptura in lemn, apoi la incondeierea oualor si acum la bijuterii din aur? "Am pastrat aceasta latura prin bijuteria clasica, mai rar faurita in ziua de azi."
Premierul Bolojan a anuntat ca Ionut Dumitru, economistul-sef al Raiffeisen Bank, ii va fi consilier onorific pe partea de economie
Un soi de grau e pregatit 15 ani pentru a iesi pe piata si traieste 5 ani, iar performanta in Romania se face cu cercetatori neobositi, dar prost platiti. "Nu e simpla viata, stam zi de zi in soare in sezon, iar salariul e mizerabil"
Alte stiri de la Ziarul Financiar:
Analiza ZF. Victima colaterala a cresterii TVA la hoteluri si restaurante: capitalul romanesc care domina aceste domenii. "Oamenii nu vor mai iesi in oras, vor manca de la supermarket. Daca la marii retaileri TVA-ul ramane la 9%, la noi de ce nu?"
Dupa 20 de ani si 2.000 de tineri manageri: Cine credea in 2006 ca, pornind din Timisoara, Calin Dragan va ajunge directorul pe Japonia al Coca-Cola, o piata de 10 mld. dolari, iar Dorel Piti va deveni cel mai discret bancher roman, care administreaza la UBS cateva miliarde de euro, banii romanilor facuti in Romania
A studiat psihologia si training-ul, a lucrat in HR, atat in ONG, cat si in corporatie, iar acum are propriul studio de design. Cum au ajuns obiectele de iluminat create de romanca in restaurantele City Grill?
Putini sunt cei care stiu ca fiecare dintre noi purtam in buzunare ceva din locurile Buzaului, chiar daca nici nu am ajuns pe acolo. Cum?
De ce a mers Rolls Royce in zona "noir"? De ce a pariat pe Black Badge? Pentru antreprenorii din tech, mogulii media, toti disruptivi in mediul lor
Fostul CEO al Freshful by eMAG a intrat in antreprenoriat si si-a deschis propriul restaurant. Ce isi doreste el de la Molf?
Cum a raspuns Ilie Bolojan la conferinta de presa de la guvern de astazi, intrebat fiind despre Mihai Busuioc, Dragos Anastasiu, Oana Toiu si Ionut Mosteanu
Mai tineti minte caleidoscopul? Astazi, pare o relicva - greu de creat si rar intalnit. Totusi, intr-un peisaj dominat de ecrane care ii obisnuiesc pe copii cu tehnologia, caleidoscopul se mai fabrica la Cluj-Napoca
Cum a ajuns Oborul o destinatie culturala, dar si gastronomica, urmand exemplul altor piete importante din Europa? "Agentiile de turism au pus in itinerariul calatorilor straini si Piata Obor, dar si micii de la Obor"
Scena gastronomica a Bucurestiului s-a imbogatit cu un nou restaurant. Care e povestea Must, un local ce si-a gasit loc intr-o cladire Art Deco din zona Piata Amzei, si cu ce vine el nou?
O tanara care a testat peste 400 de arome vrea sa ii invete pe romani cum sa aleaga parfumul perfect. Care e "reteta"?
Cum a trecut o tanara antreprenoare de la iconografie la sculptura in lemn, apoi la incondeierea oualor si acum la bijuterii din aur? "Am pastrat aceasta latura prin bijuteria clasica, mai rar faurita in ziua de azi."
Premierul Bolojan a anuntat ca Ionut Dumitru, economistul-sef al Raiffeisen Bank, ii va fi consilier onorific pe partea de economie
Un soi de grau e pregatit 15 ani pentru a iesi pe piata si traieste 5 ani, iar performanta in Romania se face cu cercetatori neobositi, dar prost platiti. "Nu e simpla viata, stam zi de zi in soare in sezon, iar salariul e mizerabil"
ditrau
jefuita
ate bank
icann
halle
bogdana
asun
caroli
manciu
electronicii
vital
dupa masa
izbit
subventia
judecat
berkshire
preot ortodox
fisa
masina zburatoare
solutia
ceau
distribuitor
primaria
ora exacta
viata sociala
ligia
preturile
marmara
lemnaru
nebuni
world
spears
transelectrica
faruri
monitorul de cluj
podul prieteniei
catalina
zentiva
teo trandafir
buric
philippe coutinho
tenea
e sean
care a castigat
institutul national
cancerului
giurgiu
tanc
veniturile
adjud
© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.