EMAG

Prima reactie a lui Madalin, tanarul din Tarnaveni gasit la 9 ani de cand a fost dat disparut de familie: "Am plecat sa gasesc de lucru"

publicat 2024-01-25 19:00:03 (Antena3)

Prima reactie a lui Madalin, tanarul din Tarnaveni gasit la 9 ani de cand a fost dat disparut de familie: Am plecat sa gasesc de lucru Disparitia misterioasa a unui tanar de 18 ani a fost rezolvata abia dupa un deceniu. Acesta a fost gasit din intamplare de o patrula de politie. Locuia pe strazi si le-a spus povestea incredibila a celor 10 ani.

Alte stiri de la Antena3:

Un primar din Romania si-a dat singur autorizatie de constructie iar apoi si-a facut un castel, copiat dupa "Muzeul bantuit"
Amenda primita de un turist care a deranjat o morsa in Norvegia
Jobul platit cu peste 2.000 de euro in Romania, ocolit de tineret: "Ai pauze de masa, de tigara si cafea, dar munceste si fii serios"
Parintele Vasile Parjol, staretul Manastirii Cernica, sfaturi pentru duminica Floriilor: "Dati atentia cuvenita celor sufletesti, inaintea obiceiurilor lumesti"
Make Europe Great Again (Mega) 2024. George Simion alaturi de conservatorii europeni cer boicotarea Ursulei von der Leyen
"Intotdeauna sa va cunoasteti valoarea" | Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru
Calendarul livrarii pensiilor inainte de Paste | Anuntul Postei Romane
Ceaiul care vindeca infectiile si ajuta la arderea grasimilor. Lidia Fecioru: "Bem 10 zile, facem 20 de zile pauza"
Accident mortal la Marasesti. O autocisterna incarcata cu etanol s-a rasturnat si s-a izbit violent de un stalp
"E mana a doua pe gratis" | O romanca din Spania gateste si se imbraca cu ce gaseste la gunoi. Reactia internautilor
Zodiile ale caror femei pot sa "desfaca" orice cuplu si sa seduca orice barbat. Horoscop cu Mihai Voropchievici: "Pericol public!"
Alerta in Anglia din cauza unui drog "neobisnuit de puternic". Un om a murit, alti opt sunt la spital
Lidia Fecioru: "Degeaba ignoram instinctul". Cum stii ca esti in relatia nepotrivita
Scandal la "cea mai mare vanatoare de oua din Romania", organizata la Bacau | Revoltati, parintii au cerut inapoi banii pe bilete
Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Pestii merg pe un drum nou cu castiguri financiare mari. Sagetatorii trec prin furtuna



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.