EMAG

Placinta cu branza si marar la cuptor. La ce temperatura si cat se tine la cuptor pentru un gust desavarsit

publicat 2025-08-26 15:30:03 (Antena-1)

Placinta cu branza si marar la cuptor este un preparat cu radacini adanci in bucataria romaneasca, imbina gustul intens al branzei cu prospetimea mararului, intr-un aluat crocant la exterior si cremos in interior. Secretul gustului nu tine doar de compozitie, ci si de temperatura si timpul corect de coacere.

Alte stiri de la Antena 1:

De ce cad satelitii lui Elon Musk din spatiu. SpaceX pierde minim 1 pe zi
In ce filme si piese de teatru a jucat Razvan Banica, sotul Sandrei Izbasa de la Power Couple 2026
The Ticket, 11 octombrie 2025. Ce s-a intamplat in a sasea editie a talent show-ului si ce momente au impresionat juriul
Drumul spre CM 2026! Romania - Austria, liveVIDEO pe Antena 1 si AntenaPLa, azi, de la ora 21:45
Ce efecte poate avea hartuirea verbala asupra copiilor. Rezultatele unui nou studiu sunt socante
Remedii pentru durerea de sciatica. Ce poti face pentru a te simti mai bine
Marele regret al Marinelei Chelaru. Ce si-a dorit toata viata si nu a putut avea: "Mie nu mi-a dat Dumnezeu..."
Cum arata fiicele lui Dan Alexa din casnicia cu Izabela. Cu ce se ocupa acum fosta sotie a antrenorului
Cat a costat tinuta purtata de Andreea, partenera lui Dorian Popa, la cununia civila. Cei doi s-au casatorit in Maldive
David Duchovny a confirmat casatoria cu Monique Pendleberry, dupa o nunta secreta: "Asa este"
Marinela Chelaru a murit. Actrita s-a stins din viata la 66 de ani. Cine a dat vestea trista
Motivul incredibil pentru care Vali Vijelie si-a ras mustata. Manelistul a pierdut pariul cu o cantareata celebra
Cat castiga Ioana Tamas la o singura sedinta de Pilates. Preturile pentru serviciile oferite nu sunt pentru toate buzunarele
Cu ce probleme de sanatate se confrunta Raluca Badulescu. Diagnosticul pus de medici
O noua metoda de frauda face victime pe WhatsApp, cu mesaje precum "trimite repede" sau "nu spune la nimeni"



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.