EMAG

Piept de rata cu sos de portocale - eleganta si echilibru intr-o farfurie rafinata

publicat 2025-10-23 10:00:30 (Jurnalul-National)

Pieptul de rata cu sos de portocale este un preparat rafinat, cu un echilibru perfect intre aromele dulci, acrisoare si gustul intens al carnii de rata.

Alte stiri de la Jurnalul National:

Mireasa vine cu o noua surpriza pentru telespectatori. Cine sunt cei patru noi concurenti care isi cauta jumatatea
Nicusor Dan: Obiectivul este inceperea procesului formal de aderare a Republicii Moldova la UE
De ce nu ii gaseste Guvernul inlocuitor fostului vicepremier Dragos Anastasiu
Ce echipa ar putea infrunta Romania la barajul pentru Cupa Mondiala 2026
Guvern: 7 decembrie, data pentru alegerile locale partiale, inclusiv pentru PMB si CJ Buzau
Butonul de panica devine obligatoriu in toate spitalele din Romania. Camere video in ATI si la Urgente, pentru siguranta pacientilor
Ciclist francez acuzat de trecere ilegala a frontierei, eliberat de un tribunal rus
Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Reguli de acces pentru pelerini si programul oficial
Liviu Negoita: "Centrul Vechi al Capitalei risca sa se prabuseasca, iar Primaria sta cu mainile in buzunar"
Efectul neasteptat al produselor McDonalds asupra migrenelor. Avertismentul medicilor
Tomac, atac la "tradatoarea" Sosoaca, "vanduta Kremlinului"
Presedintele chinez Xi Jinping poate avea o "mare influenta" asupra lui Putin, spune Trump
Nicusor Dan: "Oamenii sa stea calmi, suntem mai puternici economicdecat Rusia!"
Sanctiuni internationale asupra companiilor petroliere de top din Rusia
Sarea pamantului, dizolvata in lacrimi de neglijenta: incompetenta, patronaj politic si dezastrul SALROM



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.