Lenovo anunta venituri in crestere cu 21%, profit net majorat cu 36% in T4
publicat 2025-05-22 16:00:27 (Bursa)
Lenovo anunta venituri in crestere cu 21%, profit net majorat cu 36% in T4
Lenovo Group Limited, impreuna cu filialele sale, a anuntat rezultatele pentru al patrulea trimestru si pentru intregul an fiscal 2024/25, raportand cresteri semnificative ale veniturilor si profitului la nivel de grup.
George Simion, dupa respingerea motiunii de cenzura: and #8222;Guvernarea actuala umileste romanii. and #8221;
Donald Trump acorda un termen de 50 zile Rusiei pentru a pune capat razboiului in Ucraina
Nicusor Dan: 'Franta joaca un rol esential in apararea Flancului estic al NATO and #8221;
Trump: NATO si SUA incheie un acord prin care Ucraina urmeaza sa primeasca un numar mare de arme
Csoma Botond (UDMR): 'Domnule Simion, ati dus discursul la un nivel foarte inferior and #8221;
ADVERTORIAL 5 moduri prin care o firma de curierat sprijina eficienta afacerii tale
SVR acuza NATO ca ar folosi Republica Moldova ca avanpost impotriva Rusiei
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Bolojan a fost respinsa
Federatia SILVA cere consultari reale privind reorganizarea Romsilva si avertizeaza asupra posibilelor proteste
Agent Green a depus plangere penala in cazul ursoaicei impuscate in Muntii Fagaras
Zelenski o propune pe Iulia Sviridenko pentru functia de premier
Producatorii de vin Chianti cauta piete alternative in fata amenintarilor tarifare ale lui Trump
Sorin Grindeanu: and #8222;Nu vom accepta sa fim scosi tapi ispasitori de niste amatori care nu au construit nimic in viata lor and #8221;
Protest al sindicalistilor in jurul Parlamentului: and #8221;Ne-am adunat mii de membri de sindicat hotarati sa spunem NU austeritatii declansate de Bolojan si sustinute de actuala clasa politica! and #8221;
Cum mi-am salvat sanatatea si confortul din casa cu ajutorul unei igienizari profesionale de aer conditionat
Alte stiri de la Bursa:
Donald Trump acorda un termen de 50 zile Rusiei pentru a pune capat razboiului in Ucraina
Nicusor Dan: 'Franta joaca un rol esential in apararea Flancului estic al NATO and #8221;
Trump: NATO si SUA incheie un acord prin care Ucraina urmeaza sa primeasca un numar mare de arme
Csoma Botond (UDMR): 'Domnule Simion, ati dus discursul la un nivel foarte inferior and #8221;
ADVERTORIAL 5 moduri prin care o firma de curierat sprijina eficienta afacerii tale
SVR acuza NATO ca ar folosi Republica Moldova ca avanpost impotriva Rusiei
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Bolojan a fost respinsa
Federatia SILVA cere consultari reale privind reorganizarea Romsilva si avertizeaza asupra posibilelor proteste
Agent Green a depus plangere penala in cazul ursoaicei impuscate in Muntii Fagaras
Zelenski o propune pe Iulia Sviridenko pentru functia de premier
Producatorii de vin Chianti cauta piete alternative in fata amenintarilor tarifare ale lui Trump
Sorin Grindeanu: and #8222;Nu vom accepta sa fim scosi tapi ispasitori de niste amatori care nu au construit nimic in viata lor and #8221;
Protest al sindicalistilor in jurul Parlamentului: and #8221;Ne-am adunat mii de membri de sindicat hotarati sa spunem NU austeritatii declansate de Bolojan si sustinute de actuala clasa politica! and #8221;
Cum mi-am salvat sanatatea si confortul din casa cu ajutorul unei igienizari profesionale de aer conditionat
thuma
samsung galaxy s2
vigo
sectorul 1
procent
nintendo switch 2
cloon
porumboiu
ñot
donald trump
m and m
monitorul de suceava
temperaturi
a silvia
tuica
fais
cel mai
familiare
travel
varstele
sibiu
rezultate bac arad
lungmetrajul
ursii
crima com
golul victoriei
metoda
mihalache
curtea de arges
laptop
papua
metalica
consiliul consultativ
muresan
lenjerie
neptune
stands
atras
brinza
lawyer
city insurance
fortza
municipal
ca paris
cristian gatu
inter miam
acco
gruia stoica
naum
comest
© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.