EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Procurorii cer ca patronul Fermei Dacilor sa ramana in arest la domiciliu. Cornel Dinicu este acuzat de distrugere din culpa

publicat 2024-03-25 10:15:02 (Adevarul)
Procurorii cer ca patronul Fermei Dacilor sa ramana in arest la domiciliu. Cornel Dinicu este acuzat de distrugere din culpa Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova cer prelungirea masurii preventive a arestului la domiciliu fata de patronul complexului turistic Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, acuzat de distrugere din culpa care a avut ca urmare un dezastru. ...continuare.

Incendiu devastator intr-o localitate din Prahova. O femeie a ajuns la spital dupa ce si-a vazut casa in flacari

publicat 2024-01-31 08:15:16 (ProTV)
Incendiu devastator intr-o localitate din Prahova. O femeie a ajuns la spital dupa ce si-a vazut casa in flacari Când si-a vazut casa cuprinsa de foc, o femeie de 50 de ani din Prahova s-a speriat atât de tare încât a avut nevoie de îngrijiri medicale si un echipaj SMURD a transportat-o la spital.   ...continuare.

Ninge viscolit in Iasi, Suceava, Dambovita, Craiova si Prahova. Pe DN1A, in Cheia, stratul de zapada masoara 1 cm

publicat 2024-01-26 08:00:08 (Jurnalul-National)
Ninge viscolit in Iasi, Suceava, Dambovita, Craiova si Prahova. Pe DN1A, in Cheia, stratul de zapada masoara 1 cm Nu plecati la drum cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna! Pe DN 1A, in localitatea Cheia, jud. Prahova, ninge viscolit, fiind depus un strat de zapada de un centrimetru pe carosabil, anunta Infotrafic. De asemenea, in zona montana a judetului Dambovita se circula in conditii de iarna. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.