EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Schimbari pe Instagram, pentru adolescenti. Sfaturi pentru romanii care vor sa isi protejeze copiii in mediul online

publicat 2024-01-21 17:15:09 (Antena3)
Schimbari pe Instagram, pentru adolescenti. Sfaturi pentru romanii care vor sa isi protejeze copiii in mediul online Platforma de socializare Instagram a anuntat noi schimbari pentru utilizatorii adolescenti. ...continuare.

Botosani - CFR, rezultat-bomba: urmeaza "cutremurul" la Cluj dupa o partida sub orice critica pentru ardeleni VIDEO

publicat 2024-01-21 17:15:01 (Adevarul)
Botosani - CFR, rezultat-bomba: urmeaza cutremurul la Cluj dupa o partida sub orice critica pentru ardeleni VIDEO Fosta campioana a iesit din perioada de pregatire, inregistrand o contraperformanta uriasa. ...continuare.

CFR, zguduita dupa rusinea de la Botosani: decizia patronului Varga, imediat dupa fluierul de final VIDEO

publicat 2024-01-21 17:15:01 (Adevarul)
CFR, zguduita dupa rusinea de la Botosani: decizia patronului Varga, imediat dupa fluierul de final VIDEO Formatia din Gruia s-a facut de ras pe terenul ultimei clasate. ...continuare.

"Oamenii mor zilnic." Marta Kostiuk spera ca succesul ucrainencelor la Australian Open sa atraga atentia asupra razboiul

publicat 2024-01-21 17:00:15 (ProTV)
Oamenii mor zilnic. Marta Kostiuk spera ca succesul ucrainencelor la Australian Open sa atraga atentia asupra razboiul Marta Kostiuk crede ca tenisul a uitat de razboiul din Ucraina si spera ca succesul ucrainencelor la Australian Open sa atraga si mai mult atentia asupra acestei probleme. ...continuare.

"Am aflat cu durere vestea rapirii". Papa Francisc a lansat un apel pentru eliberarea a sase calugarite rapite in Haiti

publicat 2024-01-21 17:00:14 (ProTV)
Am aflat cu durere vestea rapirii. Papa Francisc a lansat un apel pentru eliberarea a sase calugarite rapite in Haiti Papa Francisc a lansat un apel duminica pentru eliberarea unui grup de opt persoane, dintre care sase calugarite, rapite în Haiti, tara din Marea Caraibilor devastata de violenta gruparilor criminale, informeaza AFP.   ...continuare.

Un baietel de 11 luni, din New York, a murit dupa ce a fost ars de aburul incins al unui boiler

publicat 2024-01-21 17:00:12 (ProTV)
Un baietel de 11 luni, din New York, a murit dupa ce a fost ars de aburul incins al unui boiler Un baietel de 11 luni a murit dupa ce a fost ars de aburul încins al unui boiler într-un apartament din New York. Copilul a fost gasit inconstient vineri dimineata, a declarat politia.   ...continuare.

Furtuna Isha loveste Europa si ajunge si in Romania. S-a emis cod rosu de vreme rea

publicat 2024-01-21 17:00:10 (Money.ro)
Furtuna Isha loveste Europa si ajunge si in Romania. S-a emis cod rosu de vreme rea Furtuna Isha loveste Europa si va ajunge in curand si in Romania. Pana acum, meteorologii au emis avertizari cod rosu si cod portocaliu de vreme rea si fenomene meteo extreme, in mai multe tari. In momentul de fata, Furtuna Isha a ajuns peste vestul, nord-vestul si centrul Europei. Astfel, de luni, 22 ianuarie, sunt valabile […] ...continuare.

Presedintele Poloniei critica executivul UE pentru blocarea fondurilor europene

publicat 2024-01-21 17:00:10 (Mediafax)
Presedintele Poloniei critica executivul UE pentru blocarea fondurilor europene Guvernul polonez anterior, condus de partidul nationalist Lege si Justitie (PiS), a fost implicat intr-o disputa cu Uniunea Europeana privind reformele judiciare ale Varsoviei si statul de drept, ceea ce a dus la blocarea a miliarde de euro din fondurile UE pentru Polonia. ...continuare.

Imagini cu bucataria Ioanei Grama, care se transforma intr-un singur dulap: "Nu este o mobila ieftina. Pretul difera in functie de marime, materiale"

publicat 2024-01-21 17:00:08 (Libertatea)
Imagini cu bucataria Ioanei Grama, care se transforma intr-un singur dulap: Nu este o mobila ieftina. Pretul difera in functie de marime, materiale Ioana Grama face furori in mediul online cu bucataria ei. Diferitele clipuri pe care le-a postat pe Instagram sau pe TikTok au ajuns sa aiba sute de mii de vizualizari, fanii vedetei fiind curiosi sa vada si sa afle mai multe despre mobila ei de bucatarie, care se transforma intr-un singur dulap. Anul trecut, Ioana […] ...continuare.

Doi tineri au intrat mascati intr-o sala de jocuri, au agresat o angajata si au furat 8.700 lei

publicat 2024-01-21 17:00:07 (Jurnalul-National)
Doi tineri au intrat mascati intr-o sala de jocuri, au agresat o angajata si au furat 8.700 lei Doi tineri, de 21 si 22 ani, sunt cercetati dupa ce vineri dimineata ar fi intrat mascati intr-o sala de jocuri din Caracal, unde au amenintat-o pe angajata si au furat 8.700 de lei. Un al treilea tanar, care i-ar fi ajutat pe ceilalti, este cautat de politisti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.