EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana romanca de tir, ar fi fost gasit intr-o cabana, aproape de locul unde a fost vazuta ultima data, in Italia

publicat 2024-01-21 17:45:03 (Antena3)
Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana romanca de tir, ar fi fost gasit intr-o cabana, aproape de locul unde a fost vazuta ultima data, in Italia Cadavrul Andreei Rabciuc, campioana romanca de tir, ar fi fost gasit intr-o ferma parasita, aflata chiar langa locuinta ei din Italia. ...continuare.

Toti asistentii maternali cu varsta de peste 65 de ani, evaluati in urmatoarea saptamana 

publicat 2024-01-21 17:30:07 (Jurnalul-National)
Toti asistentii maternali cu varsta de peste 65 de ani, evaluati in urmatoarea saptamana  In contextul cazului tragic din judetul Timis, unde o fetita de 4 ani, aflata in plasament la un asistent maternal profesionist a decedat, in luna decembrie, reamintim ca presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, Rares-Petru Achiriloaie, a demarat la inceputul lunii ianuarie o misiune de evaluare si control pe managementul protectiei sociale. ...continuare.

Situatie exploziva la CFR Cluj » Varga, plin de nervi dupa 0-1 cu Botosani: ce se intampla cu Mandorlini

publicat 2024-01-21 17:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Situatie exploziva la CFR Cluj » Varga, plin de nervi dupa 0-1 cu Botosani: ce se intampla cu Mandorlini Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a fost extrem de nervos dupa 0-1 cu FC Botosani. El e hotarat sa il dea afara pe Andrea Mandorlini.Tehnicianul italian se bucura insa de sustinerea unei parti din conducerea CFR-ului, sustin surse din club pentru GSP. Decizia ar urma sa fie luata luni, postul lui Mandorlini fiind serios in pericol.Nelu Varga vrea sa il de afara pe Andrea Mandorlini de la CFR ClujSocul campionatului i-ar putea fi fatal lui Andrea Mandorlini. ... ...continuare.

Scandal cu Sumudica! Boicotat de presa. Ziaristii turci sustin ca a facut gesturi obscene si ca a insultat fanii adversi! » Alta acuzatie: "Nu poti sa lovesti jucatorii!"

publicat 2024-01-21 17:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Scandal cu Sumudica! Boicotat de presa. Ziaristii turci sustin ca a facut gesturi obscene si ca a insultat fanii adversi! » Alta acuzatie: Nu poti sa lovesti jucatorii! Marius Sumudica, 52 de ani, conflict dupa meciul Sivasspor - Gaziantep (2-2). # Antrenorul a fost acuzat ca a declansat incidentele de la final cu jucatorii si antrenorii gazdelor, facand gesturi obscene si insultandu-i. # Reporterii turci au boicotat conferinta de presa. # Tehnicianul adversarilor a declarat: "Nu ai voie sa te duci sa vorbesti cu unul dintre jucatorii mei lovindu-l cu degetul. Nu poti vorbi cu propriul jucator lovindu-l". ... ...continuare.

Povestea incredibila a barbatului de 92 de ani care a castigat o avere la Loto. De ce si-a dat propria fiica in judecata

publicat 2024-01-21 17:30:03 (Click)
Povestea incredibila a barbatului de 92 de ani care a castigat o avere la Loto. De ce si-a dat propria fiica in judecata Un caz cu totul incredibil a avut loc in Australia, unde un barbat in varsta de 92 de ani a castigat suma de 640.000 de dolari la Loto, iar apoi si-a dat propria fiica in judecata! Se pare ca barbatul a regretat ca a impartit banii cu aceasta! ...continuare.

Nicusor Dan: 'Organizatorul protestului din Piata Constitutiei va fi intrebat daca intentioneaza sa renunte la actiune'

publicat 2024-01-21 17:30:03 (Bursa)
Nicusor Dan: 'Organizatorul protestului din Piata Constitutiei va fi intrebat daca intentioneaza sa renunte la actiune' Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, precizeaza ca organizatorul protestului din Piata Constitutiei va fi intrebat daca intentioneaza sa renunte la aceasta actiune pentru zilele de luni si marti. ...continuare.

Mandorlini, dat afara de CFR Cluj, imediat dupa esecul cu FC Botosani

publicat 2024-01-21 17:15:12 (Gazeta-Sporturilor)
Mandorlini, dat afara de CFR Cluj, imediat dupa esecul cu FC Botosani Andrea Mandorlini, antrenorul de la CFR Cluj, urmeaza sa fie dar afara dupa esecul cu FC Botosani, scor 0-1.Furios dupa infrangerea surprinzatoare, patronul echipei, Nelu Varga, ar fi decis sa il demita pe italian, care va afla vestea cand se intoarce la Cluj, potrivit Digi Sport.Stire in curs de actualizare... ...continuare.

Arabia Saudita investeste 4,7 miliarde $ intr-un lac artificial! Cum arata

publicat 2024-01-21 17:15:09 (Click)
Arabia Saudita investeste 4,7 miliarde $ intr-un lac artificial! Cum arata Compania Webuild a semnat un contract in valoare de 4,7 miliarde de dolari cu Arabia Saudita, pentru construirea unui lac artificial la Trojena - o statiune de schi din Muntii Sarawat, care face parte din cadrul mega-proiectului Neom. Constructia va include trei baraje si un lac cu apa dulce de 2,8 ...continuare.

Un avion rusesc s-a prabusit in Afganistan! Cati oameni se aflau la bord

publicat 2024-01-21 17:15:09 (Click)
Un avion rusesc s-a prabusit in Afganistan! Cati oameni se aflau la bord Un avion rusesc cu 6 oameni la bord a disparut de pe radare in timp ce efectua un zbor deasupra Afganistanului. Se pare ca in cursul zilei de sambata, aeronava nu a mai putut fi detectata. Se pare ca politia afgana a fost informata ca a avut loc o prabusire intr-o zona rurala extrem de izolata. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.