EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Participa pe tabloul principal la Australian Open si tocmai si-a deschis cont pe OnlyFans » Ce gen de imagini promite ca va posta

publicat 2024-01-13 00:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Participa pe tabloul principal la Australian Open si tocmai si-a deschis cont pe OnlyFans » Ce gen de imagini promite ca va posta Alexandre Muller (26 de ani, 79 ATP) si-a creat un cont de OnlyFans special pentru turneul de la Australian Open. Francezul a explicat ce gen de materiale va posta pe durata competitiei.Turneul de la Australian Open este programat intre 14 si 28 ianuarie 2024. Toate informatiile importante vor putea fi urmarite pe GSP.ro. Competitia va fi televizata in Romania de Eurosport. ... ...continuare.

Cum a reactionat Basarab Panduru cand a aflat comisionul fabulos luat de Florin Manea, dupa transferul lui Dragusin: "Ai auzit ce-a zis Zlatan"

publicat 2024-01-13 00:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Cum a reactionat Basarab Panduru cand a aflat comisionul fabulos luat de Florin Manea, dupa transferul lui Dragusin: Ai auzit ce-a zis Zlatan Basarab Panduru, fost international, a comentat comisionul pe care impresarul Florin Manea l-a obtinut in urma transferului lui Radu Dragusin la Tottenham.Dupa ce Tottenham a platit 25 de milioane de euro pe Dragusin, Florin Manea s-a ales si el cu o suma impresionanta. Impresarul roman a incasat 1,8 milioane de euro drept comision. Jucatorul ia 2,8 milioane de euro net anual de la Spurs."Jucatorul are salariu mai mic decat comisionul. ... ...continuare.

Madalina Ghenea, reactie suprinzatoare despre Radu Dragusin: "Daca asta face Romania mandra ..."

publicat 2024-01-13 00:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Madalina Ghenea, reactie suprinzatoare despre Radu Dragusin: Daca asta face Romania mandra ... In varsta de 36 de ani, romanca Madalina Ghenea a spus ca nu auzise pana acum de Radu Dragusin (21 de ani), devenit intre timp cel mai scump fotbalist roman din toate timpurile. Dar ca il sustine. Radu Dragusin a fost prezentat oficial la Tottenham, dupa transferul in valoare de 25 de milioane de euro de la Genoa. ... ...continuare.

Ce le-a cerut public Cristi Costin colegilor de la Dinamo: "Este o situatie delicata"

publicat 2024-01-13 00:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Ce le-a cerut public Cristi Costin colegilor de la Dinamo: Este o situatie delicata Cristi Costin, 25 de ani, a tras concluziile cantonamentului lui Dinamo din Antalya, cu o saptamana inaintea startului oficial din 2024, cu Petrolul Ploiesti pe stadionul "Ilie Oana"Dinamo a esuat lamentabil in ultimul amical din stagiul din Antalya. A condus cu 1-0 si 2-1, goluri Goncalo (penalty) si Abdallah, a intrat in avantaj la pauza, apoi a fost pulverizata, patru goluri in zece minute. ... ...continuare.

Il recunosti? Fostul capitan din Superliga s-a pozat alaturi de Francesco Totti la Dubai

publicat 2024-01-13 00:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Il recunosti? Fostul capitan din Superliga s-a pozat alaturi de Francesco Totti la Dubai Aflat in vacanta la Dubai, fostul fotbalist Marian Constantinescu (42 de ani) s-a intalnit cu Francesco Totti (47 de ani), legenda lui AS Roma, alaturi de care s-a pozat.Francesco Totti (47 de ani) se afla in plin proces de divort cu Ilary Blasi, dupa un mariaj de 17 ani.+1 FOTOMarian Constantinescu s-a pozat alaturi de Francesco Totti"L-am vazut pe Totti in Mall Dubai la Victoria's Secret cu iubita sa. ... ...continuare.

Razboi in Ucraina, ziua 689. Atacurile ucrainene in peninsula Crimeea anexata de Rusia se vor intensifica

publicat 2024-01-13 00:15:03 (Antena3)
Razboi in Ucraina, ziua 689. Atacurile ucrainene in peninsula Crimeea anexata de Rusia se vor intensifica Razboi in Ucraina, ziua 689. Atacurile ucrainene in peninsula Crimeea anexata de Rusia se vor intensifica, a dat asigurari vineri seful informatiilor militare ucrainene, Kiril Budanov, intr-un interviu acordat cotidianului francez Le Monde, transmite AFP. ...continuare.

Prof. dr. Vlad Ciurea: "Este cel mai bun medicament pentru intreg organismul! Scade tensiunea arteriala si reduce stresul"

publicat 2024-01-13 00:15:03 (Antena3)
Prof. dr. Vlad Ciurea: Este cel mai bun medicament pentru intreg organismul! Scade tensiunea arteriala si reduce stresul Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvaluit care este obiceiul care mentine creierul sanatos, reduce stresul si scade tensiunea arteriala. ...continuare.

Razboi in Israel, ziua 99. Fasia Gaza se confrunta cu o intrerupere majora a serviciilor de comunicatie

publicat 2024-01-13 00:15:03 (Antena3)
Razboi in Israel, ziua 99. Fasia Gaza se confrunta cu o intrerupere majora a serviciilor de comunicatie Razboi in Israel, ziua 99: Populatia din Fasia Gaza se confrunta cu intrerupere majora a serviciilor de comunicatii. Societatea Semiluna Rosie Palestiniana sustine ca acest lucru afecteaza si serviciul de sanatate. ...continuare.

13 ianuarie: A fost inaugurata Statia Law-Racovita, prima statie romaneasca permanenta de cercetare si explorare din Antarctica

publicat 2024-01-13 00:15:02 (Adevarul)
13 ianuarie: A fost inaugurata Statia Law-Racovita, prima statie romaneasca permanenta de cercetare si explorare din Antarctica In data de 13 ianuarie, a murit scriitorul irlandez James Joyce ( 1941) si s-a nascut actorul britanic Orlando Bloom (1977). La aceeasi data, dar in 2006, a fost inaugurata Statia Law-Racovita, prima statie romaneasca permanenta de cercetare si explorare din Antarctica. ...continuare.

Ministrul francez al Apararii il va primi pe omologul sau ucrainean saptamana viitoare

publicat 2024-01-13 00:15:02 (Adevarul)
Ministrul francez al Apararii il va primi pe omologul sau ucrainean saptamana viitoare Ministrul francez al Apararii il va primi pe omologul sau ucrainean saptamana viitoare pentru o intrevedere axata in special pe artilerie, solicitata de Kiev pentru a se apara impotriva Rusiei, relateaza AFP, scrie Agerpres. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.