EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Documentele semnate de Guvern sunt "praf in ochi". Raman doar promisiuni

publicat 2024-01-16 09:15:11 (Jurnalul-National)
Documentele semnate de Guvern sunt praf in ochi. Raman doar promisiuni Toate intalnirile pe care ministrii si secretarii de stat le-au avut cu reprezentantii protestatarilor, in ultimele zile, pur si simplu nu exista din punct de vedere legal. Exista o Lege a dialogului social care prevede ca se poate ajunge la negocieri si la semnarea unor documente de catre Guvern, pentru modificari legislative ulterioare, doar daca la discutii ajung asociatiile reprezentative, constituite in baza legii. ...continuare.

Cod galben de vant, marti dimineata, in zonele montane din cinci judete

publicat 2024-01-16 09:15:11 (Jurnalul-National)
Cod galben de vant, marti dimineata, in zonele montane din cinci judete Meteorologii au emis marti avertizari Cod galben de vant puternic care vizeaza zonele montane din cinci judete. ...continuare.

Restaurant pentru procurori: Chiria pentru 88 mp in "buricul" Capitalei este de 2.200 de lei pe luna

publicat 2024-01-16 09:15:11 (Jurnalul-National)
Restaurant pentru procurori: Chiria pentru 88 mp in buricul Capitalei este de 2.200 de lei pe luna Procurorii care activeaza la Parchetul General nu vor mai fi "siliti" sa se deplaseze din sediul institutiei la restaurantele din centrul Capitalei, pentru a lua pranzul sau pentru a bea o cafea. ...continuare.

Ministrul Agriculturii si reprezentantii asociatiilor din sectorul vegetal au agreat 13 solicitari venite din partea fermierilor

publicat 2024-01-16 09:15:11 (Income-Magazine)
Ministrul Agriculturii si reprezentantii asociatiilor din sectorul vegetal au agreat 13 solicitari venite din partea fermierilor Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, si reprezentantii asociatiilor din sectorul vegetal au agreat luni 13 solicitari venite din partea fermierilor, dupa mai bine de trei ore de negocieri. Printre acestea se afla acordarea in regim de urgenta a platilor APIA, cu termen 29 februarie 2024 si compensarea pierderilor suferite de fermierii romani afectati de importurile din […] ...continuare.

Ai lucra la FCSB? Adrian Mutu a dat un raspuns categoric: "M-as simti inutil"

publicat 2024-01-16 09:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Ai lucra la FCSB? Adrian Mutu a dat un raspuns categoric: M-as simti inutil Adrian Mutu, liber de contract, a fost intrebat daca ar fi dispus sa o antreneze pe FCSB. Spune ca ar refuza din cauza lui Gigi Becali.Trecut pe FC Volutari, nationala de tineret a Romaniei, Rapid sau Neftchi Baku, Adrian Mutu spune ca ar refuza sa o preia pe FCSB, daca i se propune. "Briliantul" si-a motivat decizia declarand ca nu ar putea lucra cu patronul Gigi Becali, care se implica in alcatuirea echipei de start si la schimbari. ... ...continuare.

Poti sa iei amenda de la controlorii STB si daca ai bilet valid. Afla ce sanctiuni te pandesc si pentru ce!

publicat 2024-01-16 09:15:06 (Click)
Poti sa iei amenda de la controlorii STB si daca ai bilet valid. Afla ce sanctiuni te pandesc si pentru ce! Locuitorii Bucurestiului care folosesc mijloacele de transport in comun trebuie sa fie constienti ca, in 2024, riscul de a primi amenzi din partea controlorilor STB nu se rezuma doar la calatoria fara bilet sau abonament valid. ...continuare.

Bloomberg: Presedintele Eurogrupului se asteapta in acest an la o crestere cu 1% a zonei euro

publicat 2024-01-16 09:15:05 (Bursa)
Bloomberg: Presedintele Eurogrupului se asteapta in acest an la o crestere cu 1% a zonei euro Economia zonei euro va creste probabil cu 1% anul acesta, deoarece rezista impactului inflatiei ridicate si al razboiului din Ucraina, a previzionat luni Paschal Donohoe, presedintele Eurogrupului (ministrii de Finante din zona euro), ...continuare.

AFP: Rusia a afirmat ca a doborat mai multe drone ucrainene deasupra regiunilor sale

publicat 2024-01-16 09:15:05 (Bursa)
AFP: Rusia a afirmat ca a doborat mai multe drone ucrainene deasupra regiunilor sale Rusia a afirmat marti ca a neutralizat in timpul noptii de luni spre marti mai multe drone ucrainene deasupra regiunilor sale de frontiera cu Ucraina, un atac in care a fost ranita o fetita, potrivit autoritatilor locale ...continuare.

DOUGLAS Romania se extinde intr-un nou sediu intr-unul dintre cele mai sustenabile proiecte de birouri, Oregon Park, consiliat de CBRE

publicat 2024-01-16 09:15:05 (Bursa)
DOUGLAS Romania se extinde intr-un nou sediu intr-unul dintre cele mai sustenabile proiecte de birouri, Oregon Park, consiliat de CBRE DOUGLAS Romania, filiala locala a destinatiei omnichannel de frumusete premium numarul unu in Europa, a ales Oregon Park ca resedinta pentru noul sau spatiu de birouri ...continuare.

Legea asistentei medicale mobile, ignorata de Minister: Sute de mii de romani nu au acces la servicii medicale de baza

publicat 2024-01-16 09:15:05 (Antena3)
Legea asistentei medicale mobile, ignorata de Minister: Sute de mii de romani nu au acces la servicii medicale de baza Sute de mii de oameni nu au astazi acces la servicii medicale de baza. O statistica a Ministerului Sanatatii puncteaza ca in 328 de localitati din Romania nu exista nici macar medic de familie, practic, peste 500.000 de oameni din aceste localitatii, copii mici, batrani, oameni in nevoie trebuie sa mearga zeci de kilometri pentru a primi un consult de baza sau o reteta. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.