EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ford prezinta Transit Connect, "fratele mai mare" al Transit Courier produs la Craiova

publicat 2024-01-30 13:30:21 (Ziarul-Financiar)
Ford prezinta Transit Connect, fratele mai mare al Transit Courier produs la Craiova Ford Pro completeaza electrificarea familiei sale de inalta productivitate Transit in Europa cu noul furgon compact Transit Connect, care introduce un nou sistem de propulsie Plug-in Hybrid. Acesta va avea o autonomie in mod electric de 110 km si va putea fi incarcat atat AC cat si DC. Comenzile se deschid in primavara anului 2024, cu livrari catre clienti din vara acestui an. ...continuare.

Economia zonei euro a stagnat in trimestrul al patrulea. Cresterile din Spania si Italia au compensat scaderea productiei germane si blocajul inregistrat de economia franceza

publicat 2024-01-30 13:30:21 (Ziarul-Financiar)
Economia zonei euro a stagnat in trimestrul al patrulea. Cresterile din Spania si Italia au compensat scaderea productiei germane si blocajul inregistrat de economia franceza Autor: Andrei Serbanescu Economia zonei euro a stagnat in ultimele trei luni ale anului trecut, fiind stopata de scaderea productiei germane si de o stagnare a economiei franceze, care au compensat o revenire mai puternica decat se astepta in Spania si Italia, scrie Financial Times. ...continuare.

Opinie Mihai Betelie, Managing Partner Rompatent Design: CE si EUIPO subventioneza si in 2024 IMM-urile cu sediul in UE pentru dobandirea drepturilor de proprietate intelectuala

publicat 2024-01-30 13:30:21 (Ziarul-Financiar)
Opinie Mihai Betelie, Managing Partner Rompatent Design: CE si EUIPO subventioneza si in 2024 IMM-urile cu sediul in UE pentru dobandirea drepturilor de proprietate intelectuala Autor: Mihai Betelie Este al treilea an consecutiv in care Comisia Europeana si Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala (EUIPO) sustin IMM-urilor din intreaga Uniune Europeana pentru a obtine drepturi de proprietate industriala sub forma marcilor, desenelor si modelelor industriale si a brevetelor de inventie. ...continuare.

Ex-managerul Spitalului de Urgenta Craiova, judecat pentru ucidere din culpa. Ar fi sectionat artera unui pacient

publicat 2024-01-30 13:30:12 (ProTV)
Ex-managerul Spitalului de Urgenta Craiova, judecat pentru ucidere din culpa. Ar fi sectionat artera unui pacient Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, Alin Demetrian, a fost trimis în judecata pentru ucidere din culpa. El este acuzat ca a facut o interventie chirurgicala în urma careia pacientul a decedat. ...continuare.

Un adolescent din Timisoara, lovit de masina pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital

publicat 2024-01-30 13:30:12 (ProTV)
Un adolescent din Timisoara, lovit de masina pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital Un adolescent de 15 ani a fost lovit de o masina chiar pe trecerea de pietoni, marti dimineata, în Timisoara.   ...continuare.

Restaurantul din animatia Ratatouille a pierdut vinuri in valoare de peste 1,5 milioane de dolari. Au disparut 83 de sticle

publicat 2024-01-30 13:30:12 (ProTV)
Restaurantul din animatia Ratatouille a pierdut vinuri in valoare de peste 1,5 milioane de dolari. Au disparut 83 de sticle Restaurantul care a inspirat filmul de animatie Ratatouille s-a ales cu o mare paguba dupa ce a raportat disparitia a 83 de sticle de vin rar.   ...continuare.

Budai: Ma bucur ca liberalii au iesit din logica anului 2010, cand vedeau doar taieri de pensii

publicat 2024-01-30 13:30:11 (Mediafax)
Budai: Ma bucur ca liberalii au iesit din logica anului 2010, cand vedeau doar taieri de pensii "Inteleg, din spatiul public, ca PNL propune majorarea pragului de la care sa nu fie impozitate pensiile. Personal, ma bucur foarte mult ca PNL a inteles, in sfarsit, ce inseamna social-democratia si ca adera la principiile social-democrate, care au ca pilon principal grija fata de om si in aceasta speta, grija fata de parintii si bunicii nostri", scrie pe Facebook Marius Budai. ...continuare.

Bresa de securitate la Camera Deputatilor: Au fost furate date

publicat 2024-01-30 13:30:11 (Mediafax)
Bresa de securitate la Camera Deputatilor: Au fost furate date "A avut loc intr-adevar o bresa de securitate. In acest moment, nu avem nicio solicitare de rascumparare a datelor", anunta Secretariatul General al Cemerei Deputatilor. ...continuare.

Ales rector la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Lucian Georgescu nu a fost confirmat in functie de minister. Contracandidatul sau a contestat rezultatul votului

publicat 2024-01-30 13:30:09 (Libertatea)
Ales rector la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Lucian Georgescu nu a fost confirmat in functie de minister. Contracandidatul sau a contestat rezultatul votului Lucian Puiu Georgescu, 64 de ani, rectorul Universitatii Dunarea de Jos din Galati, reales pentru al doilea mandat in luna decembrie, nu a fost confirmat in functie, potrivit portalului Edupedu, care noteaza ca informatia a fost confirmata de reprezentantii Ministerului Educatiei. Alegerile au determinat un control al ministerului la institutia galateana de invatamant superior.  Georgescu […] ...continuare.

Platformele self-service: Inovatia care rescrie regulile marketingului digital

publicat 2024-01-30 13:30:09 (Libertatea)
Platformele self-service: Inovatia care rescrie regulile marketingului digital In era digitala, marketingul se confrunta cu provocari si oportunitati in continua schimbare. Unul dintre cele mai semnificative progrese in acest domeniu este aparitia platformelor self-service pentru digital marketing. Aceste platforme reprezinta o revolutie in modul in care companiile pot planifica, implementa si masura campaniile de marketing digital. Ce sunt platformele Self-Service pentru digital marketing? […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.