EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Presedinta Georgiei se opune ideii unei baze militare ruse in regiunea separatista Abhazia

publicat 2024-02-06 18:45:13 (ProTV)
Presedinta Georgiei se opune ideii unei baze militare ruse in regiunea separatista Abhazia Presedinta Georgiei, Salome Zourabichvili, a avertizat marti ca eventuala stabilire a unei baze militare ruse în regiunea separatista Abhazia ar reprezenta o amenintare la adresa securitatii, transmite AFP. ...continuare.

Un barbat din Constanta s-a aruncat de la o inaltime de 50 de metri

publicat 2024-02-06 18:45:13 (ProTV)
Un barbat din Constanta s-a aruncat de la o inaltime de 50 de metri Un barbat din judetul Constanta a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce s-a urcat pe un stâlp de releu si s-a aruncat de la o înaltime de 50 de metri.   ...continuare.

Conflictele dintre banci si consumatori au fost transate in 2023 mai degraba in favoarea oamenilor

publicat 2024-02-06 18:45:11 (Money.ro)
Conflictele dintre banci si consumatori au fost transate in 2023 mai degraba in favoarea oamenilor "Consumatorii de servicii si produse financiare au obtinut beneficii mai mari din negocierile cu bancile si IFN-urile desfasurate anul trecut in cadrul Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB). In 2023 s-au adresat CSALB cei mai multi consumatori din ultimii 7 ani, iar bancile au acceptat cu 15% mai multe cereri de negociere decat in 2022. Valoarea beneficiilor obtinute de consumatori in urma negocierilor cu bancile a depasit anul trecut 3,3 milioane de... ...continuare.

Valean: Lucram pentru a alinia mai indeaproape reteaua de transport a Republicii Moldova la cea a UE

publicat 2024-02-06 18:45:11 (Mediafax)
Valean: Lucram pentru a alinia mai indeaproape reteaua de transport a Republicii Moldova la cea a UE In cadrul eforturilor de consolidare a cooperarii in domeniul transporturilor, comisarul Adina Valean si ministrul infrastructurii si dezvoltarii regionale din Republica Moldova, Andrei Spinu, au lansat marti dialogul la nivel inalt UE-Republica Moldova privind transporturile. Acesta va ajuta la aprofundarea relatiilor in privinta tuturor modurilor de transport si la inregistrarea de progrese impreuna pentru a realiza transformarea sustenabila si digitala, se arata intr-un comunicat al... ...continuare.

Autoritatile au deschis o ancheta dupa ce mirele si nasul au imprastiat "gaz de ras" din doua butelii, la o nunta, in Thailanda | VIDEO

publicat 2024-02-06 18:45:10 (Libertatea)
Autoritatile au deschis o ancheta dupa ce mirele si nasul au imprastiat gaz de ras din doua butelii, la o nunta, in Thailanda | VIDEO Un cuplu thailandez si-a stropit invitatii cu „gaz de ras”, in timpul petrecerii de nunta de la un local din provincia Phetchaburi, centrul tarii, relateaza Bild si portalul local Khaosod. Imaginile evenimentului din 27 ianuarie au ajuns pe retelele sociale, iar autoritatile locale au deschis o ancheta. Imaginile il arata pe mire, Anupong Munkong, golind […] ...continuare.

Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron si François Mitterrand in timpul unui discurs

publicat 2024-02-06 18:45:08 (Jurnalul-National)
Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron si François Mitterrand in timpul unui discurs Presedintele american Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron si François Mitterrand in timpul unui discurs. Confuzia intre fostul si actualul presedinte al Frantei a fost facuta duminica, la Las Vegas, la un miting politic, potrivit Le Figaro. ...continuare.

Caderea lui Jude Bellingham. "Nu stiu ce se intampla cu mine!" » "Bombardierul" din prima parte a sezonului are un gol in ultimele 9 meciuri. Din penalty!

publicat 2024-02-06 18:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Caderea lui Jude Bellingham. Nu stiu ce se intampla cu mine! » Bombardierul din prima parte a sezonului are un gol in ultimele 9 meciuri. Din penalty! Jude Bellingham, 20 de ani, cumparat de Real Madrid cu 103 milioane de euro de la Dortmund, a marcat 17 goluri in primele 19 meciuri in toate competitiile. In ultimele noua partide, a gasit plasa doar o data, din penalty. Englezul nu a mai inscris din actiune de la jumatatea lui decembrie.Jude Bellingham de-abia implinise 20 de ani de cateva zile cand a parasit Borussia Dortmund pentru Real Madrid, semnand pe sase sezoane cu clubul blanco. ... ...continuare.

Ce l-a uimit la magazinele romanesti pe un turist din Italia: "Nu am vazut niciodata asa ceva!"

publicat 2024-02-06 18:45:03 (Click)
Ce l-a uimit la magazinele romanesti pe un turist din Italia: Nu am vazut niciodata asa ceva! Daca nu ne numaram printre romanii care calatoresc mult, este foarte usor sa nu ne dam seama ca multe lucruri care noua ne par extrem de banale, dincolo de hotare sunt facute intr-un cu totul alt mod. ...continuare.

PE vrea ca infractiunile rutiere grave sa duca la pierderea dreptului de a conduce la nivelul intregii UE

publicat 2024-02-06 18:45:03 (Bursa)
PE vrea ca infractiunile rutiere grave sa duca la pierderea dreptului de a conduce la nivelul intregii UE Infractiunile rutiere grave, cum ar fi viteza excesiva sau sofatul in stare de ebrietate, ar trebui sa duca la pierderea dreptului de a conduce la nivelul intregii UE, au declarat marti eurodeputatii, reuniti in sesiune plenara la Strasbourg. ...continuare.

Greva companiei aeriene Lufthansa afecteaza peste 100.000 de pasageri. Calatorii, avertizati sa nu vina la aeroport

publicat 2024-02-06 18:45:03 (Antena3)
Greva companiei aeriene Lufthansa afecteaza peste 100.000 de pasageri. Calatorii, avertizati sa nu vina la aeroport 800 de zboruri si peste 100.000 de pasageri vor fi afectati de greva angajatilor de la sol ai companiei aeriene Lufthansa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.